EUROPE / Hall of Blade lvl 60 elf ranger nick: Quaresma aynı serverda olan varsa ekleyebilir... Mesaja git »
şimdi trcell'imi kartalcell'e taşıyıp şampiyon tarifeye üye olsam. her ay 20 tl yüklediğimde 2000 dakika taraftar hatlarıyla, yüklenen 20 TL ile de bu... Mesaja git »
gold paket kullanıp da kullanım aşımı olmadığı halde faturası taahhüt edilenden fazla gelen var mı acaba... Mesaja git »
hangi bayilerde varmış avrupa yakasından alan oldu mu internet dışında yada sorabileceğimiz bir telefon bilen?... Mesaja git »
samsung 40b7000 aldım geçenlerde darty'den 2999'e. gayet memnunum yansıma yok. usb'den herşeyi çalıştırdı şu ana kdr taktıgım. mkv'nin bazı sürümlerin... Mesaja git »
televizyonum samsung 40b7000, bu model için hangi modül ü almalıyım bi de modül kullanan arkadaşlar problem yaşıyor mu direk teledünya receiver mı alm... Mesaja git »
arkadaslar yeni b7000 samsung tv aldım, bu TDalmak istiyorum hd yayınlar fln için kendi reciever'ını mı tavsiye ediyosunuz yoksa dışardan mı almalıyım... Mesaja git »
Merhaba benim de bir tavsiyeye ihtiyacım olacak, daha önce de bir topic açmıştım ama kimse ne yazıkki yardımcı olmadı :( Neyse istediğim özellikl... Mesaja git »
Eve bir tv almak istiyorum. 40-42 inç Full HD olsun, yansıma yapmasın falan filan. Gerisinden fazla anlamıyorum, bu yüzden bilgili arkadaşlardan tavsi... Mesaja git »
strawberrynet'ten alan arkadaşlardan bi sorun yaşayan oldu mu? bi de biri %10 indirim için daha önce 20 sipariş veren birinin emaili giriliyor demiş, ... Mesaja git »
abit nf7-s anakartim yandigi icin yeni anakart ariyorum. tercihen aynisi ( ABIT NF7-S) , olmazsa esdeger bir anakart ariyorum. SATA uyumlu ve onboard ... Mesaja git »
Acer Aspire 5570Z laptopum var, vista kullanıyorum. Ev dışında herhangi bi wireless a sorunsuz bağlanırken evimde wireless a bağlanamıyorum. Modemim U... Mesaja git »