Challange ta bir dövüşe girmek isteyince oyundan atıyormuş sürekli. Oda silip baştan yükleyip WB hesabına login yapınca tüm kartlarının gittiğini görd... Mesaja git »
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bir arkadaşım 1.5 senedir oynuyor oyunu. Hesabındada iyi kartlar vardı. Bugün challange a girememiş bir türlü. Oy... Mesaja git »
İzmir içi elden teslim edeceğim. Fiyat 140 tl. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. İletişim pm. Düzenleme: Ürün lordkisame adlı kullanıcıya satılmıştır.... Mesaja git »
Bir çok olumlu olumsuz yorum mevcut. Ama en doğrusu oyunu alıpta oynayan arkadaşların yorumu. Kayda değer bir süre oynayan biri güzelce bi yorum atabi... Mesaja git »
Alınık Uncharted 4. (Bugün içinde olursa çok daha iyi olur).... Mesaja git »
İzmir içi elden satmak tercihimdir. Kutu ve fatura eksiksizdir. Cihaz gayet temiz kullanılmıştır. Garantisi 2 ay önce bitmiştir. Alıcısına şimdiden ha... Mesaja git »
Jade alan varsa faction girmesin. Yukarda bi arkadaşta söylemiş otomatik sistem varsa ban olayında sıkıntı olur... Mesaja git »
Ujv için daha fazla gelme şansı olan pack gelmiş 4 günlük jade olayının farkında o zaman bunlar beyler ha ?... Mesaja git »
Banlanma olmaz onların hatası bu ama herkes 1 fuselesin bence... Mesaja git »
Bende dünden beri deniyorum çıkmadı henüz. Çıkana çıkıyor :)... Mesaja git »
Biraz nakite sıkıştığımdan dolayı satıyorum. Üçyol veya Konaktan çevresinde teslim edebilirim. Fiyat 70 TL.... Mesaja git »
Acil SATILIK FİFA 15. Fiyat: 100 TL. Üçyol veya Konak tarafından teslim.... Mesaja git »
Teklifin icin tesekkurler killzone dusunmuyorum. Düzeltme: İmla... Mesaja git »
Arkadaşlar kuzenimin fat kasa 80 gb ps3 ü satılıktır.3 senedir yurt dışında olduğu için makineyi çok kullanma fırsatı olmadı.Ps4 aldığı için ps3 ünü s... Mesaja git »
60 tl olan kutusuz kitapçıksız olabilir yada cd'de çizikler olabilir.Sen en iyisi msj at adama... Mesaja git »
Bendede bi ara indirme sorunu vardı fakat IP değiştirince düzeldi.Fakat bende hiç indirmiyordu sizde biraz indirip sora hata veriyormuş sanırım.Bende ... Mesaja git »
Benim arkadaşta oynayamıyormuş yurtdışından misafirleri var diye. Önümüzdeki haftasonu alayım ps4 ü ondanda single online karışık gideyim... Mesaja git »
Valla arkadaşımla aldık dün oyunu special edition 160 tl.Oda pek ısınamamış daha oynamış bugünde.O satıcam diyor oyunu bitirip.Ben oturup alışmaya ç... Mesaja git »
Oyunu dün ps4 te oynama fırsatı buldum.Hikaye olarak güzele benziyor oyun.Sürüş mekanikleri biraz değişik gibi ama alışılmıcak bişey değil.Şu digital ... Mesaja git »
Şu şaka olayı bomba olmuş ya .Kaldı 10 gün bende hangi platforma alsam karasızım ama güzel olucağa benziyor oyun.... Mesaja git »
Aynı sorunu bende yasıyorum.En iyi sigarantiye vermek gibi yarın öyle yapıcam sizinkide garanti kapsamındaysa oyle yapın derim.... Mesaja git »
Dostum videodaki gecikme baya bi rahatsız eder insanı.Ben oynarken bu kadar rahatsız etmedi.Gerçi çok dikkatli baktık bu sefer belki ondandır ama ol... Mesaja git »
Valla bende dijital versiyonda hiç bu kadar gecikme görmedim.Michealın yürüdüğü sahnede arkada kaplamalar bariz geç geliyor.Öyle bişi görsem çok rah... Mesaja git »
Sacmalik ya herkesin interneti sanki 20 mbit.neyse mecbur bekler indiririz cok sacma olmus 16 sina atmasi... Mesaja git »
Hocam nerde yaziyo 16 sina cekildigine dair ?... Mesaja git »
Jsticks denen elemanın gündüz 1000 civarıydı şimdi 6500 lere gelmiş gerçi takipçi sayısını arttırmaya çalışıyo oda video koyduğu yok uzun suredir... Mesaja git »
Bence büyüklük iyi yani dahada yakına girdiğimizde fazla gibi gözüktü bana bi arkadaş incelemiş sağolsun bana büyük geldi... Mesaja git »
170 verilirmi ya 150 bile çok spot oyun için aslında.Zaten spota geç düşerse ordan almanın mantığı yok 2/3 gün içinde netleşir herşey... Mesaja git »
Store da oluyor bazen ufak takılmalar geç yüklemeler.Ben alıştığım için bana garip gelmiyo.... Mesaja git »