corsair ddr4 8gb 2400mhz ram referans ilanıdır... Mesaja git »
iphone 7 plus gold 128gb hiçbir sorunu yoktur tamir vb.... işlem görmemiştir tüm fonksiyonları çalışır vaziyette isveçten alınma yurtdışı kayıtlıdır 0... Mesaja git »
GEFORCE GTX 1060 GRAPHIC CARD 6GB 1280CUDA ekran kartı DELL marka komple kasa olarak alındı sistemi dağıttığım için satılıktır hiçbir sorunu yoktur 6g... Mesaja git »
asus h170 plus anakart referans ilanıdır satılmıştır....... Mesaja git »
Kingston 16GB(4x4GB) DDR3 1333 MHz RAM satılıktır sorunsuz çalışmaktadır ince ve ramleri tek tarafta olan modeldir fiyat: satılmıştır....... Mesaja git »
Apple Watch seri 2 38mm Gümüş Alüminyum Beyaz Spor Kordon referans ilanıdır satılmıştır...... Mesaja git »
Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram CMK16GX4M2B3000C15 hiçbir sorunu yoktur 2x8 dual kit halinde satılıktır resimler ramlere aittir fat... Mesaja git »
asus p8h61-mx 1155p anakart ve 2z4 8gb ddr3 1600mhz ram için referan ilanıdır fiyat : satılmıştır....... Mesaja git »
ASUS GeForce GTX 1070 8GB EXPEDITION OC 13.06.2017 tarihinde vatanbilgisaydan alınma her şeyi duruyor fakat faturası kayıp hiçbir sorunu yoktur resim ... Mesaja git »
Apple wacth seri 2 beyaz referans ilanıdır satılmıştır... Mesaja git »
asus p8h61 anakart hiçbir sorunu yoktur herşeyi çalışır vaziyette arka demiri vardır fiyat: satılmıştır........ Mesaja git »
iphone 6 16gb siyah yurtiçi garanti bitik telefonun hiçbir sorunu yoktur herşeyi çalışır durumda sadece kasası yıpranmış ekran orjinaldir batarya duru... Mesaja git »
elimde sorunsuz çalışan corsair 8gb vengeance ddr4 2400mhz siyah ram mevcut kutusuz resim ramin kendisine aittir indirim takas düşünmüyorum fiyat olar... Mesaja git »
corsair 8gb vengeance ddr4 2400mhz kırmızı kutulu ram "xATSIZx" nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun....... Mesaja git »
MSI H61M-E33 (B3) sadece 1 ram slotu çalışmıyor ilk resimde üstteki (24pin güç giriş tarafındaki slot) başka bir sorunu yoktur tek parça 8gb ram ile k... Mesaja git »
ASUS P5PL2-E LGA 775 hiç bir sorunu yoktur herşeyi çalışır durumda windows kurularak test edilmiştir aynasıda mevcuttur istenirse yanında işlemci ve r... Mesaja git »
sıfır hiç açılmamış jiletininde 6s Plus kutusundan çıkma EarPods mevcut resimler ürüne ait fiyat: satılmıştır....... Mesaja git »
Phone 6 Plus 64GB Space Gray turkcell faturalı donma ısınma vb... sorunu yoktur kesinlikle tamir vb.. görmemiştir hiç açılmamış orjinal bir cihazdır. ... Mesaja git »
Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı GV-N105TWF2OC-4GD satılıktır kullanılma fırsatım olmadı... Mesaja git »
hocam kasayı topladım yaz tatili ve başka işlerin çıkmasından dolayı kullanamadım ilanıdaki açıklamayıda düzenledim... Mesaja git »
MSI R7 240 2gb 128bit dx-12 resimler kart a aittir hiçbir sorunu yoktur kart için istediğim fiyat: satılmıştır........ Mesaja git »
GA-H67MA-USB3-B3 1155p hdmı usb3.0 sata 6gb/s sorunsuzdur çalışır sistemden söküldü resimler karta aittir garanti kutu vb... yoktur sadece kart ve ark... Mesaja git »
bende onu fotoyu çekince fark ettim düzellettim ama yine yok çalışmadı... Mesaja git »