Hani 90 günlük süre var ya dış aramalara kapanmaması için, en alt limit 10 mu 20 mi? Onu da bilen varsa söylerse babama öyle söyleyeyim. 5 ayda hat ka... Mesaja git »
Yani şimdi 6 sn 1,25 kuruş olmuş çok değişmemiş, babam zaten ekmek alayım mı, ne lazım diye arıyor, iki ayda 10 lira yüklese oluyor mu bimcell’de ve h... Mesaja git »
24 ocak'ta taahhütüm bitiyor turkcell'de ve babam üzerine kayıtlı. şimdi şu şartlarda eğer 10,75 tl olursa, telekoma geçmek istiyorum, önce tarife taş... Mesaja git »
Bu tarifeyi annem ve babam kullanıyor, aslında üç ayda bir 6 sn 1 kuruş iken yükleyip mutlu mesut yaşıyorlardı. Sonra o tarife kapanmış, buna geçirmiş... Mesaja git »
52,62 TL + Kargo BEDAVA Fiyatlara KDV dahildir.... Mesaja git »
tl card oluyorsa visa bende de var, bir de bu hesap kartı olduğu için aidat almıyor değil mi? geçen world'u kapattım ama bunu kapatmadım aidat yok diy... Mesaja git »
Kartımı yeni kapatmıştım beni yanıltmadığın için teşekkürler World... Mesaja git »
Ben de red tarife var arkadaşlar bu araba yıkama kampanyasından her ay faydalanıyorum sıkıntı çıkmıyor, daha öncede son tarihi Ağustos idi, sonra uzat... Mesaja git »
Bordo olanı aldım hocam kullanma fırsatım olmadı ama güzele benziyor, önceki premier 10 yol gitmişti bu da parasını çıkarsa yeter ??... Mesaja git »
Tam son aşamaya geldim ‘bu ürün başka kullanıcılar tarafından işleme alındı’ diyor kupon kullanmaya çalışınca, ne diyor bu ya, ne yapmam lazım??... Mesaja git »
23.59'da bitirmemeleri lazım, gece de devam etmeli kaç saattir girilmiyor siteye... Mesaja git »
site çöktü alışveriş yapma anına denk geldi, hele bir alamayayım var ya... hata oluştu deyip duruyor, son 160 dk... Mesaja git »
arkadaşlar şu iki arasındaki fark nedir Allah aşkına? baya baktım ama bulamadım. Biri Moser 0458 diğeri Moser 0050 olarak geçiyor.... Mesaja git »
pazara kadar geçerli mi değil mi? daha 10 dk önce bakabiliyordum mobilde sol üstten o da gitti şimdi, elimde anahtar bekliyorum, benzinliğe gitsem mi ... Mesaja git »
traş bıçağı reyonundan bir foto atabilir misiniz arkadaşlar mach3'lerin fiyatları ne alemde?... Mesaja git »
benim de durumlar aynı, haftaya salı/çarşamba başlayıp 4-5 gün kalacağım yer arıyorum. denizi güzel olsun yeter, tabi sinek vs. olmasın odada. bir ara... Mesaja git »
bu kablosuz değil mi arkadaşlar? çok fark eder mi kullanımda kablolu/kablosuz? Samsung HW-K450/TK 300 W Bluetooth Soundbar Ev Sinema Sistemi ile farkı... Mesaja git »
Bu konuyu ve tavsiye forumundaki her yazıyı okuyorum, ilk gün bu tv'yi aldım, servise kurdurdum, duvara asma aparatını 60 tl'ye başka bir elektronikç... Mesaja git »
bonus kazandınız diye mesaj geldi ama kartta görülmüyor arkadaşlar belli bir zamanı olacak mıdır... Mesaja git »
16 Nisan 2018 tarihinine kadar 50 ve 25 tl lik çekleri kullanabilirsiniz. Elimde iki adet 50'lik bir adet 25'lik çek var. 50'lik çekler 7 25'lik çek 5... Mesaja git »
Merhaba aradığım kriterlere uygun bir tv önerebilir misiniz? arçelik-vestel olabilir (marka takıntım yok) aradığım özellikler; 1) 2800-3200 civarı 2)... Mesaja git »
2499 olmuş fiyatı, sepete de eklemiştim, kaçırmışız... Mesaja git »
almak istiyorum ama türkiyeye gelir değil mi? bir de 62 lira değil mi? daha indirimli vs. olmaz... Mesaja git »
İlk sorum Türkiye'ye geliyor mu? İkincisi Aliexpress ise şu an US $19.60 görülüyor, görselde 39'dan düşmüş gibi görülüyor. Üçüncüsü ise Free shipping ... Mesaja git »
aynı aralıkta ben de varım, belki 3binin az üstü de olabilir ama akşamdan akşama evdeyim ve lg vardı (ekranı kırıldı) bir gün önce tv8 mesela 8 numara... Mesaja git »
değerli müşterimiz, şifre kullanım süresi dolmuştur diyor...... Mesaja git »
videoyu izledim benim de ekran böyle yaptı ufak bir kırık oluşmuştu, sonra tamamını kapladı, henüz garantisi devam ederken bence göz ardı etme.... Mesaja git »
bende 3500 liraya kadar tv alma derdindeyim. lg hariç istiyorum çünkü kötü bir tecrübem oldu. acelem yok, 2-3 ay daha dayanabilirim. sizce şuanki fiya... Mesaja git »
This item does not ship to Turkey. diyor hocam... Mesaja git »
yanar derken ekstra ücret mi çıkarırlar? başka hatta başvurmadan önce fizyi iptal ettireyim öyle geçeyim olmazsa, içime kurt düştü... Mesaja git »
benim de turkcell ayın 24'ünde bitiyor, fatura 25inde kesiliyor, bir de 1 martta bitecek 1 yıllık fizy anlaşmam var. bu şartlarda numarayı ne zaman ta... Mesaja git »
Benim başka bankada idi ordan aldım buraya verdim, axess e ilk defa vermiştim otomatik ödeme. Bankalar arasında böyle bir şey olabilir mi?... Mesaja git »
Benim de 50 tl yatırmışlar 6 adet vermiştim mesaj attım inceleyip dönecekler (2 gün oldu)... Mesaja git »
bu fiyatlarla ben de almam her gün bakıyorum ama bu gidişle almayacağım, hem ithalatçı garantili hem de 2 bin üstü telefon bence risktir, bir defa süt... Mesaja git »
hocam dediğinizi araştırdım, ukrayna'ya bilet 10gün sonrasından başlamak kaydıyla(şuan 700 tl git-gel) 450-500 civarı. ukrayna'da xiaomi mi6'nın ... Mesaja git »
N11 sitesinden telefon alacağım bu kampanyadan faydalanabilir miyim (50 TL gelir mi) birde paraf günüm bugün ekstra birşey gelir mi?... Mesaja git »
Bu urun indirimle 159 tl. Yukarida biri indirimli urunlerde gecmeyecegini soylemis, ne dersiniz 22`den sonra alirsam 75 tl hopi gelir mi?... Mesaja git »
Cinemaximum 30 temmuza kadar gecerli 3d 4d haric sinemalarda gecerli (sok`un kampanyasinda kazanmistim) satiliktir. Bilet numarasi ve sifre var 2 adet... Mesaja git »