9.1 GB update gelmiş, ne yapıyorlar baştan oyun mu yazıyorlar :)... Mesaja git »
Önceki mouse um ss rival idi zaten fakat listeye zowie koymamışlar, sanırım çok tuşlu ve ışıklı olunca daha fazla gaming mouse oluyor, onu kastettim.... Mesaja git »
Paylaşılan gaming mouse listesinde Zowie yok, ben o listeye güvenemem malesef.... Mesaja git »
İzlemek için : http://www.digiturk.com.tr/oscar2018-canli-izle... Mesaja git »
Kredi kartını farklı banka atmsine taktığımızda da vadesiz hesaptan para çekebiliyor muyuz, denemeyi unutuyorum hep, iki kart taşımayayım.... Mesaja git »
Çinden aldığım ucuz bir android box ile bu işi görüyorum, tabi uydu alıcılı modeller daha kullanışlı, alışınca tv box da kolay oluyor.... Mesaja git »
çorbacıya gitsem mi diye düşünürken uykum geldi... Mesaja git »
hi8 pro var açılmıyor şuan, yedek parça niyetine satabilirim.... Mesaja git »
Şu laptop 3000 civarlarına geliyordu HB kdv indirimi zamanları, , ekran kartı sebebiyle daha tercih edilebilir geliyor bana, hp'ye karşı oluşan al... Mesaja git »
3000'den yüksek bir alışverişi taksitlendirmeyi denediniz mi, ne kadar fark koyuyor acaba? Zaten 6'ya bölecek alt tarafı :)... Mesaja git »
Bahsedilen sorunu ben de yaşadım, Firefox kullanıyorum sırf o yüzden şuan, gayet de alıştım tekrardan Firefox a O?... Mesaja git »
Dijital platform kampanyası yeniden başlamış. Kampanyamız 01.02.2018 ile 31.12.2018 tarihleri arasında App Store, Apple Music, iTunes, Netflix, Goo... Mesaja git »
izin kullandık #10 :) sivile alıştınız mı beyler :)... Mesaja git »
Atarsa 32, 368 A dan en geç ben çıkacağım galiba :)... Mesaja git »
Merhabalar, ufak işler için bir laptop alacağım da, İşlemci N3350 veya i3 6006u gibi bişey olacak, fiyat olarak ucuz bişey bakacağımdan ek ekran kartı... Mesaja git »
Uzun dönemler için geçerliymiş sanırım, bölüğüme sordum yeni yılda terhis olurken yol izni verilecek mi diye, olmuyor dediler.... Mesaja git »
Hocam wireless ac versiyonu mu? i3lü sizinki dimi, type c var mı, Kasa kalitesi nasıl ?... Mesaja git »
Cihazın imei kıbrısta kapandı diyelim, trye dönüşte o cihaz normal kullanılmaya devam edebilir mi ?... Mesaja git »
Acemilik bitti geldik beyler, lefkoşaya giden var mı ? 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB. MUH.DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA... Mesaja git »
sağolun hocam gitmeden para atalım bari, aktiftir dimi :)... Mesaja git »
Haberi duyduğum an gerçekten hüzünlendim, çok başarılı ve iyi bir insandı.. Allah rahmet eylesin, çok erken ve beklenmedik oldu, her ölüm gibi..... Mesaja git »
Eğitim MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA Esas 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB. MUH.DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKO... Mesaja git »
N11 200/3500 25 ₺
150/2500 20 ₺
100/1750 18 ₺ 3ünden biri satılık. Cep telde geçmez. Serinleten kupon şartlarına bakabilirsiniz.... Mesaja git »
Kutu düşmüyor bu sene premier turnuva, konuda takip linkleri var, hltvde görülenler tr saatleri.... Mesaja git »
Cache'de T tarafını çok iyi oynadık bakalım ctde ne olacak, ama performans ve inancımız tam bana göre. Potansiyel var :) SK kötü oynamadı ama taktikle... Mesaja git »
Ya olum nasıl yiyorumm ya bu yaşa geldim :((... Mesaja git »
Gayet güzel kampanya, emek veren karşılığını alıyor, ayın enparalısı yeni bir olay değil ve şartlar da çok zor değil. Aylık az bir takiple olunabilir.... Mesaja git »
Evet arkadaşlar, gün geldi çattı, umarım keyifli bir turnuva olur Türk takipçiler için en azından :) 4 Temmuza girmiş bulunuyoruz, arkadaşların dedikl... Mesaja git »