Hibrit araçlar yaygınlaşınca bu fiyatlara olmaz, tam tersi olacaksanız şimdi avantajlı. Yerli otomobil ise kısa vadede hayal,beklemeye değmez. Golf'ü... Mesaja git »
O dediğiniz eskidendi. Bugün sahibinden sitesine baktığınız zaman 300'ün üzerinde Golf benzinli otomatik Highline araç var. Auris 1.6 lt Premium otoma... Mesaja git »
Ne aldınız plaka olarak 01 ABB 01 tarzı mı yoksa sıradan farklı olarak örneğin 01 HKN 01 mi? Yeni başladılar o zaman, yakın zamana kadar vermiyorlardı... Mesaja git »
Sen dersin ki sene 2018 şu kaldı mı ben derim onlar olmasa bile birisi 109 bin TL ,diğerinin sıfır 135 bin TL ( ikinci eli 110 bin imiş), ben derim G... Mesaja git »
Konu bu iki araç. Hız sabitleyici,yağmur sensörü vs donanımlar ikisinde de var. Kendi aracın kusura bakma ama bunların yanında çok geri. Dizel motoru... Mesaja git »
Beton,çimento ile aynısının daha büyüğü yapıp övünmek Mimari olarak bari birşey ortaya çıksaydı. O da yok... Mesaja git »
Premium donanım nere Touch donanım nere, CVT çok çok nere MMT nere. Dağlar kadar fark var sizin aracınız ile bahsedilen araç arasında. Arkadaşın sor... Mesaja git »
QQ ve C-HR aynı segment gibi algılansa bile çok farklı kulvarda araçlar. C-HR tasarım,yenilikçi bir araç QQ ise onun yanında standart aile aracı gibi ... Mesaja git »
Bu dolar,piyasa şartlarında rahatlıkla gelir 90 bin sınırına kadar yolu var. Ayrıca bu genişlikte araç arayanlar için alternatifi de yok. Birçok donan... Mesaja git »
Normalde Auris demezdim bu karşılaştırmada çünkü yeni kasası gelecek. Ama Auris Premium ki otomatik vites sanırım çok dolu bir araç ve 109 bin TL böyl... Mesaja git »
Erkekler bence daha çok aldatıyor. Not: Erkeğim... Mesaja git »
Kara çarşaf tercihtir fakat özgürlük değildir. Envai çeşit renkli,çeşit çesit kumaşın olduğu dünyada tek bir renge kimse takılıp kalmak istemez. Fakat... Mesaja git »
Toyota Corolla 1.6lt Life Elmas Gri metalik renk içi bej döşeme 79 bin TL, Alanya Toyota Bayi müracaat ben Kredi onayı çıkmayınca araç boşa düştü, f... Mesaja git »
Piyasayı ve kentlerin gelişimini takip etmek gerek. Menemen konum olarak güzel bir yerde,arsa fiyatları hala makul ulaşım ise sorunsuz yani konum olar... Mesaja git »
Yabancılar kdv ödemiyor bir de İran,Suriye vs gibi ülkelerden de talep var özellikle İran. Avrupalı Menemen'den ev almaz ama İran'lı alır. Onun hayat ... Mesaja git »
Van olduktan sonra gerisi sorun değil. BB tam anlamı ezberimde değil ama van aracın içine göre kısaltma kodu ve Caddy,Doblo camlı 5 koltuklu araçlar B... Mesaja git »
O iş bitti, trafik karışmıyor artık. Para karşılığı da alamıyorsunuz. Noterlere geçmesi devletin kendi iş yükünü azaltması, özel plaka olayının olmam... Mesaja git »
Plaka işlemleri noterden artık, özel plaka alamıyorsunuz. 01 ABB 56, 57 vs şeklinde sırada hangi harf ve rakam varsa otomatik veriyor sistem.... Mesaja git »
4x4 otomatik pick-up araç arayan varsa aşağıdaki ilana göz atabilir. Koltuk ısıtma,deri koltuk vs full bir araç. Sahibi çok çok temiz kullanmış. Hatas... Mesaja git »
Olur böyle arada öfke patlamaları. Seçim zamanı oyunu vereceği adres belli gibi... Mesaja git »
En başta yaşlandı,çocukları medyayı iyi idare edemedi,kolay iş değil gazetecilik. Üstüne tek parti döneminden beter şu anda sansür,oto kontrol büyük i... Mesaja git »
Yaris yeni nesil atmosferik motor 111 HP güce sahip, Turbo bir yere kadar aralarında ciddi güç farkı var. Ayrıca Yaris Style otomatik vites 2017 model... Mesaja git »
Bana göre o paralara o araçlar alınmaz. En basitinden çok daha dolu donanımlı ve 1.5lt 111 HP çok daha güçlü motora sahip Toyota Yaris Otomatik ki vit... Mesaja git »
Hadi ithalatı kıstın,peki sen ne satacaksın? Diğer ülke salak mı sen verginin babasını koy o senden almaya devam etsin. Ayrıca vergi artışı,ülkeyi dış... Mesaja git »
18 yaşını yeni doldurmuş delikanlı almaya gelmiyor yalnız ülkemizde sıfır araç almaya. Bir süredir çalışmış elinde nakiti veya mevcut bir aracı var,a... Mesaja git »
Şu an fiyatlar sınıra dayandı. Uzun süre sonra ilk defa ay başını beklemeden zam gelebilir. Otomobil sektöründeyim, bilgi içeriden. Herşey doların çok... Mesaja git »
Eğer birşey ihtiyaç maddesi ise her boşluk bir şekilde doldurulur. Alım gücü düştü mü daha ince saç kullanan,daha az donanımlı ki şimdi bile bunları y... Mesaja git »
Yakında sıra ona da gelir,çok da şey etmemek lazım... Mesaja git »
Otomotiv firmalarında uzun süredir ilk defa ay içinde zam olabilir konuşulmaya başlandı.Şu an son noktada firmalar fiyatlandırma olarak.Döviz çok az d... Mesaja git »
Tekrar Life almaya karar verdi böylece Life kalmadı yine.Artık bir sonraki aya... Mesaja git »
71 bin değildi normalde o fiyat zarar. Bazı bayiler acele edip bir an önce 3 aylık kotalarını doldurmak için ucuza verdiler. 72500 TL dolaylarında zat... Mesaja git »
Toyota Corolla 1.6 lt Life İnci Beyazı Metalik Renk 1 adet elimde kaldı, bildiğim kadarı ile başka bayilerde kalmadı bu araç. Geçen birisi aramıştı be... Mesaja git »
Toyota'nın kendi kaskosu ise belli miktara kadar kaskodan yaptırman etkilemiyor. Diğer kaskolardan ise sigortacın ile görüşüp ona göre karar verirsin.... Mesaja git »
Ben 215 bin km , 10 yıl kullandım fakat o motor Euro 5 idi. Euro 6 ve sonrası sıkıntılı,derdi püsürü çok. Dikkat etmezsen sorun çıkartabiliyor. Çıkart... Mesaja git »
Dizelin partikül filtresi dolması,enjektörlerin artık daha hassas olma derdi,bakımlarının pahalılığı,ilk alım maliyeti,dizel fiyatlarının yüksekliği v... Mesaja git »
SUV'da kullandım ,otomobilde ,pick-upta. Altı yüksek araç ile çok daha rahatsınız. Özellikle de 4x4 pick-up tarzı araçlar ile. Tümsek,çukur,kenarda ka... Mesaja git »
yıllık km 'ye göre fiyatlar değişir. 15bin km,30 bin km gibi. Bir de 1 yıllık,2 yıllık ve 3 yıllık hangi periyotta olacağı da diğer etken. Gerisi büyü... Mesaja git »
Toyota'nın daha doğrusu artık tüm CVT şanzımanlar manuel vitesten az yakıyor normal şehir içi kullanımı dahil. Opel'in ise 1.4 lt benzinli + otomatiğ... Mesaja git »
O kadar bütçem olacak Cola şişesi kadar hacmi olan 1 lt gidip Audi alacağım Kimse aaa yeni nesil filan demesin 1.4 lt altı motor kullanılmaz. Ne sürüş... Mesaja git »