4-5 senedir pes almıyordum, geçen sene acaba demiştim ama almadım, bu sene aldım ve ön sipariş verdim. Ancak fifa'yı da gelenek olduğu üzere alıyor... Mesaja git »
Sadece single olarak oynanabiliyor mu oyun ? Almayı düşünüyorum da, bilgi sahibi olan varsa.... Mesaja git »
Xbox one oyunudur. Zaman ayıramadığım için satıyorum. Fiyatı 90 TL'dir. Takas ya da pazarlık teklif etmeyin. gg'dan dyingwish nick'li... Mesaja git »
90 TL son fiyattır. Havale-kargo şeklinde olur. Sanalpazar ve gg'da da ilanlarım var. Dileyen oradan da alabilir. gg'dan dyingwish nick... Mesaja git »
Ps4'ümü satıyor olduğum için headset'ini de satıyorum. Üründe herhangi bir sorun yoktur. Sadece sağ dış kenarında çok ufak bir çatlak vardır. ... Mesaja git »
Zaman ayıramadığım için modeli Pch-1004 olan PS Vita ürünümü satmaya karar verdim. Ürün alındığından beri titizlikle ve ekran koruyucu film ile birlik... Mesaja git »
Artık ilgilenemediğim için satmaya karar verdim. Öncelikle cihaz son derece temiz ve özenli kullanılmıştır. 2015 Kasım sonuna kadar Gold Bilgisayar ga... Mesaja git »
Satın alım önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır. İstanbul içi Kartal civarı elden teslim yapılabilir. Pm'den ulaşabilirsiniz. Oyunl... Mesaja git »
PS4'ümü satacağım için pek çoğunu bitirmediğim ve çok az kullanılmış ve biri sıfır ps4 oyunlarımı satıyorum. Satın alım, önce havale sonra kargo ş... Mesaja git »
Renkli ve eğlenceli bir oyun fakat zorluk derecesi çocuk oyunu olmasa bile yine de düşük.... Mesaja git »
Ayrıca yarın çıkacak Unmechanical Extended oyunu da android ve ios'ta 7 tl civarı... Mesaja git »
İndirimden ziyade kaç $ olduğu önemli. Edeceği en fazla rakam 15$ üzerinden yapılan indirim olur.... Mesaja git »
Oyun sıfır jelatinli ntsc-u versiyon wii u oyunudur. Alım üzerine aynı gün kargo yapılır. gg üzerinden 100 tl'dir.... Mesaja git »
oo.. uzun süre sonra 10$, alışmıştık aslında 15-20'lere.... Mesaja git »
Açıkçası oyunun asıl bölümleri kolaydı. Sonra çıkan 2 dlc'yle gelen 4 tur epey zordu. Son çıkacak olanlar da aşmış olacak demek ki.... Mesaja git »
Bağımsızlarda Shovel Knight unutulmaması gereken. Gameawards'da ödül de aldı.... Mesaja git »
Oyun Wii U oyunu, versiyonu ntsc-u, durumu sıfır jelatinlidir. Nakit 125 tl, gg gibi sitelerden ise 140 tl'dir.... Mesaja git »
BSC Misafiri
05.01.2015 01:56:30
0
kısaca para vermeye devam :D
Şahsen ben maraton olmasını tercih ederim :)... Mesaja git »
Megaman'in ruhani değil fiziksel olarak da bildiğin aynısı nerdeyse.... Mesaja git »
Yani artık season pass ile bile bir şeyleri alamayabiliyoruz. Ekstra bir ücret ödemeye gerek kalmadan tüm season pass sahipleri ücretsiz olarak sahip ... Mesaja git »
Ben istisnalar ve sektörel bazlar hariç günümüzde hiçbir üründe aşırı karlar yapıldığını düşünmüyorum ki rakipleri ensesinde ve tetikteyken. Firma sad... Mesaja git »
İnşallah Unity'deki bazı küçük problemlerden değildir :D yoksa Driveclub'tan beter olur hali. Driveclub'ın en azından single iyi.... Mesaja git »
Serinin tüm oyunlarını, Vita'daki oyunu hatta Karting'i bile oynamış biri olarak alıp almama konusunda kararsız kaldım. Seri sanki kendini tekrarlayan... Mesaja git »
Aldım pişmanım ama yeniden alsaydım da 40 euro eksik verip oyunsuz paketi tercih ederdim... Mesaja git »
betadragon
3.11.2014 01:07:48
-1
Soru yanlış olmuş aranızda xbox one sahibi olan varmı olucaktı :D
Şaka bir yana sunset overdrive alıcam, herhald... Mesaja git »
Ben hiç beğenmedim, dokunmatikleri sorunluydu, yer yer aynı hareketleri yapmıyordu. Oynanış da çok zor değil, hatta sığdı. Ps4'e yapacakları oyun umar... Mesaja git »
Ben de dlc'si olanlara bedava diye biliyorum. Ama o zaman da nasıl bedava oluyor?... Mesaja git »
Sony buna da 15$ ister. En son flockers'a 20$ istemişti. Geçen nesilde 8-10$ olan oyunlar bu nesil de 15-20$ maalesef.... Mesaja git »
1.paket, daha dolu olan 2.paket'e nazaran beyaz olması dolayısıyla görece daha pahalı olmuş sanırım.... Mesaja git »
Oculus Rift 300-350$, bu da Sony'nin rekabetçi fiyat politikası yorumunu da gözönüne alırsak 250-300$ olabilir kendi kanaatim.... Mesaja git »
Burada oyunun grafiklerini kötü zanneden arkadaşlara lafım; oyunun grafikleri mükemmele yakın ve x1'da yeni nesilin hakkını veriyor. Açık dünya bir oy... Mesaja git »
Yok bir de sistemden çıksaydı :S çok pis gülmüş yalnız... Mesaja git »
Fitness yapılırken eğlenildiğini de ilk defa duuyorum. Ya fitness yaparsın, ya da fitness yaptığını zannedersin ve böyle tepinirsin. 2'si bir arada ol... Mesaja git »
Oyunun erken çıkması üzerine oyunu dijital olarak almaktan vazgeçtim. Dolayısıyla konu kendi kendisini iptal etmiştir, bilginize.... Mesaja git »