Arayanı,mesaj atani göreyim şarjı uzun sursun. Kullananlar deneyimlerini yazarlarsa sevinirim... Mesaja git »
hocam ,sayın ustam güzel yazdın da gene de marka model tavsiesınde bulunmanda ne sakınca olacak ki, pazarlamacı diyenler başka konularda kendi ürünler... Mesaja git »
Foto çekip gönderirim, arayan ismi nin nasıl göründüğünü... Mesaja git »
Şu zıkkım yakınlık sensörü optimize edilmiyor, aramalarda ekran kulağıma degiyor beklemeye aliyor, sessize alıyor, delirecem artık, yok mu bir çözümü... Mesaja git »
Böyle aptalca bir cihazi xioami ye yakıştıramadım, o görünmeyen ekran, yazılar için büyütücü lazım, tam bir rezalet makina, aldık, çöpe gitti direk... Mesaja git »
Yok çok yaptım duzelmiyor, her aramada yakınlık sensörü devreye girmeden kulağıma deyip beklemeye alıyor... Mesaja git »
Yakınlık sensörü sorununu nasıl hallettiniz arkadaş lar... Mesaja git »
valla fiyatına göre on numara makina, beni deli eden tek sorunu var bu yüzden girdim foruma, şu yakınlık sensörü nasıl halledilir bilmiyorum, cihazı k... Mesaja git »
Xiaomi Redmi Note 2 5.5" 16GB-2GB forumdan Archelot'tan alındı 2 yıllık beyaz renk çift sim sdkart takılabilir 3000 MAH 370 TL
imeiler Arche... Mesaja git »
bilen arkadaşlar bi el atalım, uzun şarjlı bildirim göreceğimiz bir akıllı saat bakıyoruz... Mesaja git »
Ekran ışığını açmanın bir yolu yok mu, bu arada programı yükledim, çalışıyor, yazılar çok minik ama isim görülüyor artık... Mesaja git »
Olay tamam da ekran çok karanlık yahu bu konuda yapılacak bişey yok mu... Mesaja git »
Yükledim hocam akşam bakayım... teşekkür ederim... Mesaja git »
Mesaj çağrı bildirimlerini ismiyle gorebiliyor muyuz... Mesaja git »
Çağrının ya da mesajın kimden geldiğini goremiyorsak nabız ölçer olarak mı kullanacağız bu cihazı, bildirimleri ismiyle gorebilecegimi umarak aldım, g... Mesaja git »
Motorsiklet ve arabada gelen arama ve mesaj bildirimlerini görmem yeterli benim için, yok mu tavsiye... Mesaja git »
Arayan, mesaj, WhatsApp bildiri göstersin yeterli... Mesaja git »
zor bişey mi onu takmak, kendim yapabilir miyim, ben de düşünüyorum da...... Mesaja git »
hocam enjektörleri evo ile değiştirseniz, omegas yerine evo taktırsanız olmuyor mu... Mesaja git »
hocam benim araç 6 silindir sanırım ve iyi ki omegasın 6 silindirlisi yok, o zaman evo takılmıştır diyorum... Mesaja git »
beğenilerde eleştiriler de ölçüsüz olunca bi fikir de vermiyor, adam girmiş foruma tek mesaj atmış çıkmış, troll mü gerçekten müşteri mi anlaşılmıuor ... Mesaja git »
yeri mi burası bilmiyorum, simit depo nun içten ve dıştan boğazlı olmasının farkı nedir. benim depomun kapasitesi çok az 30 lt alıyor, 4 yıllık depo l... Mesaja git »
100 bin km de lpg var aracımda landirenzo, sıfır sorun, tek sorun tankı değiştirmem gerekecek az lpg alıyor, bence on numara marka..... Mesaja git »
YökDil
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce)
YökDil
başlıklı konuya yorum yazdı
(bir yıl önce)
tüm satılık motosiklet ilanlarımızı burada paylaşalım.... Mesaja git »
o kadar çıkamam, merida lar pahalı... şunu gördüm. http://www.merkezbisiklet.com/urun/2326/CARRARO_704_GRANDE_ERKEK_SEHIR_21_V_VB_28%E2%80%B3_2017
na... Mesaja git »
selle royalin bu fiyata yakın seleleri var aslında, çinden almaya gerek yok derim... Mesaja git »
hafiflik önemli diyorsun, şehir içi kullanım için dizi üzmeyecek marka model öneriniz ne olur... Mesaja git »
hafif işe gidip geleceğim, dizleri ağrıtmayacak bir model öneriniz olur mu... Mesaja git »