Dün gece denk geldim. Sol alt taraftaki kur da manidar.... Mesaja git »
Hocam kimler kimler araba kullanıyor. Kafana taktigina değmez. Işıkları takip et yaya için kırmızı yandığında hazırla. Ne kadar fazla gaz verirsen ver... Mesaja git »
Yapmayın hocam bosverin kendi kendilerine bulsunlar. Milyonda bir de olsa hatası olan denk gelir ne bileyim.... Mesaja git »
Doblo kullanıcısıyız memnunuz da. Ama siz modeli düşük de olsa güvenlikli araba tercih edin.... Mesaja git »
Banttan sonra test etmiyorlar mı arabaları falan hocam... Mesaja git »
Yeni a5 gibi bu da çok çekici olmuş ne diyelim binene hayırlı olsun... Mesaja git »
200 bin lira dizel SUV için öyle bi fiyat ki çok ortada kaldım... Mesaja git »
Ben ilk araba aldigimda 6 ayda 22 bin yapmıştım boş boş gezerek... Mesaja git »
Millet sataşmaya yer arıyor bi açık vermeyegör.... Mesaja git »
1.6 120 hp bravo ile 240 gördüğünü söyleyen çok kullanıcı var. Ben denemedim mazot çok para.... Mesaja git »
Bindiğim en lüks araba v6 toureg kullandığım en lüks araba doblo... Mesaja git »
Bildiğim taraftan yorum yapayım. Güvenlik konusunu dışarıda bırakıyorum. Yeni doblo inanılmaz konforlu. Arka tarafta yolculuk keyifli. Çukurlardan kas... Mesaja git »
Şirkete ödüyorsunuz zaten devlet şirketten alacak o kdvyi... Mesaja git »
Böylelikle seat toledonun c segment olduğunu öğrenmiş oldum... Mesaja git »
85 bin liraya iki tane farklı renk bravo alınır ama Ibiza alınmaz. Nacizane.... Mesaja git »
Geçen sene Mayıs ayı gibi ben de bu aracı kafaya koymuştum. Diğer motor seçenekleri ile 37 binden başlıyordu. 12 ay sonra fiyatlar malum. Ben de tavsi... Mesaja git »
Şirket aracı hariç hayatımda hiç 100 Tl üzeri mazot almadım alamadım... Mesaja git »
Fiat bravo kullaniyorum. Markadan ziyade özel bir model ve fiyati uygun. Herkesin girmeden frene oturduğu virajlara hız kesmeden girip gazlayarak ... Mesaja git »
1.3 Doblo neyimize yetmiyor? Yandan darbe aldığında takla atma yeteneği bile var...... Mesaja git »
Senede 25 bin km. Sabahları sessiz bir yolculuk için dizel c4 öneririm. 1.6 Fiat Bravo da güven şehir dışı tüketim ve performans olarak harikadır. Y... Mesaja git »
C4 ya da 308. İkisini de test edin mutlaka almadan önce. C4 konfor olarak bir tık önde diyebilirim.... Mesaja git »
520d ye göre daha iyi dönüyor Insignia testte helal olsun... Mesaja git »
Benim daha çok park sensörünün opsiyon olmasi garip geldi. Edit: cümleyi düzeltmeyeyim de ne kadar garip geldiğini daha iyi anlaşılsın.... Mesaja git »
Bu nasıl yazı hem öyle hem böyle bir şey anlamadım ki... Mesaja git »
ÖTV indirimi ile alınacak sanırım. İkisi arasından birisini seçemem. Pejonun suvlerine de bakın mutlaka. Test sürüşü yapıp kararı siz verin. Aklınıza ... Mesaja git »
O bütçeye 5 6 yaşına kadar çok dizel var kriterlerinizi ihtiyaçlarınızı belirleyin yardimci olmaya çalışırım.... Mesaja git »
Starpet mazot alıyorum. Litresi 50 60 kuruş daha ucuz.... Mesaja git »
Yakınımıza yeni aldık bayağı bir dolu araç. V40 cross country. 1.5 ve 152 beygir 8 küsur saniye 0-100 değeri var. Cam tavanli güvenlik opsiyonlu 2000... Mesaja git »
Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayalım. Şirket üzerine alıp ancak cansız doblonun kangoonun vergisini doğrudan düşebilirsiniz. Binek araçta doğrudan v... Mesaja git »
Tartışma çıkarmak istemem ama yazmadan geçemeyeceğim. Bir tanıdığıma devlet malının hor kullanıldığını, açık açık yenildiğini, bundan rahatsız olup ol... Mesaja git »
Yanlış siteyi yazmışım bu sitede istemediğiniz kadar data var.... Mesaja git »