Hocam wifi ye bagliyken telefon ahizeyle konusur gibi yaklastirin telefonu duyacaksinizdir. Wifi isin icine girdimi asiri geliyor o ses. Ve konusma ya... Mesaja git »
Arkadaslar oreo yu yukledikten sonra ahizemde pıtpıt diye surekli bir ses gelmeye basladi. Hoparlorde ses olmuyor. Oreo ile alakasida varmidir pekte b... Mesaja git »
Turkcell'den sonra Vodafone'a geçmek attan inip resmen yürümekle eş değer. Vodafone keşke hiç 4.5G'ye geçmeseymiş. Turkcell'in 3g si bunların 4.5g den... Mesaja git »
Arkadaşlar. Vodafone TV yi laptopta açsak, laptopa cepten internetimizi paylaşarak internet versek kotamızdan düşer mi?... Mesaja git »
Arkadaşlar ilk defa aliexpressten alış veriş yaptım. Toplamda 55 dolarlık ama bir çok mağazadan farklı ürünler aldım. Aynı mağazan aldığım en yüksek f... Mesaja git »
Arkadaşlar bu devasa mesajlar, ayarlar vs yazısı gibi yazıları küçültebiliyor muyuz?... Mesaja git »
Arkdaşlar samsung keyboard apk sini cihaza kurma durumumuz olabilir mi acaba? S8 telefonu satıp p10 almayı düşünüyorum ama klavyesi hoşuma gitmiyor p1... Mesaja git »
Bugün İncirli servise götürdüm telefonu amoled yanığı yüzünden. Ekranda 3. parti uygulamanın hayalet ekranı kaldıysa garantiden değişim yapılmadığını ... Mesaja git »
Arkaşlar p10'a play store da bulunan samsung keyboard yüklenebiliyor mu? p10 almayı düşünüyorumda kendi klavyesi swift key ve hoşuma gitmiyor.... Mesaja git »
Arkadaşlar selamlar. Telefonu Pazartesi günü amoled yanığı, kamera ilk açıldığında bulanıklık ve hızlı sarj olmamasından dolayı Bakırköy servise verec... Mesaja git »
Aynen hocam bir de Samsung ve servis olunca insan telefonu vermeden önce aylarca düşünebiliyor...... Mesaja git »
Sence düşürürler mi hocam? Tabi ki hayır.. ÖTV'ye zam gelebilir mi, şahsen ben zam geleceğini düşünüyorum. Bu kadar vergi alınan bir ülkede bu kadar h... Mesaja git »
Arkadaşlar selam. Telefonumda uzun zamandır amoled yanığı ve kamerada bulanıklık problemi var. Servise götürmeye ve orada geçecek günleri göze alamadı... Mesaja git »
Arkadaşlar telefonun ekranindaki amoled yanigi dahada ilerledi artik servise vericem. Ekran degisimi icin kac gun bekletirler tahmini olarak. Birde ar... Mesaja git »
Arkadaslar selamlar. Telefonu yere dusurmustum yan tarafta ufak bir parca kirildi. Alttan gri renkli metal kasa cikti. Bunu neyle boyasam o griligi si... Mesaja git »
Arkadaslar s8 telefonumu aracta sarj ediyorum ama kablo yuzunden hizli sarj etmiyor. Orjinal sarj aletinin kablosunu arac sarjina takiyorum hizli yapi... Mesaja git »
Arkadaşlar Türkiye Ligi'ni aynı anda bein connect ve tv den izlemek için bir seçenek var mı?... Mesaja git »
Bende dün iptal faxını çektim bugün aradılar. Sporun Yıldızı paketi ilk 4 ay ücretsiz kalan 8 ay 99 TL teklif ettiler kabul ettim. Kutuyuda kayıt yapa... Mesaja git »
Geçen sene almış olduğum ama abimin üzerine yaptığım aracımı 5 gün önce üzerime aldım. 36 yaşındayım ilk aracım. Araç 34 plaka, seat leon 1.2 tsi dsg ... Mesaja git »
Ya hocam dediğim gibi 4000 tl para verdim şimdi programla burn yok etmeye çalışmakta hepten sinirimi bozacak. Biraz daha hevesim geçsin bakıcam artık ... Mesaja git »
En belirgin olanı alt tarafta instagramın arama simgesi yapışmış hocam. Hayır instagramın saatlerce de kullanmam. Yani öyle ekranı yakacak kadar kulla... Mesaja git »
Arkadaslar telefonunda ghost screen olan oldu mu? Bende mevcut bugun fark ettim. Lg deki gibi bir muddet sonra gitmiyor ekranda kaldi. Allah'tan cok b... Mesaja git »
Galaxy S8 ile çekilmiştir oynama filtre vs yoktur.... Mesaja git »
Valla bu sorunun cevabını bende merak ediyorum zira yabancı dizileri oradan indiriyordum.... Mesaja git »
Aynen hocam duzelttirdim mail attilar duzeltilmis halinim generali sigortadan kaskoma bakinca duzelmis 1200 tl fiyat verdi tekrar.... Mesaja git »
Zaten sigortayi kestirmeden once generali sigortadan kasko teklifi aldigimda 1230 tl cikmisti sigortayi kestirdikten sonra 1800 tl gibi bir rakam cikt... Mesaja git »
Arkadaslar bugun aracimin sigortasini yaptirdim. Halk sigorta dan kesti arkadas ama model olarak aracim seat leon 1.2 tsi dsg olmasina ragmen leon st ... Mesaja git »
Arkadaslar bugun gecen sene sifir aldigim ve akrabamin uzerime yaptigim araci uzerime gecirdim. Sbm den teklif almaya calistigimda uyari veriyor ve te... Mesaja git »
Hocam ama henüz süre dolmamış oluyor? O bir etken değil mi yani? İlla ödenmesi gerekiyor dimi? O vakit ödeyeceğiz yapacak bir şey yok :)... Mesaja git »
Arkadaşlar mtv biliyorsunuz temmuz ayı içerisinde ödeniyor. Sorum şu. Temmuz ayı içerisinde ikinci el araç alırken, Temmuz mtv sinin ödenmemiş olması ... Mesaja git »
Arkadaslar hali hazirda s8 cihazimiz vardi volte ile kullanabiliyorum. Hepsiburadadan bir adet daha aldik s8. Ama ne yaptiysak volte olayi olmadi. Tur... Mesaja git »
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar öncelikle. LG G4 telefonumuz bootloop sıkıntısı yaşadı ve açılmıyor. Telefonu Vodafone'dan almıştık ve daha 9 ay gara... Mesaja git »
Realdebrid bayadır iyi değil. 1 yıldır kullanıyorum ama son 3 4 aydır turbobit ve rapidgator komple gitti. Uploaded da ara ara saçmalıyor. Özellikle T... Mesaja git »
Acun seyma yi dehleyip sabriye yi mi kendine es yapacak diye dusunmuyor degilim.... Mesaja git »
Bende tam olarak onu söylemek istedim hocam. Ülke zaten kurgularla yönetiliyor. Muhteşem strateji derken de aslında kinaye yapmıştım. Neyse hocam beni... Mesaja git »
Çokta yarışma odaklı yazmadım aslında. Bunu anlayıp o yüzden cevap verdiniz sanırım. Ama herkesin fikir dünyası farklı olabilir ve buna saygı duymamız... Mesaja git »