Merhaba arkadaşlar . Laptobum bir anda kapandı ve acmaya calıstıgımda 2 kere dıt sesi ve ekranda görüntü yoktu . Böyle olunca notebook u bi köşeye att... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar . toshiba camileo p10 marka kameram var . Kamera fişe takılıyken çalısıyor bi sorun yok. Ama fişten cıkarınca acılmıyor hiç tepki v... Mesaja git »
Alıntı +
Allah ıma şükürler olsun 5 yıl önce türk futboluyla ilişkimi kesmişim... Mesaja git »
Alıntı +
Bu fırsatı bulmusken gitmem lazım kesin. Ben 5 senedir deli gibi Madrid fanatigiyim . Canlı izlemek istiyorum. Gs tribununda olsam kesin da... Mesaja git »
Alıntı +
bilet filan olayını nasıl yapıcam yani madrid taraftarı bileti almam gerekmiyor mu ?... Mesaja git »
yanlış anlaşılma olması fanatik madridliyim :) HALA MADRİD !... Mesaja git »
Arkadaşlar burdaki maça Real Madrid tarafına bilet nerden bulabilirim ?... Mesaja git »
Arkadaşlar gta 4 için en iyi grafik modu hangisidir ? ENB var icenchancer var . Belki daha bilmedigimde vardır fakat araların en iyisi hangisi . Bide ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ios_apple Ya Arkadas Bu nedir Yaaa dun bir tanidigin bilgisayarinda oyunlarina bakiyordum GTA 4 gordum , sordum bilgisa... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinald... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinald... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijin... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque beyler... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque beyler bendede leopard arkadaşta oyun orijinal o yüznde patch gibi bi problem ... Mesaja git »
beyler bendede leopard arkadaşta oyun orijinal o yüznde patch gibi bi problem olamaz . Ben ps3 tede gta 4 oynadım orda bile bazı yerlerde kasıyor. Yap... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 up Dostum bnm sistemde bu ; AMD Phenom II X4 965 3.4 Ghz AMD Radeon hd7850 2GB O.C Edition 8 GB 16... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: bkaakco Orijinalden alıntı: forque Orijinalden... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bkaakco Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: bkaakco Kutuda harita+kitapçık var. "Lollipop Gir... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: bkaakco Kutuda harita+kitapçık var. "Lollipop Girl" posteri cıkıyor mu dostum ?... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: leopard10 ben en yuksek ayarlarda oynarsin diye tahmin ediyorum emin olmak istiyorsan youtubeda videolarini bulabilirsin ege... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar.Orjinal GTA 4 alıp saglam bi sekilde oynayıp bitirmek istiyorum . Bu sistem en yüksekte rahat oynbayabilirmiyim ? AMD Phenom ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Emircan16 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: Emircan16 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Emircan16 Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: Emircan16 Dışarı üfleyen fana filtre koymana gerek yok.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Emircan16 Dışarı üfleyen fana filtre koymana gerek yok. Çünkü; içeri üfleyen fanlar dışardaki tozu çekmesin diye konuyo... Mesaja git »
Arkadaşlar içeri üfleyen fana filtre konuyor bildiginiz gibi toz girmesin die kasanın içine bakat dısarı üfleyen fanada filtre koymam gerekir mi ? Teş... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Lyrazed Dremel tarzı aletlere hassas kesim yapabilirsiniz. Birde fanin kalınlığı ne kadar acaba? Eğer yeterince inceyse... Mesaja git »
Merhaba arkadaslar . Notebook soğutucusunun plastiğini düzügün bi şekilde kesip kasaya montaj etmek istiyorum . Tek sorun plastigi çatlatmadan nasıl k... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: king52 pro 4 gb ram yiyine hangi oyunu oynuyorsunuz alt+ tab olayını en cok guild wars 2 oynarken yapıyorum dicem ama ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: .45 ACP Orijinalden alıntı: forque Orijinalden alıntı: .45 ACP elindeki ramlerin modeli nedir?cakisma yapabilir ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: nightwish34 Orijinalden alıntı: .45 ACP elindeki ramlerin modeli nedir?cakisma yapabilir farkli ramler.elindeki ramler... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: .45 ACP elindeki ramlerin modeli nedir?cakisma yapabilir farkli ramler.elindeki ramleri satip 2x4 kit alabilirsin ama bence ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar. HD7850 2gb ekran kartım var . Ekran kartının sistem gereksinimlerinde en az 4gb sistem belleği istiyor . Bendede suan 4gb ram var ... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar. HD7850 2gb ekran kartım var . Ekran kartının sistem gereksinimlerinde en az 4gb sistem belleği istiyor . Bendede suan 4gb ram var... Mesaja git »