globali çıkmaz, bildirimler gelmez boşa tatava yapmayın derim.... Mesaja git »
beyler siz telefoncu ahmet abiden garantili op6t alıcam diye beklerken yakında sd855'li op7 çıkar biz ona geçeriz artık :)... Mesaja git »
aynen bir arkadaşta accent blue olduğunu iddia etti, difüzör ve egzostlardan dolayı emin olamadık ama sanırım difüzör sonradan yapıldı araç accent blu... Mesaja git »
http://www.milliyet.com.tr/tekirdag-da-otomobil-dereye-uctu--gundem-2808021/ arkadaşlar çok üzücü bir kaza olmuş gerçekten arkadaşlarla baktık ancak a... Mesaja git »
Ben aldım hocam güvenilir ama iletişimi biraz zayıf oda dükkanı var yoğun çalışıyor o yüzden sanırım.... Mesaja git »
aynı araç bende de var exclusive model çelik jantlı olanı hergün izmir-manisa arası işe gidip geliyoruz yazın 2 kişi gidip gelirken 3.8-4.2 arası yakı... Mesaja git »
bende izmirde oturup manisada çalışıyorum benim yolum günde 100 km civarı oluyor 3 ay önce bende sizin durumunuzdaydım ve baktığınız araçların temizle... Mesaja git »
dün PO normal pompa fiyatı 5.76 iken %4 indirim ile 5.55'ten fulledim.... Mesaja git »
beter olun milleti kör edip tehlikeye düşürüyorsunuz bir zahmette şimşek patlatmayıverin inşallah böyle çakma beyaz ışıklı arabalarada 2000-5000 lira ... Mesaja git »
arkadaşlar telefona güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlatıp işlemi bitiriyormusunuz yoksa hard reset falanda atıyormusunuz? bu aralar şarjım eskis... Mesaja git »
Lastik basınç uyarısı o, havalar soğuyunca lastikleriniz indi büyük ihtimalle, 32-33 psi basın sönecektir.... Mesaja git »
Vikendi açılmadımı beyler hala? 00:00'da yoktu sabah bakamadım.. Birde seviye 40'ım eklemek isteyen varsa akşamları genelde online oluyorum; ID : yi... Mesaja git »
Aynen Almanya ip si ile 9.0.8 beklerken 9.0.10 geldi beyler ancak benim aklıma birşey geldi biz vpn ile bağlanmasak hiç mi güncelleme gelmeyecek bize?... Mesaja git »
redmi note 5 ve redmi note 6'nın aynısı çentiği değiştirip değiştirip kakalıyorlar millete.... Mesaja git »
Global romu olmaz bildirimleri gelmez sd855 ile kanser oluruz artık. Neyse ben op6t aldım 7t'ye kadar başıma dert aramıyorum..... Mesaja git »
içinde "octa" kelimesi geçen bir program kurmak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. beIN uygulamasını indirip oradan izleseniz?... Mesaja git »
Haberim yoktu bir bakayım demek ben aynı şeyi düşünmüşüm... Mesaja git »
32 yaşında 2 çocuk babası kamu görevlisiyim, ülkemizin mevcut durumu ve devlet dairelerindeki laçkalıktan dolayı birkaç aydır bende ciddi şekilde işim... Mesaja git »
hocam type-c portu kullanan kulaklık olarak ne önerirsiniz? op6t kullanıcısı olarak bullets v2 düşünüyorum dahili dac'da varmış hiç kullanma fırsatını... Mesaja git »
çok fazla sayıda referansı olan bir facebook sayfası vardı ancak bu pasaport kayıt ücretlerinden sonra kapattı diye biliyorum istanbuldaysanız dükkanı... Mesaja git »
telefonu ilk aldığım birkaç gün 1-2 saat kadar pubg oynamama rağmen 7-8 saat civarı ekran süresi alıyordum ancak şu an 2-3 saat kadar pubg oynamama ra... Mesaja git »
8/128 Op6t kullanıcısıyım, 3 yıl öncesine kadar fanboy olmasam da apple kullanıcısıydım ve sizin kadar abartılı şekilde olmasa da sizinle aynı fikirde... Mesaja git »
saydıklarınız arasında oneplus 6t'yi konuşmaya, tartışmaya bile gerek yok.... Mesaja git »
https://tr.aliexpress.com/item/Orijinal-OnePlus-Tipi-C-Mermi-Kulakl-k-2-T-V2-oneplus-i-in-3-3-T/32951553482.html?spm=a2g10.search0104.3.2.386753f5NlQc... Mesaja git »
Op6t kullanıyorum, 845 şu an için bir telefonda yapılabilecek herşey için çok çok fazla şekilde yeterli. Biraz lüzumsuz açıkçası bana göre.... Mesaja git »
Bahsettiğiniz durum custom rom olmadan zor ancak 2-3 mesaj önce ekran görüntüsü paylaştım o resimde mevcut üst taraftaki Power toggles apk sını kurara... Mesaja git »
Sizde durumlar nasıl beyler? Birde kameradan örnek;... Mesaja git »
Arkadaşlar bu rom, root, twrp, Kernek işlerinden anlayan bir arkadaş aydınlatsa bizi nedir, ne değildir, ne işe yarar, riski var mıdır?... Mesaja git »
Tr garantili 4500-5000 arasına girer 4000-4500 arasına iner diye tahmin ediyorum ben 8/128 3550 liraya aldım garantisiz... Mesaja git »
Valla adamlar herşeyi düşünmüş. Şimdi bunu söküp farklı birşey takmak mı mantıklı yoksa böyle devam etmek mi? Bu arada batarya akıyor maaşallah oyu... Mesaja git »
Arkadaşlar telefon kutudan çıktığında ekranında ekran koruyucu ile mi geliyor? Kenarlardan çok dikkatli baktığımda 0.1 mm boşluk ve şeffaf bir kaplama... Mesaja git »
Telefon bugün elime geçti sonunda ufak birkaç sorun haricinde harika. Hoş sorun da denilmez benim istediklerimi bir arada karşılayan bir telefon nasıl... Mesaja git »
3600'e pasaport kayıtlı değildir o, pasaport kayıtlı olsa duramazsın... Mesaja git »
Evet kapanmış ben Google'dan numarasını bulup iletişim kurdum... Mesaja git »
Bende sonunda bugün Koray Selduman'dan güzel bir fiyata 8/128 mirror black sipariş ettim umarım yarın ulaşır elime. Kılıf ve ekran koruyucu aldınız mı... Mesaja git »