Ekleme: fiyat 20 TL þu yüzden artmýþtýr, artýk pasaport kaydý için özel olarak sýnýra kiþileri götürmek ve sýnýr geçiþ ücretlerini ödemek ... Mesaja git »
cihaz amerikadan gelmiþ olup siyah renk 16gb dir.jelatini kontrol amacý ile açýlýp bakýlmýþtýr cihaza hat takýlmamýþ iç jelatin açýlmamýþ çalýþtýrýlma... Mesaja git »
Merhaba, 16GB iPhone 5S Siyah telefonumu satýyorum. https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Yukarýdaki link üzerinden b... Mesaja git »
ben burdayim bir yere gittigim yok isimizde gucumuzdeyiz sorunun varsa ararsin konusuruz cozeriz benle sorun yasayan arkadaslar buyrun arayin gerekli ... Mesaja git »
ALINIK 64GB ÝPHONE 6 SÝYAH SPACE GREY OLACAK FÝYAT PM LÜTFEN. KAYITLI KAYITSIZ FARKETMEZ KAPALI KUTU OLMASI YETERSistem Notu : Bu ilan her türlü yor... Mesaja git »
sanki telefonum kapalý sanki kaçmýþým gibi konuþmayýn arkadaþlar face adresimde güncel bir sorun yaþadýk kabul ediyorum bu iþden diliniz de yandý elim... Mesaja git »
yalan dosttum 5s daha gelmemiþ 5c var 1500 lari tax freeli fiyatý 5s de 1750 lariden giriþ yapýlacakmýþ.... Mesaja git »
7-24 acik olan telim 0 532 337 51 10 tek bir sey soyluyorum polimige girmeyecegim kacmadim sadece uygun zamani bekliyorum ve listem elimde ben ne dedi... Mesaja git »
Herhangi bir nedenden susmuþ ve hiç açmayan.Tüm android ve GALAXY NOTE- S2 ve LG G2-G3 telefonlarýnýza JTAG yapýlýr.Böylece telefonlarýnýzýn Boot menü... Mesaja git »
sorunlarý herkes biliyor su an magdur olan arkadaþlar haklýdýr telefonlar devamlý mesgul mesajlar hareketli kacanlar oluyor gormediklerim oluyor magdu... Mesaja git »
ÝPHONE 5 16GB TÜRKCELL ÇIKIÞLI SIFIR AÇILMAMIÞ AMBALAJ BEYAZ FÝYAT:2000 TL... Mesaja git »
ÝPHONE 5 BEYAZ 16 GB SIFIR AÇILMAMIÞ FATURALI FÝYAT:2000 TL YURTDIÞI AÇILMAMIÞ PAKET SIFIR BEYAZ ÝPHONE 5 16 GB FÝYAT:1550 TL KAYIT G... Mesaja git »
SIFIR KAYITLI VE SÝYAH RENK HTC ONE X PLUS 64 GB FÝYAT:1250 TL KAYITLI.... Mesaja git »
TOSHÝBA L755 ÖZELLÝKLER ÝÞLEMCÝ: ÝNTEL CORE Ý5 2410M 2,30 Ghz Ram: 4 GB Harddisk: 600 GB Ekran Kartý: NVÝDÝA GeForce 525M 2GB PAYLAÞIMSIZ ... Mesaja git »
Buyrun Resimler. Sony Vaio Vpcs1106 http://img452.yukle.tc/images/53841.JPG PackardBell http://img453.yukle.tc/images/591112.JPG... Mesaja git »
ÝPHONE 5 16GB SÝYAH 21.01. FATURALI TÜRKCELL CÝHAZI AÇILMAMIÞ SIFIR FÝYAT:2000 TL... Mesaja git »
SIFIRDIR ÝPOD TOUCH 32 GB 5. NESÝL FÝYAT:500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açýktýr.... Mesaja git »
"kaydý yapýlmýþtýr, evraklarý incelenmektedir, yolcu beraberinde gelen cihaz. bunu yazýyor.... Mesaja git »
ÝPHONE 5 32 GB BEYAZ TURKCELL AÇILMAMIÞ PAKET FATURASI VAR FÝYAT:2350 TL SANAL PAZAR YUZDE 5 EKLENEREK ÝLAN AÇILIR... Mesaja git »
EVKURDAN ALINMA SIFIR GLAXSY NOTE 10.1 BEYAZ FÝYAT:1000 TL CÝHAZ 1 HAFTALIK 1 KERE KULLANILMISTIR. 0532 337 51 10... Mesaja git »
SIFIRDIR AÇILMAMIÞTIR BOZDURMA TABÝRÝ TELEFONDUR FÝYAT:400 TL DÝR VODAFONE DAN ALINMA BRÝNGSTAR GARANTÝLÝ FATURASI VARDIR.Sistem Notu : Bu ilan he... Mesaja git »
sýfýr açýlmamýþ sýfýr genpa BEYAZ 16 gb iphone 5 0 532 337 51 10... Mesaja git »
EV KURDAN ALINMA SIFIR AYARINDA LG PRADA FULL KUTU FATURA 875 TL 0 532 337 51 10... Mesaja git »