Yeni oyunların gelmesi, TR PSN Store'un güncellemesine bağlı olarak Çarşamba günleri 17.00, 19.00 saatleri arası olacaktır. OYUNLAR Play... Mesaja git »
Arkadaşlar iyi günler. Amerika hesabımdan 1 yıllık ps plus aboneliği aldım. Bu süre sonunda Amerika hesabımdan değil de Türkiye hesabımdan ps plus abo... Mesaja git »
Sahibinden satılık amd phenom 2 x6 1090t 3.2 ghz turbo core ile 3.6 ghz black edition işlemci ve xigmatek balder işlemci soğutucu ikisinin de garantis... Mesaja git »
selam arkadaşlar. ps3 kullanıyorum ve şimdiye kadar hep oyunları gidip oyuncudan cd olarak aldım. Fakat aklıma bir şey takıldı. acaba oyunları gidip o... Mesaja git »
Teklifler için lüften PM gönderin - AMD işlemci olarak Phenom X6 1055t, 1075t, 1090t, 1070t... Mesaja git »
Creative Gigaworks ProGamer G500 5+1 Ses Sistemi 2011 yılında Vatan Bilgisayardan alınmıştır , herhangi bir arızası darbesi kırığı vuruğu yoktu... Mesaja git »
Lütfen kişisel tartışmalarla topic in içine etmeyin Sevdiğimiz sözleri paylaşalım. Cahillerle tartışmaya girmeyin, Ben hiç yenem... Mesaja git »
Herkese merhaba. "GÜNÜN SÖZÜ" topiğindeki 52 sayfanın tamamını okuyup; içlerinden en güzel olanları(elbette bana göre) toplayıp derledim, sizinle bura... Mesaja git »
La uşaklar ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli?? Bayadır foruma da girmiyorum bi bakınayım dedim noluyo buralarda ama son mesaj da 3 ay önce yazılmı... Mesaja git »
Lahana Koktu La! http://www.youtube.com/watch?v=kF6ejitPNJQ&NR=1 Esmeralda http://www.youtube.com/watch?v=X2LIK8lBBL0 Bana kitap al ht... Mesaja git »
Gelmiş geçmiş en kötü ölüm sahnesi olarak görülen 1973 yapımı Kareteci Kız filmindeki Bülent Kayabaş'ın performansı şimdi de Conan O'Brien'a konu oldu... Mesaja git »
arkadaşlar telefonu kitlenen arama yapamayan ve mesaj gönderemeyen ancak gelen aramalara cevap verebilen arkadaşlar varsa sorun sim karttan kaynaklı k... Mesaja git »
merhaba, ben telefonumu 3 hafta önce ingiltereden aldim, xperia 8 (X8) telefonu o2den aldim ve telefonda simlock var. telefonun ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Luffy1907 Orijinalden alıntı: mambil dostlar nasılsınız bayadır uzak kaldım sizlerden ama 1-2 ay içinde geri döneceğim... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: POLATYİĞİTDOĞAN Orijinalden alıntı: mambil dostlar nasılsınız bayadır uzak kaldım sizlerden ama 1-2 ay içinde geri dön... Mesaja git »
dostlar nasılsınız bayadır uzak kaldım sizlerden ama 1-2 ay içinde geri döneceğim inşallah... Mesaja git »
Arkadaslar biri bana böyle bir soru sordu bütün herkez bu yolda heder oldu ne kayıplar verdık ne canlar aldı bu soru ama sonuca ulasamadık :) Aramızd... Mesaja git »
BUYRUN GENÇLER http://resim.donanimhaber.com/upfiles/785926/821D79B8458B46538DBA6197FB0CE9FA.jpg... Mesaja git »
Su ana kadar hayatimda edindigim tecrubeler, eminim ileride birilerinin daha mutlu ve basarili bir hayat gecirmesine yardimi dokunacaktir. 1. El ... Mesaja git »
ÇOK FAZLA DÜŞÜNMENİZ ÖNEMLİ İNSANLARIN İŞİNE GELMİYOR ,UYANMANIZ VE ANLAMANIZ GEREKKİ HAYATINIZI YÖNLENDİREN İNSANLAR VAR VE SİZ BUNUN FARKINDA BİLE D... Mesaja git »
Belki defalarca konuşuldu tartışıldı ama bu kadar detaylı bakılmadı. Biz Türkler okumayı pek sevmeyiz fakat en fazla 30 dakikanızı ayırıp okursanız ha... Mesaja git »
Konu daha önce açıldımı bilmiyorum açıldıysada özür Ben başlıyayım coğrafya sınavıydı. ağaçlarla ilgili bir soru olması lazım: sık yağış ç... Mesaja git »
Webtasarım a başlangıç için rehber,yeniler için kaynaktır... Tamamını okumanız önerilir... Neden Web Siteniz Olmalı? *Bir Web sayfası sad... Mesaja git »
arkadaşlar 1 ay önce ben de beyaz xperia s alarak aranıza katıldım xperia s tercih etmemin sebeplerini yazacak olursam daha önce kullandığım sony eric... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: emrahsnr Orijinalden alıntı: mambil Orijinalden alıntı: emrahsnr inşallah bir sorun çıkmadan kullanmaya devam... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: emrahsnr inşallah bir sorun çıkmadan kullanmaya devam edersiniz. Zira lgnin servisi de lg türkiye de rezalet bir durumda. Mü... Mesaja git »
1. Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir. 2. Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayan... Mesaja git »
Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilen... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: dusty Teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Ben eşime göre biraz daha fazla panik oldum. Yani giden mal... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MehmetNurD Orijinalden alıntı: mambil Orijinalden alıntı: MehmetNurD Bu makineyi kullanan arkadaşlar sizden b... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MehmetNurD Bu makineyi kullanan arkadaşlar sizden bir ricam olacak makinenin programı bittiginde lcd ekranda 'program so... Mesaja git »
Juventus-6-0-psg Psg-2-4-juventus Gökhann dostumaa teşekkür ettimm.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: kerim35 tolga gelınce yaz tolgaaa kerim tolga whatsapp da akşam 6 ya kadar müsaitim yazmış!!!!... Mesaja git »