Dün 227,97 tl idi. Hesap kesimi bekledim bugün sipariş verecektim sonuç; [8\|][8\|][8\|]... Mesaja git »
Bir 11 kasım kupon şenliğinin daha sonuna gelirken, 9 Ekim'den beri verilen tüm kuponlar ve oranlarını inceleyebilirsiniz;... Mesaja git »
1000/150 aldım daha iyisi gelmez herhalde. Bu fiyat seviyesinde güzel oran bence %15 (%14).... Mesaja git »
5 TL Gerenk yok kampanya giderek düşüşe geçti daha iyi kupon artık gelmeyecek sanırım.... Mesaja git »
Hepsi 1 tl. Benim geçmiş kuponlarımda daha iyileri var ama işine yarayan olur fena değil.... Mesaja git »
Bugünkü kuponlar belli oldu sayfadan kaldırdılar, excel'e ekledim; 15/70 oranı gayet iyi görünüyor.... Mesaja git »
Baktım şimdi 70/15 verilmiş daha iyisi yani. Acaba n11 bize mesaj mı veriyor, daha iyi kupon gelmeyecek herhalde giderek kötüleşecek oranlar.... Mesaja git »
N11 şov öğlen saatlerinde de devam ediyor! 5 TL!... Mesaja git »
Parayla sattığın kupona bak n11. 44/250 verildi tık hızında. Buraya bakan n11 yetkilisi dostum biz yermiyiz böyle şeyleri :) Edit:
11/50 yi de listede... Mesaja git »
Lafın bana ise ben bir şey yarıştırmıyorum yazdıklarımdan belli. Paylaşımda bulunuyoruz sadece, ben de çok bilgi-haber aldım bu başlıkta. Sen yarışma... Mesaja git »
Uğraşmama gerek olup olmadığı bana kalsın istersen. Mesele matematik değil konuyu farklı yere çekmişsin. Bu liste bir arşiv. Ben de matematik biliyor... Mesaja git »
İstek listesi açıklamasıyla kupon yüklemişler benim hesaba. 50/11... Mesaja git »
Ben bkm ile aldım bugün 55 lik. Kart enpara.... Mesaja git »
Hepsini tablo haline getirdim. Bence satılanlarda yüzdeye bakmayın sonuçta alt limit yok, bize bugünkü satılan kuponlarda 33tl, 33tl, 33tl ve 34tl ind... Mesaja git »
55 lik alabildim bugün. Masterpass ile aldım. Salı günü de masterpass ile 77 almıştım.... Mesaja git »
Tık hızında indirimler belli oldu; 15/111 %13,51 25/125 %20 35/222 %15,77 50/350 %14,29... Mesaja git »
Alamayacağımız kesin gibi ama insan bekliyor işte :D... Mesaja git »
Şöyle bir excel tablosu hazırladım; Her gün ekleyerek gideriz oranları görürüz Konu sahibi isterse ilk mesaja da eklesin linki.... Mesaja git »
Jet Black kasa kullanan var mı? Parlak olduğu için çok kir, çizik, parmak izi falan gösterebilir diye düşünüyorum ama temiz hali çok güzel duruyor :)... Mesaja git »
Dizelde Opet nasıl kullanan, kıyaslayan var mı? Ben hep shell kullanırdım ama kampanya için almayı düşünüyorum Opet'ten.... Mesaja git »
Haber için teşekkürler. 1 mont 1 yelek sipariş verdim.... Mesaja git »
Merrel markası nasıldır? daha önce kullandınız sanırım. Camper harici kışlık bot giyemiyorum; harley, cat vs.. çok sert geliyor ve ağrı yapıyor. Cam... Mesaja git »
Pazar günü özdilek marketten 400ml sini 6,50 tl ye aldım.... Mesaja git »
Ahahhahahaa eyvallah ??
Işık yandı 20 km oldu bakalım Allah'a emanet gidiyorum...... Mesaja git »
Bu bilgi kesin midir hocam? Depo boş geziyordum bekliyim 1 gün daha bari ... Mesaja git »
Kazananlar kulübü üyelerine %5 + %5 indirim sağlıyor mu?... Mesaja git »
Neredeyse 2 katı fark var ya gerçekten çok saçma 205 55 16 dan 2 takım alırım aynı paraya ... Mesaja git »
Birisi bana 195/55/16 lastiğin 205/55/16 dan daha pahalı, bayaa pahalı olmasını açıklayabilir mi? :)... Mesaja git »
Ben alışveriş öncesi müşteri hizmetlerini arayıp sordum, gittigidiyor 1000tl ye 100tl maxipuan için ödemede sanal kart ile kampanya geçerli oluyormuş... Mesaja git »
Böylesine güvenlik sorunu olan bir ülkede, kim güvenip de aracına alacak bir yabancıyı?
Facebook'tan onaylıymış efendim. Oldu teşekkürler.
Proje... Mesaja git »
Hepsiburada eksik ürün gönderdi, şikayet edince ürünün adını değiştirdi talebimi reddetti
14 Mart 2017 tarihinde Hepsiburada.com'dan vermiş... Mesaja git »
14 Mart 2017 tarihinde Hepsiburada.com'dan vermiş olduğum siparişim içerisinde bulunan "Wert 2201 bits Uçlu Topaç Tornavida Seti (12 Li Set) " isimli... Mesaja git »
1200 tl ye son model telefon derken? Çöp derken?
3,5 yıllık Mercedes ile 0 km Renault kıyaslar gördüm sizi
1200 tl'ye android stabil değil arka... Mesaja git »
Sepet 26 TL. Kargo +2 tl çıktı bende. kargo bedava olsun diye istemediğim bir kitap almak zorunda kalmıyorum... Mesaja git »