tarafımdan ürün alınmış ödeme yapılmış fakat bu saate kadar ne telefon ne mesaj bir cevab alınamamıştır umarım arkadaşın işi vardır... Mesaja git »
ACİL ACİL XEROX 5500 DRUM CHİP RESETLEMEM LAZIM PARA İLE YAPAN YARDIMCI OLAN TEŞEKKÜRLER... Mesaja git »
SATILDI
konusunu başlattı
(6 yıl önce)
ÇOK FARKLI BİR CİHAZ ÇOK HAFİF VE SESSİZ 3G İLE SİM KART TAKARAK İNTERNETE BAĞLANABİLİRSİNİZ .TAKAS SADECE HP DM1 İLE OLUR .EN UFAK BİR ÇİZİK KIRIK AR... Mesaja git »
HP G5000 NOTEBOOK RESİMDEKİ GİBİTEMİZCİHAZ BATARYA BİTİK SANIRIM AZ GİDİYOR 5DK. CİHAZ ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDA YAZILIDIR.KIRIK HASAR FALAN OLMAYIP HERŞEY ... Mesaja git »
ALINIK 15 İNÇ CİVARI LED MONİTÖR ARIYORUM HOPARLÖR OLURSA SEVİNİRİM DAHA KÜÇÜK TE OLABİLİR TŞK.... Mesaja git »
arkadaşlar xp ye deniyorum ilk sonra wın7 ye kurmam lazım xp de donanım hatası verdı hep sonra ne oldu oldu hata vermedi ama donanım listesinde görünm... Mesaja git »
cihaz çok temiz ve sorunsuzdur pil 45 dk belki fazla gider denenip tam süre yazılacaktır kasa kozmetik olarak temzi kırığı çiziği yok dvd cd sorunsuzd... Mesaja git »
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-full-sistem-lcd-monitorlu-guc-kaynakli-67994624/detay/# buraya yükleyemedim ama yuka... Mesaja git »
İKİ ADET 80 GB HDD VAR İŞLEMCİ P4 3.0 GHZ. RAM 4 ADET 512MB 17 İNÇ SAMSUNG LCD MONİTÖR VAR 512 MB HARİCİ EKRAN KARTI OLUP GEFORCE 7300 GT RESİMDEKİ S... Mesaja git »
resim ekledim kozmetik olarak çok temiz çizik yok diyebilirim sadece batarya bitik ve dvd zor okuyor bazen okumuyor yazmaya bakmadım cd de dvd de... Mesaja git »
****ÜSTE PARA KOYUP HP DM1 ALICAKTIM PARA SORUNU NEDENİ İLA SATIŞTAN ÇEKTİM KUSURA BAKMAYIN PARA BULUNCA GÖRÜŞMEK ÜZRE TŞK. :) ***** HP G5... Mesaja git »
LAZER ÇOK FONKSİYONLU UYGUN FİYATLI EV İÇİN DOLUMU SORUNSUZ TAVSİYELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK.... Mesaja git »
alınık hp 12A toner kullanan yazıcıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
bana fiyat epey fazla gibi geldi ram 2gb hdd 250 gb olanlar ve hatta garanti bile devam eden 500 600 e var fark sadece ram ve hdd mi... Mesaja git »
tekliflerinizi link varsa ayrıntılı yapınız teşekkürlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
KIRIK ÇATLAK V.S. YOK ÖZELLİKLE BAKTIM TEŞEKKÜRLER... Mesaja git »
21.03.2011 faturalı ve garantilidir sadece siyah kartuş bitene kadar kullanılmış 150 sayfa civarı çıktı alınmış neredeyse sıfırdır renkli kartuş hiç k... Mesaja git »
Bende resim göremiyorum :) sanırım yükleyemedim ama linkden bakabilirsiniz kozmetik olarak çok temiz ve kırığı çatlağı yoktur http://www.sahibind... Mesaja git »
anladım teşekkürler ben bir bakayım bu hususa ama polatlıdayım burada da yok öle anlayan toner dolduran falan... Mesaja git »
SAMSUNG CLP-300 YAZDIRMA SORUNU PROGRAM FALAN KURULU EVRAK YOLLUYORUM YAZICIDA HİÇ HAREKET OLMUYOR SADECE SİYAH RENK İKAZI YANIYOR VE KIRMIZI İKAZ YAN... Mesaja git »
ASUS X61S ÖZELLİKLER AŞAĞIADA YAZILI YANINDA RESİMDE NE VARSA YOLLANICAK SORUNSUZ CİHAZ BATARYA 1.5 SAAT GİDER KIRIK ÇİZİK YOK GARANTİ BİTMİŞTİR ... Mesaja git »
*********************************** NOKIA X6 16GB ************************************* GENPA EYLÜL AYI GARANTİLİDİR FATURA YOKTUR YANINDA U... Mesaja git »
CİHAZI BİLEN BİLİR HERŞEYİ İLE EKRAN BOYU VE PARLAKLIĞI İŞLEMCİ ET OLAN MODELİ İLE KARIŞTIRMAYIN 11.6 İNÇ EKRAN BOYU İLE VE DAHİLİ 3G MODEMİ İLE NETBO... Mesaja git »
SADECE NOKIA C5-03 İLE TAKASLIK GENPA EYLÜL AYI GARANTİLİDİR YANINDA USB KABLO KULAKLIK VE ŞARJ ALETİ VARDIR 16GB DAHİLİ HAFIZA VARDIR TEMİZ CİHAZ EKR... Mesaja git »
HP 1050 ÇOKLU YAZICININ HİÇ KULLANMADIĞIM KARTUŞU SATILIKTIR NEREDEYSE DOLDURMA FİYATINA HİÇ AÇILMADI VE TAM DOLU SAANIRIM YAZICIYI ALIRKEN REKLAMI O ... Mesaja git »
TEMİZ TAM KUTULU GARANTİ VE FATURALI ÖNCELİK SİYAH SANALPAZAR.COM ÜZERİNDEN SATACAK ÜYELER P.M. BEKLERİM FİYAT SON 800 VEREBİLİRİMSistem Notu : Bu ila... Mesaja git »
ACER AO751H 11.6 EKRAN 160GB HDD 1GB RAM TAM EKRAN SAYFALARI İZLEME İMKANI SAĞLAYAN 11.6 EKRAN İLE FARKLI BİR CİHAZ DİĞERLERİ İLE KARIŞTIRMAYIN RESİML... Mesaja git »
Savcılık işi biraz sıkıntılı bende takipsizlik çıktı olayı uyanık davranıp nitelikli dolandırıcılığa sokmaya çete ye falan sokmaya çalış ki öyle birka... Mesaja git »
hocam emniyet genel müdürlüğü gibi ama tabii arkadaşımız savunma hakkı var samimi ise elden alabiliriz yarın samsundan... Mesaja git »
hocam bende telden görüşmüştük bu gün olmadı yarın tamam derseniz elden parayı yollıcam üniversitede bir arkadaşa ıpohone 3gs 16gb için görüşmek üzre... Mesaja git »
parlak ekran derken acer için mi yazdınız soruyu bu nokıa x6 ceb telefonu yanlışlık oldu sanırım... Mesaja git »
EKRAN LEKELENMEDEN YAN KAPAKLAR AÇILMA DAN DEĞİŞTİRİLDİ GENPADAN ORJİNAL... Mesaja git »
P.M. LER CEVABLANDI ABİ İHTİYAÇ BİTER Mİ KEDİ ALICAM VAN KEDİSİ... Mesaja git »