İkinci fotoğraftaki yeni bina yapıları daha çok hoşuma gitti... Mesaja git »
Benim daha çok merak ettiğim; geçen sene black friday zamanında ilgi çekebilecek hangi ürünler ne kadara düşmüştü birisi cevaplarsa sevinirim... Mesaja git »
Dro abim takım kurarsa sadece onun takımında yer alırım... Mesaja git »
Vallaha yarısı derken abartmış olabilir ama istese ben onundum... Mesaja git »
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Bunca zamandır kasayı yan yatır düzelir diyenlerin hakkını yemişiz. Sabah yine açtım pc'yi masaüstü geldikten sonra kapandı.... Mesaja git »
Az önce başladı olay. Oyundayken kapandı. Tekrar açtım bu sefer windows yüklenirken kapandı, ardından tekrar açtım masaüstü geldi tekrar kapandı. Kasa... Mesaja git »
Şarkının ilk cümlesi sadece metal müzik dinleyen arkadaşlara gelsin. Her tarzı dinlerim, Guns N' Roses, Iron Maiden, Slipknot açtığımda hala ilikl... Mesaja git »
Superonline'dan tek memnun olan benim galiba... Mesaja git »
Yeni nesil böyle. Biz, knight online oynarken ne güzel geçinip giden insanlardık.... Mesaja git »
Elimde birkaç tane jenerik kullanıcı adı var. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarak teklif verebilirler. Mevcut kullanıcı adları
facebook/goksel/
fac... Mesaja git »
Bugün de sakallı olduğum için utandım, teşekkür ederim... Mesaja git »
Kart çok yorulmadı. Genelde LoL ve CS:GO oyunlarında kullanıldı. Son 1 aydır PUBG oynatıyorum. Sıkıntısız bir ürün. Model yükselteceğim için nakitten ... Mesaja git »
Giresunda şubeleri gezen varsa bi durum bildirsin... Mesaja git »
Superonline kullanıcısıyım fakat bu tarz dalgalanmalar hemen hemen bütün internet servis sağlayıcı firmalarında oluyor. Genelde bölgesel bir sorundan ... Mesaja git »
"Bi süre sonra dank ediyor" diye bir şey derdi büyüklerimiz. Pek ciddiye almazdık. Bu neet dediğin kavram senelerdir ben oluyorum galiba. 23 yaşımı do... Mesaja git »
Sanırım bu fotoğrafların seyir halinde çekilip otomatik birleştirildiğinden haberin yok... Mesaja git »
E-Kayıt
başlıklı konuya yorum yazdı
(8 ay önce)
Araman en sağlıklısı. Ben de e-kayıt yaptım. Sonra teyit etmek için yine de öğrenci işlerini aradım. İnternet üzerinden e-kayıt yaptığımı ve başka yap... Mesaja git »
Dro abi nereye mesaj atsam cevaplıyor bu işsiz herif... Mesaja git »
Az önce 54? gibi bir rakama sorunsuz şekilde PUBG aldım, oyun şu anda kütüphanemde. Teşekkürler.... Mesaja git »
Benim askerligimi yaptigim yerde bir tane kidemli bascavusumuz vardi. 15 sene timde gorev yaptiktan sonra geri hizmete gecmisti. Ben de 2 ay yazicilik... Mesaja git »
Siteye ücretli yaptırmak istiyorsan bana gel, ücretsiz de yardım ederim ama bir yere kadar... Mesaja git »
dh ölücüsünün ne demek olduğunu biliyor musun?... Mesaja git »
Şu anda güncel olarak SPY özel mesajları okuyamıyor, gece mafya kime saldırdı onları görebiliyor. Blackmailer artık özel konuşmaları okuyabiliyor.... Mesaja git »
Bundan 1 ay önce bende 180?'lik bıçak vardı. Bynogame 102? teklif vermişti. Onlara satmak yerine 140?'ye Bynogame ilanlara koydum, yarım saat içinde s... Mesaja git »
Benim yaşım büyük ama ortalamayi düşürmeyi seviyorum, oraya da gelirim... Mesaja git »
1$'a 100 oyun içeren bir paket satın almıştım. Ondaki kartları düşürmek için kullandım. 2 veya 3 hafta sürdü, ban yemedim.... Mesaja git »
Soyisimlerinden olsa gerek Mia Khalifa, Wiz Khalifa sektörlerinde başarılı insanlar... Mesaja git »
Kardeşim askerliği özel kuvvetler komutanlığında yapmış biri olarak çok içten bir şekilde söylüyorum çağırsalar bir daha gitmem.... Mesaja git »
Settingsten türkçeye aldım oyunu ama hala ingilizce... Mesaja git »