HOCAM BİZDE NEYSE O YANLIS YALAN BİLGİ ASLA OLMAZ... Mesaja git »
hoccam bende kısa donem olarak orda yaptım muhtesem güzel bir yer yemeklerinden tutun herseye yeterki efendi olun takılan bişey olursa ozelden yazın s... Mesaja git »
ÇOK ACİL OLARAKTAN İP 4- 4S ARANMAKTADIR P.M BEKLİYORUMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
aynen hocamda ben turkcell kulkanmıyorum nasıl alacam... Mesaja git »
bugun turkcell iletişim merkezıne gittim 390 tl dıyo adam ıster al ıster alma dıyo bole rezalet varmı... Mesaja git »
bide arkdaslar ben turkcell magadan almam için turkcellimi olmam lazım ?... Mesaja git »
hocam bende almak ıstıyorum taksıtlı fıyatıda aynımı bıde nereden aldın... Mesaja git »
sadece türkcell hattıylamı ınt girebilirim yoksa avea ve vodafone ıle girebilirmiyim... Mesaja git »
ACİL OLRAKRAN İPHONE 4-4S ARAMAKTAYIM FAİŞ FİYAT OLMAMAK KAYDIYLA HAKKI NEYSE ONU TEKLİF EDELİMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
ARKADASLAR TELEFONUM BOZULDUGU ICIN ACİL OLARAKTAN İPHONE 4- 4S ARIYORUM SATICILARA DUYURULURSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
uydu netin 20mbs hızına geçtim ama ınternetten fılm yukluyeyım dedım 50kb ıle ındırıyor aresten ındereyım dedım ondada 50-60 kb ındırıyor nedendır aca... Mesaja git »
s.a arkadalar bugun bende baglaqttım sole bır durum dıkkatı çektı fılm yukluyeyım dedım 50 kb aresten ındırme yapayım dedım ordada 50 kb acaba bır so... Mesaja git »
alınık iphone 4 4s sanalpazar üzerinden alım olacaktır dusunenler pm atsınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
ALINIK APPLE 4 KAYITLI YADA GARANTILISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
sanalpazar uzerınden alım olacaktır dusunenler pm bıraka blırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
ALINIK İPHONE 4 YADA 4S GARANTİLİ ARIYORUM ACİLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
alınık iphone 4 yada 4s aranıyor garantili sanalpazar uzerınden alım olacak dusunenler pm atsınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
sanal pazar üzerinden alınacak iphone 4 yada 4 s garantili arıyorum acil dusunenler pm göndersin saygılarSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları da... Mesaja git »
ACİL NOKİA ÇİFT HATLI TEMİZ TELEFON ARIYORUM CEVAPLARINIZI BEKLIYORUMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
KUTUSUNDA SIFIR GIBI BEYAZ GENPA GARANTILİ BEYAZ APPLE IPHONE 3GS 32 GB. CİHAZ TERTEMİZ DURUMDADIR. TÜRKİYE GARANTİLİDİR 2 AY GARANTİSİ DEVAM ETMEKTED... Mesaja git »
KUTUSUNDA SIFIR GIBI BEYAZ GENPA GARANTILİ BEYAZ APPLE IPHONE 3GS 32 GB. CİHAZ TERTEMİZ DURUMDADIR. TÜRKİYE GARANTİLİDİR 2 AY GARANTİSİ DEVAM ETMEKTED... Mesaja git »
Erdem Bey e çok tesekkur ederim çok yardımcı oldu durust,saygılı,kalender,hosgorulu bır kdardesımız SAYGILARIMLA bol satışlar... Mesaja git »
evet arkdaslar ıphone 4 satacak olanlar bana pn ıle donerlerse sevınırım saygılarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
acaba yarına stok getırlermı adamlar demıs zaten hafta sonu dıye ıns gelır... Mesaja git »
arkdaslar ben ızmır manısa turgutlu çevresınde bulamadım yardımcı olacak varmı haberı olan... Mesaja git »
NOKIA X3-02 CEP TELEFONU Cihaz Türkiye distribütörü garantilidir. Henüz orjinal jelatini bile üzerinde. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Wifi, 5 mp k... Mesaja git »
FULL KUTULU SATMA SEBEBİM DOKUNMATİK TELEFON KULLANMAK İSTİYORUM TELEFON ÖZELLİKLERİNDE EN UFAK BİR SIKINTI YOK EN UFAK KIRCAL CIZIĞI YOKTUR ... Mesaja git »
FULL KUTULU SATMA SEBEBİM DOKUNMATİK TELEFON KULLANMAK İSTİYORUM TELEFON ÖZELLİKLERİNDE EN UFAK BİR SIKINTI YOK EN UFAK KIRCAL CIZIĞI YOKTUR... Mesaja git »
FULL KUTULU SATMA SEBEBİM DOKUNMATİK TELEFON KULLANMAK İSTİYORUM TELEFON ÖZELLİKLERİNDE EN UFAK BİR SIKINTI YOK OLURSA İADE ALIRIM KULLANIMI ÇO... Mesaja git »
Ebuddy
başlıklı konuya yorum yazdı
(7 yıl önce)
bende aylığa çevirmek sıtıyorum elımde para olması gereklı hastane masrafları falan herhalde hemen aylıga cevrılır dıye dusunuyorum... Mesaja git »
yogun bakımda yatıyorda yasam mucadelesı verıyor kalkması ımkansız ondan sızlere sorayım dedım acaba ızleye bılecegım bır yol varmıdır dıye... Mesaja git »