W
@www.kırıkekran.com 
konu açıcı
En az 250 Konu Açtı
müdavim
En az 1.000 Mesaj Yazdı
vefalı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
gezgin
En az 50 Forumda Mesajı Bulunuyor
+1
1 diğer rütbeyi gör


Yüzbaşı
14 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
49 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
359869 Gün Cezalı
356368 gün 15 s. 5 dk. kaldı
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: İstanbul,Gaziosmanpaşa
Meslek: www.kirikekran.com.tr
İlgi Alanları: www.kırıkekran.com
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Note 2 Camı Kırıldı

Kablosuz internet alanında yaşanan yenilikler ve gelişmeler, NOTE 2 ve akıllı cihazlar kullanım ve geliştirme alanının önünü açtı. Buna bağlı olarak çok büyük bir hızla yaygınlaşan Samsung Galaxy Note 2 , taşınabilir olmasının yanı sıra birçok farklı özellikleri ile kullanıcılara farklı ve oldukça işlevsel bir telefon kullanım deneyimi sunuyorlar.

Ancak Samsung Galaxy Note 2 taşınabilir olmasından ve kullanıcıların sürekli yanında bulundurmasından kaynaklı olarak birçok kazaya da maruz kalabiliyorlar. Belirli bir dayanıklılıkta üretilmekte olan NOTE 2, normal kullanım ölçülerinde arıza yapan cihazlar olmamalarına rağmen, kullanıcıların yanlarından ayırmamaları pek çok farklı darbe ve kazalara da ister istemez davetiye çıkarmamaktadır.

Sektöründe uzun hizmet yılları boyunca, nitelikli ve üst düzey hizmet sağlayıcılığı gerçekleştiren firmamız, Kırılan NOTE 2 camlarını orijinal yedek parça ürünleriyle en uygun koşullarda ve en hızlı şekilde değiştirebilmektedir. NOTE 2 telefonlarında en sık görülen arıza türlerinden biri olan Note 2 Camı kırılması, kullanıcıların NOTE 2 telefonu yanlarında taşırlarken, çeşitli şekillerde darbelere maruz kalmaları sonucunda ortaya çıkabilmektedir.

Tüm markalardaki NOTE 2 görülebilen bu arıza türüne karşı, hızlı ve nitelikli bir hizmet sunumu gerçekleştirebilen firmamıza, web sitemiz aracılığıyla ulaşabilir, tüm NOTE 2 arızaları ile ilgili detaylı bilgi ve teknik yardım taleplerinde bulunabilirsiniz.

Kullanmaya alıştığınız ve tüm işleriniz sırasında size yardımcı olan NOTE 2 telefonların, arızalanması sonucu işlerinizin aksamasının önüne geçmek için başvurabileceğiniz kurumumuz, en kısa süre içerisinde en kaliteli teknik servis hizmetini sağlayabilmektedir.
Hakkımda:
Samsung Galaxy S3-S4-S5-S6-Note2-Note3 note4 Ekran Cam Değişimiwww.kırıkekran.com 0212 5643900 dan ulaşabilirsiniz... ŞOK KAMPANYA FİYATLARIMIZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ !!! Gurur duyuyoruz !!!DONANIM GSM ...dünyanın en iyi ve en ileri makina teknolojisiyle üretim yapmaktadır. Bu teknoloji ile kaliteyi biz DONANIM GSM ile yaşayabilirsiniz.!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
BİLGİSAYAR
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Mesaj Sayısı: 0
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.