Progmanmer nicki arkadaştan 3 gün önce ürün aldım ve sorunlu cıktı iade almıyor. 100 TL nin önemi yok fakat böyleleri ile alışveriş yapmayınız.. Alır... Mesaja git »
...
konusunu başlattı
(3 ay önce)
Tarafımdan alınmıştır. Arkadaş kargoya verdi çok ilgili birisi. Kargo elime ulaşınca referansını vereceğim.... Mesaja git »
Merhaba Marka fark etmeksizin aradığım kart gt 1030.
Sorunsuz çalışması kâfi.
Teklif edecek arkadaşlar fiyatıyla mesaj atabilir.
Konunun altına mesaj ... Mesaja git »
Merhabalar elimde bir adet i7 2600 işlemci bulunmaktadır. Sorunsuzdur z77 veya z68 chipset bir anakartta oc olabiliyor. Ben en son Asus z68 ana... Mesaja git »
https://forum.donanimhaber.com/satilik-ati-hd-5850-1-gb-ekran-karti--126046616#128171806 satın aldığım link.... Mesaja git »
Merhabalar elimde bir adet i7 2600 işlemci bulunmaktadır. Sorunsuzdur z77 veya z68 chipset bir anakartta oc olabiliyor. Ben en son Asus z68 anaka... Mesaja git »
Kendisine kefilim gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz.... Mesaja git »
İlk mesajda gerekli bilgiler var. Onları uygulayınız... Mesaja git »
Elimde adetli şekilde resimlerdeki gibi
16x olanlar 25cm Fiyat:30TL
1x olanlar 20cm Fiyat:20TL... Mesaja git »
ÜRÜN SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. İŞİNE YARAYAN ALSIN.
SADECE ÜRÜNÜN KENDİSİ,ANTENİ VE USB KABLOSU VARDIR. FİYAT: SATILMIŞTIR.. KARGO ALICIYA AİTTİR.
RESİMLE... Mesaja git »
ASUS P7P55D-E (USB 3.0 VE SATA 6.0 ) TÜM SİSTEMİN SADECE ANAKARTININ 1 RAM SLOTU YANMIŞTIR ZAMANINDA. ŞUAN 2+2+4GB RAM TAKILI. INTEL I5 760 İŞLEMCİ KI... Mesaja git »
Beni etiketlemişsiniz ama şahıstan hdd alacaktım yetiştiremeyince acil oldugu için vazgeçtim paramı geri gönderdi aynı gün. bekletmedi beni. tanımıyor... Mesaja git »
Eyvallah hocam. Tek derdim bu insanın bu forumda barınmaması başkalarının canı yanmaması. Düşünceniz için çok teşekkür ederim.... Mesaja git »
Markası modeli fark etmez.
Uygun fiyatlı olması tercih ediliyor. ucuk kaçık fiyatlar vermenize gerek yok zaten az çok fiyatları ortada.... Mesaja git »
Başlıkta da belirttiğim gibi 4. 5. nesil 1150 pin anakart satmak isteyen mesaj atsınlar.
Referansı benden az olan veya olmayanlar lütfen önce havale... Mesaja git »
İlan baya baya karışmış şuan anakart lazım 1150 pin hocam :)... Mesaja git »
Ürün sorunsuzdur. Sadece ürünün kendisi vardır. Fiyatını uygun tutuyorum. İsteyen olursa whatsapptan atarım resimlerini. SATILMIŞTIR... Mesaja git »
Merhaba
Elinde ddr2,ddr3 g31,g41 ve üstü chipsete sahip anakart olup satmak isteyen yazabilirler.
1150 pin anakart lazım xeon işlemci kullanı... Mesaja git »
hocam eminmisiniz arkadaş doğru düzgün ilan açmıyor :D... Mesaja git »
benimde üst model z77 anakartım olsa bende sadece i7 3770k ile takas düşünürdüm :D Kolay gelsin dostum. lazım olursa mesaj atarım.... Mesaja git »
VTX 6950@6970 Bios switch vardır.
isterseniz 6970 isterseniz 6950 olarak kullanabilirsiniz.
Her hangi bir sorunu yoktur.
Aldığım arkadaş yanlış bios ... Mesaja git »
kolay gelsin. yüzyüze alışveriş yaptığım sağlam insanlardandır :D... Mesaja git »
Merhaba Elimdeki amd sistemi satıyorum. AMD ATHLON II X4 640 AM2+/AMD3 İŞLEMCİ 95W FOXCONN A6GVM ANAKART AM2+/AM3 / DDR3 MAX 95W İKİSİNİ 200 TL DEN VE... Mesaja git »
Bir arkadaşım rica etti onun için açtım ilanı. Monster Abra A7 V7.3.2 veya Monster Abra A7 V7.3 Gaming laptop lazım. satmak isteyenler özel mesaj at... Mesaja git »
Sistem bir arkadaşıma ait sadece anakart ı satmıyor malesef... Mesaja git »
Eyvallah hocam anakart 1156 sokette üst sınıf sayılır. Usb 3 sata 3 olması nadir oldugu anlamına geliyor :)... Mesaja git »
2gb tek modül ddr2 667mhz Kingston ram var düşünürseniz pm atabilirsiniz. Fiyat olarak aklımda birsey yok düşündüğünüz rakamıda yazarsanız çok memnun ... Mesaja git »
Ramler çalışan sistemden sökülmüş olup dual olarak 1333mhz cl9 olarak çalışabilmektedir. isteyene ayrı ayrı isteyene çift olarak satabilirim. Tane fiy... Mesaja git »
Başlıktaki kartı satıyorum.
Kutu fatura vs yok. ama başka ekran kartı kutusu ile kargolayabilirim.
Sorunu yoktur. SATILMIŞTIR. Herkese iyi forumlar.... Mesaja git »