Commonwealth'den herkese sevgiler, Far Harbor'da companionum Curie ile hangi işe bakacağımızı şaşırmış vaziyette dolanıyoruz.... Mesaja git »
Üye alım sürecimizi bilmediğiniz için önyargılı bir mesaj atmışsınız. Aramıza katılan arkadaş zaten deneme sürecindeydi, değerlendirme olumlu geçtiği ... Mesaja git »
Normal surum alma, pisman olup season pass alirsin her turlu. O yuzden direk goty al.... Mesaja git »
Oyunun baslarinda bir yere giderken yolunu VATS ile surekli kontrol et. Guclu dusman varsa etrafindan dolasip bulasma. Perklerde otomatik olmayan taba... Mesaja git »
Gunaydin, Fallout da gezip tozmaktan gorev yapamiyorum heralde oyun bitmeyecek.... Mesaja git »
Radyasyon icin birkac secenek var, Radaway, mutant kopek etini pisirip yemek yada diamond city gibi yerleskelerde doktora gitmek.... Mesaja git »
2 psn de yaparsan daha kolay olur, cunku cihaza degil hesaba kuruluyor mod. Diger turlu yapmak istersen, Modlu save olan oyunundan ana menuye cik... Mesaja git »
panpa bu geri uyumlu muhabbetini her konsol çıkışında yapılıyor ama artık yemez, remastered dünyası biter yoksa :)... Mesaja git »
Evet ps4 icin, resmi degil ve modu yaparsan trophy vermiyor.... Mesaja git »
Bugun monster hunter'i deneme firsatim oldu. Betadan cok daha iyi deniliyordu ama betayi begenmeyenler yorumlara aldanip sakin almayin. Oyun yine bes... Mesaja git »
Grafik ve klavye mause takintin yoksa zamanidir.... Mesaja git »
Google da split screen ps4 games diye aratirsan bulursun.... Mesaja git »
Gelen kisinin leveli yuksek ise baglantiyi kopariyordur. Yuksek level oyuncular glory puani icin genelde yeni baslanmis ve yuksek level bolumu tercih ... Mesaja git »
PS4 fat formatını destekliyor, ntfs ise görmez.... Mesaja git »
Beyond to souls bitmişti, şimdi until dawn'a başlayacam. VR eklentisi olduğu için biraz oyalıyorum kendimi, belki btc bi güzellik yaparda alırım :)... Mesaja git »
Way of strong zorluk seviyesini bitirmen lazimdi yanlis hatirlamiyorsam.... Mesaja git »
EMOZEY - Emrah ve TheDoCT - Oğuz arkadaşımız kural ihlali nedeniyle derneğimizden ayrılmışlardır. Kendilerine bugüne kadar yapmış olduğu paylaşımlar i... Mesaja git »
Bölüm içinde blacksmith e gidemezsin. Bölüm bittikten sonra o menüye çıkıyorsun.... Mesaja git »
Blacksmith e istediğin regiondan girebilirsin. Kare tuşu ile region değişebilirsin.... Mesaja git »
Arkadasini shrine dan ochoko ile cagirabilirsin, yardima gitmek icinse menuden tori gate i kullanman lazim.... Mesaja git »
Hepsini usta seviyesine getirip denedim, kurt ve ayı en sevdiklerim.... Mesaja git »
Günaydın dernek, BTC den pro paramı çıkardım, bu hafta geçiş yapıyorum bir aksilik olmazsa :)... Mesaja git »
GT Sport almayın aldırmayın, pişman olmayın. - Server kapalı olursa yada internetiniz kesilirse oyunu oynayamıyorsunuz. - Araca parça alıp modifiye et... Mesaja git »
Evet, GOTY bütün dlc paketlerini içeriyor ve Türkçe.... Mesaja git »
Onemli olan dusurdugunuz yada olusturdugunuz silahlardaki special effectlerdir. Blacksmith e gidip reforce kisminda special effectleri ucgen tusu il... Mesaja git »
Merhaba dernek, Horizon'a başladım ama acayip derecede sıktı beni. Açıp oynuyorum yarım saat sonra dayanamayıp kapatıyorum. Ara ara elimde oyun olmadı... Mesaja git »
PS4 kulaklık giriş/çıkışı kontrol cihazı üstünde olur, jack dualshock 4 e uyumluysa kullanabilirsin. Çoklamana yada uzatmana gerek olacağını sanmıyoru... Mesaja git »
Karakter animasyonlari, dovus mekanikleri, grafikler, quest sistemi cok kotu. Belki beta oldugu icindir ama ben onsiparis gecmeyi dusunuyordum simdi o... Mesaja git »
Oyundan umutluydum ama hayal kirikligi oldu beta.... Mesaja git »