Arkadaşlar geçen yazki kampanya tekrar başlamış 4lü maltana paket 5TL idi yunus markette(ankara/serhat mah.)... Mesaja git »
hocam yolda olan şuan benim ürünler gibi bir süre kargoda gibi durumda mı göründü ? ürünlerle gelen faturanızda iade kısmı boş muydu ?... Mesaja git »
benim 2 farklı siparişte toplam 10 adet üründen 7 adedi geldi.3 adet gelmedi bugün aradım sistemde güncelleme var dediler.kredi kartıma iade edilen bi... Mesaja git »
hocam peki gönderi kabul edilmiyor diye neden yazmışlar.dağıtımada çıkmış saçma bir durum var ortada...... Mesaja git »
hocam ups de şöyle bir durum var.kapınıza 2 kere getirdi evde yoktunuz vs... bir sebeple teslim edemiyorsa satın aldığınız firma tekrar götür diye mai... Mesaja git »
arkadaşlar ekteki resimdeki gibi olunca 1 i iptal mi olmuş oluyor şimdi anlamadım.... Mesaja git »
emin değilim hocam varmı yokmu ancak oyunda mevcut ise bu sürümünde de vardır kesinlikle... Mesaja git »
Arkadaşlar tesadüfen d&r a girdim bugün the last guardian kutulu 49 tl idi çok uygun göründü bende aldım.Alacak arkadaşlar yararlanabilirler.şuan ps s... Mesaja git »
Ben kargo ile almıştım ancak hala tedarik durumunda hayırlısı...... Mesaja git »
Merhabalar, Araç benim değil ancak abim gibi sevdiğim kuzenimin gel gelelim olaya : araç yılbaşı haftasonu ankara-aksaray-nevşehir-ankara hattı... Mesaja git »
fifa 14 ten beri pc platformunda oynuyorum hocam.bu sene oyunculardan yana biraz şanslıyım sanırım.zaten iconların tüm platformlara gelmesiyle nif ve ... Mesaja git »
bugün yaptığım sbc den gareth bale geldi hayret ettim :) bu sene EA cidden paketleri geçtiğimiz senelere göre dolu veriyor yada bana öyle geliyor bile... Mesaja git »
Merhabalar, Ürün hafif kusurludur.O yüzden fiyatı uygun tutulmuştur.İç ekranda bir kaç iz var , orta tuş flex kablosu nedeniyle çalışmıyor(değişmesi g... Mesaja git »
arkadaşlar floda çalışan bir arkadaşla konuştum.GARAJ mağazalarında olduğunu tüm outlet mağazalarda olmadığını iletti.... Mesaja git »
Ankara podium un yakınındaki flo da yok arkadaşlar...... Mesaja git »
hocam kendime olsa garantisiz olsun derdim ancak hem 679 tl olması hemde migrosun satıyor olması gözümde + yönleri.ben bile hala zenfone 2 32gb kullan... Mesaja git »
Cebinden fazla para çıkmıyor hala refli link derdinde...abi ozaman başka forumda takılın anlamadımki adamlar cebinizden paranızımı aldı ? Haberli olsa... Mesaja git »
arkadaşlar squad battles da seviyeleriniz neler ilk 100 e girebilen varmı aranızda ? Edit:argüman... Mesaja git »
Dünden bu yana sbc lerden güzel kartlar çıkardım önce hamsik sonra hero origi ardından umtiti...momentum felan lanet ederken tekrar oynama isteği dold... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, bizim peder beye geçen sene 300 tl civarına preo p1 almıştım teknosadan nedense cihaz kendi kendine saçmalayıp arızalandı ve iade... Mesaja git »
kasa mini tower alırken dikkat ederek ürün seçmek lazım işlemci soğutucusu vs...... Mesaja git »
yok artık bilginiz olmadan yazmayın lütfen ben i3-3217U 1.8ghz işlemci ile 720p de 60 fps fifa 18 oynuyorum.(harici ekran kartı 128bit gt740m) insanla... Mesaja git »
şimdi gördüm yazdığınızı bir adet 5 li set sipariş ettim teşekkürler.7399 nolu sipariş bana ait.... Mesaja git »
hocam uzun kollu çıtçıtlı body alacağım size zahmet geldiğinde dm atabilirmisiniz ?... Mesaja git »
hocam merhaba ürünler 2x8 şeklinde sanırım 1 8gb lık arıyordum bende tekil fiyatı nedir ?... Mesaja git »
CL 9 değerinde olmalı ilanım günceldir.tek modül satanı bulamadım bir türlü.... Mesaja git »
Merhabalar 8gb tek modül ddr3 1600 veya 1866 mhz ram arıyorum elinde olan iletişim kurabilirmi ? Saygılar... Mesaja git »
Altın yükseltmeden yine if jesus geldi :) ulan tüm gün 2 li oyuncu paketi açıcam nedir bu :)... Mesaja git »
dün altın yükseltmeye gireyim dedim iki tane efsane kart verdi if goretzka ve bakayoko :) tabi undertradable ancak kullanmak için çok güzel oldu bu se... Mesaja git »
kaleciler felan düzelmemiş karnezis bir elemandan çat diye 3 tane yedi sonra adamın rulliye 6 tane attım.bu nasıl iş ? ayrıca serverdan düşme problemi... Mesaja git »
platform pc hocam genellikle geceleri oyuna girebiliyorum oğlumdan dolayı pek bilgisayar başında durmuyorum akşamları eklerim.deneriz..... Mesaja git »
beyler update gelmiş deneyen oldumu gameplayde neler değişmiş kalecileri sanırım biraz fix etmişler futhead de öyle okudum...... Mesaja git »
arkadaşlar bu kadroyu kurdum önerileriniz varmıdır ?... Mesaja git »