Ellerinize sağlık hocam karadutlu çok güzel olmuş fikrimce ben çok sevdim tek bir yanı şeker oranını azıcık düşürseniz karadutun tadı daha çok güzel g... Mesaja git »
Sipariş Numarası : 227 verdik bakalım umarım kargo firması bozaları hırpalamaz.... Mesaja git »
Tohum alan arkadaşlara bilgi 27 Aralıktan itibaren aliexpress tohum satışını yasaklıyormuş.... Mesaja git »
Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Akıllı LED Ampül 14 $ altına daha düşer mi?... Mesaja git »
4.000 Tl lik 8.000 Tl lik ürünlerin kaybolma konularında olduğu gibi bu ürünlerde artık kaybolur :)... Mesaja git »
Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Akıllı LED Ampül 'e indirim gelse artık kara cuma niyetine.... Mesaja git »
Türkiye sınırları içinde geçerli olmayan bir kodu ingiltere deki arkadaşım kendi hesabından alsa benim adresimi verse ürün gelir mi?... Mesaja git »
O zaman Alljoy firmasını değiştirmeniz lazım çünkü çalıştığı MNG devamlı en ufak maliyetli üründe bile sorun çıkartacak. Önüne şimdiden geçmeniz lazım... Mesaja git »
Şu Mng ile çalışıldığı süre boyunca her kargoda vergi kesilir öyle bir firmadır kendileri. Turpex dururken neden mng... Vida alsanız vergi çıkartırlar... Mesaja git »
sol -1.25 sağ -1.75 aks ve bc değerlerin doğrumu?... Mesaja git »
Cerberus (android sadece) yükle satın al istediğin gibi ortama ak.... Mesaja git »
kamp boyunca herkes gülecekti sözde dimi böyle çürük çıkıyor arada boşver.... Mesaja git »
kuponlar sabah öğlen ve öğleden sonra hangi saatler arasında açılıyor ortalama?... Mesaja git »
O gruptakiler buradan daha ölücü :) O grup için aç işine çok yarıyacak gideceğin yerde zorluk çektiğinde anında hepsi yardımına koşar.... Mesaja git »
https://www.facebook.com/groups/interrail.turkiye/ üye ol dosyalar kısmında hersoruna cevap mevcuttur... Mesaja git »
Almadan önce gelecek 3 ay içersinde çıkacak film lere bakarak alınız bu aylarda ahım şahım film çıkmaz.... Mesaja git »
Freeshop 'dan ürün alamaz pasaport istiyorlar. Ancak freeshop 'da yada gümrükçü, polis tanıdık yapması lazım o bölgeden alabilmesi için.... Mesaja git »
geçen sene 6 derse 205 tl ödüyordum bu sene 2 ders kaldı 282 tl istiyor soyguncular... Mesaja git »
İstanbulda isen ilki diğer illerdekiler için 2 ciyi doldur.... Mesaja git »
farklı modelini geçen sene amazondan aldım kış boyunca giydim ve bir bottan daha sıcak tuttu hiç bir şekilde suda geçmedi. Kesinlikle öneririm.... Mesaja git »
An itibari ile tüm çekilenler geri yüklenmiş durumda bu kadar hızlı sonuçlanacağını beklemiyordum.... Mesaja git »
Normalde 3D ile yapılıyor alışveriş fakat bazı siteler 3d siz alışveriş'e izin veriyormuş buda bankanın hatası bana göre o zaman kullanıcı onayı almad... Mesaja git »
Teşekkürler hocam. İtraz formunu doldurdum fakat 3d sizi şlem yapıldığı için bankanın burada suçu yokmu?... Mesaja git »
Bunun sorunu burası değil demekki sanal kart kullanacak durumda değildim bende biliyorum kullanmasını fakat acil şekilde alınması gerektiği için ürün ... Mesaja git »
Hiç başıma gelmez dediğim olay. :) N11'den dün alış veriş yaptım başkada bir işlem yapmadım sabah sms geldi kartınız güvenlik nedeni ile kapatılmıştır... Mesaja git »
Anladım. Çeşit çok İstanbul ulaşımda çalışan olabilir, polis v.s. olabilir son zamanlarda çok çeşit çıkarttılar fakat aile bireylerinin ücretsiz kartl... Mesaja git »
Dhl Express 'e teslim etmişler en son hareketinde oradan varacağı mekana gidecektir.... Mesaja git »
3 lt sınırın var. Türkiye free shoptan almasın fiyatlar yüksek. amurula güzel bir içecek öneririm.... Mesaja git »
Herkes farklı alır fakat ortalama 5000 tl civarı birşey.... Mesaja git »
D vizesini aldıktan sonra 3 yıl boyunca 6 ayda bir bulgaristana giriş çıkış yapman lazım bu süre bittikten sonra bulgar pasaportunu alabiliyorsun 3 yı... Mesaja git »
Ankaradan 3 isim denklik belgesini alıyorsun 1 aya gelir apostilli %100 doğum tarihi yanlış yazılmış olacak türk kimliğinde bu yüzden mahkemeye verip ... Mesaja git »