Hakan cezasını kupa maçında çekti. De jong da cezalı mesela Akhisar maçında. Ahmet ile bu oyuncuların durumu farklı. Ahmet ligdeki 4. sarı kartını gör... Mesaja git »
Bu konularda birinin yaptığı bir şeyden sonra durumu genele mal etmek çok yanlış. Sonuçta onlar yanlış bir düşünce içinde olsalar dahi "Ivan bebek gib... Mesaja git »
Genoa Hiljemark'ı kiraladı. Hernanes ile anlaşamadılar galiba. Ya da ekstra onu da alacak olabilirler ancak 3-4-3 oynuyorlar ve fazlasıyla orta sahala... Mesaja git »
Evet hocam Kagawa tam işimize yarayacak biri ancak zor maalesef. Çok fazla isim yazılıyor şu ana kadar hiç yazılmayan birini de alabiliriz belli olmaz... Mesaja git »
Kagawa, ismi geçen oyunculardan çok daha zor hocam. Çünkü iyi durumdayken Manchester'a gitti. İlk senesi olmasına göre fena oynamadı. Ancak 2.sene ist... Mesaja git »
Bize gelir ya da gelmez bu konuda bir yorum yapmayacağım ancak bu madde aşırı saçma.
1-Transferde her şey oyuncuya bağlıdır imza atmam derse hiçbir... Mesaja git »
Ntep 5 milyona transfer oldu ancak başka bir takım da isteseydi hemen hemen aynı ücrete onu alabilirdi bu konudaki tek olay oyuncunun ikna edilebilmes... Mesaja git »
Haklısınız hocam maalesef durum dediğiniz gibi. Ben de zaten ilk etapta yabancılara değil de yeni alınan yerlilere uygulanabileceğini belirttim. Onlar... Mesaja git »
Orası öyle hocam ama kısa vadede yeni gelecek yerlilerle başlanabilirdi diye düşünüyorum. Kabul etmeyecek değiller. Çünkü kabul ederlerse hem büyük ta... Mesaja git »
Orası öyle tabi ki. Ancak gerçekten bir maaş düzenlemesi şart. Sadece siz değil her kulüp yapmalı. En azından performans kısmına daha fazla ağırlık ve... Mesaja git »
Konyaspor maçı kamp kadronuz bu gözüküyor hocam:
Muslera, Cenk, Batuhan, Semih, Ahmet, Hakan, Sabri, Linnes, Carole, de Jong, Selçuk, Birhan, Sneij... Mesaja git »
Chedjou'yu sayma hocam o şu anki transfer döneminde gidebilir şuan gitmese bile sezon sonu kesin gidiyor. Onu saymazsak 5 stoper kalıyor geriye. Bir d... Mesaja git »
Umarım durum dediğiniz gibidir hocam çünkü bu transfer döneminde bir stoper daha almasanız bile Serdar dönünce sayısal açıdan eksiklik olmayacak gibi ... Mesaja git »
Hocam sorun burada değil. Sorun takımın ihtiyacı olan stoper tipinde. Bu alınan oyuncular ve eldeki oyuncular savunmayı toparlayacak oyuncular değil. ... Mesaja git »
Açıklamaları şu şekilde (galatasaray.org):
16 Ağustos 2016 - "Cavanda çok iyi bir çocuk. Bazı sıkıntıları ve yanlış anlaşılmaları olmuştur geçmişte... Mesaja git »
Zorla bedava yollamadılar ki. Takımı küme düşerse serbest kalır maddesi olduğu söyleniyordu ve bu madde ile alındı deniyordu. Bir de şu var: Bu haber... Mesaja git »
Hocam ben dıştan bakan biri olarak neden öyle söylendiğini açıklayayım. Ontivero 2 milyon euroya alınmıştı. Sonra da birkaç takıma kiralandı ve pek oy... Mesaja git »
Jem Karacan da gitti o kalsa toplamda 900 bin euro alacakmış ancak 240 bin euroya anlaşmışsınız... Mesaja git »
Hocam Lamela ligde 9 maça çıkmış ve bunların 6 tanesi ilk 11'de. 3 kez sonradan girdiği maçın tarihlerine de bakarsanız o dönemdeki 2 şampiyonlar ligi... Mesaja git »
Geçen seneden 1 milyon 373 bin euro alacağı var idi. Bu yıl 1 milyon 650 bin eurodan sözleşme yapıldı. Yani bu yıl 277 bin euroya oynuyordu. 1 milyon ... Mesaja git »
Hocam bir de Ontivero dönmesine rağmen hala yabancı kontenjanında sıkıntınız da yok. Direkt yabancı bir stoper almak lazım. Kontenjanın dolu olur oyun... Mesaja git »
Denayer farklı tarzda biri bizim ülkede pek görmediğimiz tarzda biri. Bir önceki sayfada yazdım doğru kullanılırsa iyi iş yapar. Bunun için de doğru b... Mesaja git »
Yine de belli olmaz hocam ne transferler oluyor dünyada Bence 1 milyon euroya da olsa satılmalı Yasin ki herkes bu konuda hemfikirdir diye düşünüyoru... Mesaja git »
Yaz dönemi için de şöyle bir şey var: Yazın yaşı 33 olacak, 1 yıllık sözleşmesi kalmış olacak ve Çin'de ara dönem olmuş olacak. Bu durum Podolski için... Mesaja git »
Hocam şuan sakat o yüzden 2 haftadır kadroda yok. Bir de o sağ bek konusu biraz bahaneydi bence yani sizde oynamasından pek memnun değillerdi öyle olu... Mesaja git »
Hocam Denayer takımında şuan as oynuyor. Çok kolay olmaz onu şuan getirtmek. Kontratında eski kulübü tarafından geri çağrılabilir maddesi ya da oyuncu... Mesaja git »
Hocam bu rakamlar bana biraz saçma geliyor. Gerçek olsa elbette sizin için çok güzel olur ama 2 ay sonra yaşı 30 olacak. şuan gelse ligde şu anki konu... Mesaja git »
Aynen hocam Emrah da iyi bir örnek. Hani yaşı 19-21 hatta 22 olsa bir şekilde anlarım bedavaya alırsın kiraya verirsin düzenli oynayıp biraz gelişmesi... Mesaja git »
Orası öyle zaten hocam da birkaç maçta oynatırlarsa ve çok kötü oynamazsa bu miktarı da öderler herhalde çünkü 250 bin TL ortalama 66 bin euro yapıyor... Mesaja git »
Salih Dursun resmi olarak Antalyaspor'a kiralanmış. Opsiyonu da 250 bin TL. Birkaç maçta bile oynarsa sezon sonu bonservisiyle gider artık ve kurtulur... Mesaja git »
Hocam bazen bir süre hiç yazmıyorum birkaç gün ya da 1 hafta bazen de yazınca biraz fazla yazıyorum Konu pek Sunderland ile ilgili değildi ondan b... Mesaja git »
Oyuncu istedikten sonra aslında her kiralık oyuncuyu bir şekilde alabiliriz tabi bonservis bedeli çok yüksek değilse. Oyuncunun geliş amacı önemli bur... Mesaja git »
Kiralar bence. Pek oynatılmıyor. Bizde tekrar kendini bulabilir. Ancak mutlaka opsiyon koydurmamız gerekiyor alsak bile. Bunu da alırsak opsiyon olmaz... Mesaja git »
Hocam güzel düşünüyorsun da o kadar kolay değil. 2.sıradaki takımımızın direkt gruplara kalması için sıralamada 6.olmamız gerekiyor. Şu anki güncel sı... Mesaja git »
Yaz transfer döneminde bile ihtiyacımız olan mevkiye oyuncu alamadık şuan hiç alamayız demeyin. Advocaat çoktan planını yapmıştır yönetime de listesin... Mesaja git »
Satacaksanız bu devre arası satmanız en mantıklısı. Çünkü sözleşmesi 2018 yılında bitecek yani sezon sonuna kalırsa 1 yıllık sözleşmesi kalacak ve dah... Mesaja git »
Sigthorsson takımda kalırsa santrfor transferi olmayabilir. Zaten sadece lig var kupa o kadar önemli değil tabi ki lig sıralamasında geriye düşülürse ... Mesaja git »
Hocam bu kadar çok hamle yaparlar mı asıl soru da bu bence. Çok hamle yapılması lazım bu zaten ayrı bir konu ama dediğim gibi yaparlar mı?
Ön libe... Mesaja git »