Keçiören Divan’da yine 30 TL mi ? Bilgisi olan var mı?... Mesaja git »
Arkadaşlar kararsız kaldığım için s ve m beden aldım.S bordo renk iade edeceğim 134 TL olanı.Ankara’da almak isteyen varsa iletişime geçebilir.... Mesaja git »
Benim kargolar işyerine geldi,akşam işe gidince kontrol ederim artık.... Mesaja git »
Şimdi aradım bu hafta full dolu olduğu söylendi.... Mesaja git »
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 1.74 boy 77 kilo olaraktan s ve m olarak sipariş verdim, artık hangisi olursa.... Mesaja git »
Sil
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 ay önce)
Fiyat çok iyi e bide kargo olmasaydı tadından yenmezdi...... Mesaja git »
Merhaba Yeni üyelik indirim çeklerini kullanmak için herhangi bir şart var mı? Sepette 1230 TL cep telefonu ve 30 TL şampuan var,yani toplamda 1250 TL... Mesaja git »
Ne güzel 10-15 TL ye ay sonlarında kampanyalar yapıyorlardı,şimdi fırlamış fiyat 30 TL ye.... Mesaja git »
İsmimi yazdırdım üst mesajda lakin özel mesaj kutusuna giremiyorum problem var.Ben de Ankara’dayım elden teslim alsak nasıl olur kargoya para vermeyel... Mesaja git »
Sabit telefon 1000 dk heryöne 24,90 16 mbps 100 gb akk modem dahil( 3 TL ) 61 TL kullanıyorum şuan.... Mesaja git »
27 TL den aşağı 5 litre yağ var mı? Dandik markalar hariç?... Mesaja git »
Hacı insert de Sakarya yazıyor,ayrıca Web sitesindeki insert ana sayfada 1-2 ürün farklı (yap,kağıt havlu vs).Yalnız yağın fiyatı çok iyi bilginize.... Mesaja git »
Merhaba Migros sanal Market den deterjan alsam 118 TL civarı tutuyor. 8 TL para üstü + 10 TL indirim e ticaret + 10 TL paraf para gelir mi? Malûm bug... Mesaja git »
Ankara’daki Migros’larda hediyem karta 109.9 TL yükleme yapan var mı? Hem 9,9 TL si paraf üstü hem de 10 TL indirim alabilen?... Mesaja git »
Acemi: Amasya Eryatağı Usta: Tekirdağ/Malkara Hoppala paşam Malkara/Keşan...... Mesaja git »
Merhaba Hayırlı olsun öncelikle. Yalnız ricam bu boya koruma kampanyasına ek hediye olarak far parlatma isteriz... Mesaja git »
Merhaba Nasıl oldu ben de alayım,sigara içen arkadaşlara satayım. ??... Mesaja git »
Anladım teşekkür ederim.O zaman bizde farklı total kart ve istasyondaki pompacıya rica ederek bu yeni karta tanımladığımız plaka ile almayı deneriz.Ma... Mesaja git »
Şu 10 TL paraf para için önce 100 tl şartı var sanırım? Siz önce 100 TL alışverişiniz oldu mu?... Mesaja git »
Merhaba Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Para banka EFT si şeklinde gönderildi.Herhangi bir ticari ilişkiden değil,ihtiyacı gidermek amaçlı bor... Mesaja git »
Boş konuşacak olanlar zahmet etmesin.Bilgili arkadaşlardan destek rica ediyorum.... Mesaja git »
Dostum sanırım konuyu okumamışsın ya da anlamamışsın,içerikte avukattan yardım almadığımı belirttim.Ben süreci kendim devam ettiriyorum.... Mesaja git »
Arkadaşlar merhabalar Başlıkta da belirttiğim gibi 20 bin TL alacağım var ve 1 yılı aşkındır tahsil edemiyorum.Hukuksuz bir yola girmek istemiyorum ve... Mesaja git »
360 a 300 mü? 110-10(total) + 110-10(total) + 100 (40 TL de 3. alımdan gelir). Yani toplamda 320 TL yakıt alıp 260 TL ödemiyor muyuz?... Mesaja git »
Ankara Gülveren’deki istasyonda önceki 75e 25 kampanyasında defalarca yaptım kısaca anlatayım; Eğer telefondaki program vs kurulumu tam yaptıysanız po... Mesaja git »
Evet Ankara’da deneyen oldu mu komboyu? Ona göre gidelim istasyonlara.... Mesaja git »