corsair h115i pro rgb kullanıcam, oda yeni geldi kargodan, eski sistemi yeğenime vericem, i7 5930k ve H110 vardı sökmedim soğutucuyu.... Mesaja git »
Benim 9900k ve godlike geldi, yeni kasa ve ramleri bekliyorum, onlarda kargoda, hafta sonu kuruluma geçerim umarım.... Mesaja git »
Kasa çok güzel ama tek bir kusur soğuttu beni, ön tarafta usb ve diğer girişlerin bulunduğu kısım kapak altında ve o kapak youtube daki tanıtımlarda t... Mesaja git »
Teşekkür ederim, yurt dışında bekliyeceğime sistemi topladım, 9900k + msi z390 godlike anakart + corsair 16x2 32gb 3466mhz ddr4 + Corsair H115i pro rg... Mesaja git »
Vatan bilgisayarda 9900k stokta gözüküyor ama satın alma ibaresi çıkmıyor sayfada, gelir gelmez tükendimi acaba ?... Mesaja git »
Önce işlemciyi bulabilsek, bi heves ekimi bekledim 4 yıl sonra sistemi yükseltiyeyim diye, ortalarda 9900k yok :)... Mesaja git »
Düzeltilmiş Ekim güncellemesinde gene dosya silinmesi hataları çıkmış, zannedersem 2. kez gözden geçirecekler güncellemeyi.... Mesaja git »
Ben i7 5930k yı ilk aldığım zamanlar çok uğraştım, işlemci baya bi takoz çıktıydı, malum ülkemize gönderilen ürünler belli, overclock limitlerini dene... Mesaja git »
Güç kaynağının arkasındaki 24a yerine 54a olduğunda fazla güç çekmez, senin bağladığın çihazın ihtiyacı 54a e çıkarsa o güce çıkabilir anlamındadır, ç... Mesaja git »
Bu gigabyte ın Z370k serilerinde vrm soğutmalarında sıkıntı olduğu söyleniyor, Z390 lardada aynı sıkıntılar çıkmasın ?... Mesaja git »
Beş Yıla yakındır kullandığım Asus Rampage V ext. anakart ve i7 5930k yı değiştiricem, 10 yıldır değişmeli olarak asus ve gigabyte anakartları kullanı... Mesaja git »
Yalnız bu driverlar özellikle windows ekim güncellemesi yani windows 10 versiyon 1809 için çıktı, bu güncellemedeki dosya silme hatası yüzünden güncel... Mesaja git »
Ben kendileriyle görüştüm, 9900k ların gelen ilk parti olacaklarını söylediler, yalnız zaman olarak 1 ayı bulacak dediler.... Mesaja git »
CM Cosmos II 25th Anniversary kasa bakıyordum, yakında Z390 ve 9900k lı sistem toplucam, kasanın fiyatı heryerde 2600-2900 TL arası, burda 1860 TL, bü... Mesaja git »
Oyun oynuyorum, film izliyorum, netde dolaşıyorum Anlattıklarımdan intelciyimde zannedilmesin, şu an oyunlar için en performanslı olduğu için onu se... Mesaja git »
Olabiliyor neden olmasın ?.. Dört yıldır 5930k kullanıyorum, ve alışkanlık her ay kenara 100-150 dolar elektronik harcamalar için para atarım , tabi ... Mesaja git »
Yeni işlemciyle yeni chipset kullansanız daha mantıklı olmazmı ?.. Ben 9900k ile Z390 chipsetli bir anakart almayı düşünüyorum.... Mesaja git »
Malesef o iş okadar kolay değil, işlemci 22nm, 6 çekirdekli ve 40 iş hattı var, silikon kalitesi çok iyi olanlar anca 4.5 ve üzerini görebiliyor, bend... Mesaja git »
Vay arkadaş adam 20 yıl önceye gitti :), evet quake2, quake3, quake4 oynardık o zamanlar, şimdi pubg, battlefield filan takılıyoruz.... Mesaja git »
Genelde durumum iyi olduğu için ekran kartlarında sırayı takip ederdim ama bu sefer bende kart değiştirecek bir performans farkını görmüyorum, RT yi k... Mesaja git »
Bu Gamepower Iceberg 360MM denen sıvı soğutma yerli malımı ? Netde araştırdım dış kaynaklı bir site bulamadım, malum sıvı soğutmalarda dayanıklılık ö... Mesaja git »
Evet bahsedilen fark 4k da belirgin, oda büyük ihtimal yeni ram ve bant genişliğinden ortaya çıkıyor, fakat pekçok kişinin sistemi ya 1080p yada 2k ol... Mesaja git »
Aşağıda guru3d de Asus un 2080ti modeli incelemesi var, ordaki listelerde 2k için standart ti modellerini karşılarştırırsak, Tomb Raider %18 Shadow o... Mesaja git »
Sizinle aynı ayarlarla kendi sistemimde test yaptım, işlemcim 4.3ghz i7 5930k,Ramler Kingston 2800mhz DDR4, ekran kartı asus strix gtx1080ti oc GPU;20... Mesaja git »
Akşam yazdığınız ayarlarla kendi sistemimi bir denerim, oyunu bende aldım ama henüz başlamadım, Asus strix 1080 ti OC var bende ama işlemcim 4.4 ghz i... Mesaja git »
Espiri yapıcam diye bazen komik duruma düşüyorsunuz, o açıkların bir kısmı AMD dede var, üstelik bu tip açıkları kullanıp bilgisayarınızın hacklenmesi... Mesaja git »
Anakarttaki çırtlak beyaz kısımlar biraz çirkin gözüktü bana, prime serisinde genelde beyaz renk kullanıyor asus ama buna pek uymamış.... Mesaja git »
Çok iyimser fiyat söylemişsin, orta halli bir işlemci alim desen Ryzen 2600 hatta düz x versiyonu değil 1500tl, ramler 1500tl, anakart orta halli alim... Mesaja git »
Benim i7 5930k, asus rampage v extreme ikilisi 5. yılına girmek üzere, uzun zamandır güncellemeye değecek bir sistem bekliyordum, 9900k 8 çekirdek 16 ... Mesaja git »
Newegg de hemen hemen bütün kartlarda henüz stokta yok diyor, kartlar yeni çıktığında henüz piyasada bollaşmadan önce 200-250 dolar hatta bazen daha p... Mesaja git »
Oyunun grafik motorununda eskiliği yeniliği bu konuda önemli bence, BF1, Division gibi oyunlarda gsync oldukca akıcı ama online PUBG oynarken inanılma... Mesaja git »
İki adet 1070 sli kullanır daha kuvvetli sistem yapar demişsinizde merak ediyorum kaç kere sli sistem kullandınız ? 970 sli yaptım ardından sattım 98... Mesaja git »
Aynı ekran kartı ve aynı monitöre sahibim, hiçbir yırtılma yada görüntüde bozulma yok, belki sorun g-sync i kapattığın için olabilir, zira monitöre g-... Mesaja git »
Ne zaman AMD eski günlerine dönmeye başlasa mühendislerini intel kapıyor... Mesaja git »
Eğer seçtiği 1080ti modelinin boost hızı 1700 mhz lere çıkıyorsa, daha fazlasını bile çekebiliyor, 520W minimum değer, buyrun aşağıda linkler vericem ... Mesaja git »
PSU seçiminde türlü türlü değişkenler var, arkadaşın şu anki donanımı yaklaşık 520 W kadar çekiyor 650 W lık kaliteli bir PSU yetecektir ama, bir iki ... Mesaja git »
Eğer 1180Ti yada 2080Ti bekleyeceksen (adı ne olacaksa) uzun bir zaman sabretmen gerekecek, AMD den çok zorlayıcı kartlar çıkmadığı için Nvidia üretim... Mesaja git »
Güç kaynağın yeterliyse 1070 yada 1080 de uyumsuzluk diye bir sorun çıkmaz, eğer bahsettiğin gibi 2k monitör alıyorsan işlemcide ufak bir overclockla ... Mesaja git »
Windows 10, o tip sorunları giderecek bir çözüm geliştirdi, windows'unuzu formatlamadan, HDD yada komple sistem değiştirmeden önce mevcut lisansınızla... Mesaja git »