Kliksa.com da geçerli 150/25 tl İndirim Kodu 7 TL. Kodu kendi hesabınızda kullanabilirsiniz. (Kampanyaya altın ve bebek bezi kategorilerinden ya... Mesaja git »
özel bir ismi yok bakkal tekel nerdeyse her yerde bulabilirsin... Mesaja git »
para veremezsin, bayilerde tek geçişlik bilet satılıyor ya onlardan alacaksın ya da eskart... Mesaja git »
1 ay kullandım bilgisayarımı değiştirince boşta kaldı.bursa içi elden teslim edebilirim alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her tür... Mesaja git »
Media Markt 1000/100 indirim kodu 5 TL Hepsiburada altlimitsiz 50 TL indirim 40 TL (hesap kullanıldıktan sonra geri alınacaktır)Sistem Notu : Bu ila... Mesaja git »
Merhaba ürün kozmetik ve donanımsal açıdan 10/10luk bir cihaz sıfır gibi bile diyebiliriz.Aldığım günden beri kılıfı ve jelatini ile kullandım tek çiz... Mesaja git »
bHgXIxalCd ekleyen PM atsın bende ekleyeyim.... Mesaja git »
N11'de 200 Tl ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 tl hediye çeki altın harici Tüm kategorilerde geçerlidir. Son kullanım tarihi 31 Ağustos 2013 saa... Mesaja git »
Hepsiburada hesabında yüklü 30 TL'lik çek 20 TL'ye satılıktır.İlgilenenler PM ile bana ulaşsın. Not: Alışverişinizi tamamlayıp, satın aldığı... Mesaja git »
fatura yokta kvk problem çıkarmıyor o konuda zaten önlerindeki sistemde imei yazınca garanti kapsamında olduğu gözüküyor... Mesaja git »
SATILDI Arkadaşlar cihazı yurtdışından bi tanıdığım aracı ile özel olarak getirtmiştim.Cihazın pasaport kaydı olup uluslararası garantisi var ki ... Mesaja git »
Arkadaşlar bir şey sorucam albüm kapaklarım iphonedaki gibi keskin bi netlik yok çok vasat duruyolar nasıl düzeltebilirim???... Mesaja git »
Telefonun tüm donanımları çalışır durumda ekranda 1-2 kılcal çizik haricinde(sürekli kılıf ile kullanmama rağmen) çizik yoktur.Kozmetik olarak 10 üzer... Mesaja git »
Arkadaşlar bu sene üniversiteye gideceğim için yurt parası harç parası derken masraflar bayağı arttı ürünü mecburiyetten satıyorum acil paraya ihtiya... Mesaja git »
Arkadaşlar BURSA içi sıfır veya temiz ikinci el move arıyorum mesaj atın fiyatı görüşürüz.BURSA içi elden alıcam lütfen diğer kişiler mesaj atmasın.Si... Mesaja git »
Arkadaşlar bursa içi elden 1 tb veya 1,5 tb hdd araıyorum.Fiyat olarak 1 tb için 100 civarı 1,5 için 135 civarı düşünüyorum ya fiyat önemli değil konu... Mesaja git »