Konuda modellerini yazdığım (Asus Rampage3 Black Edition , i7 x990 Costa Rica, Gskill Tridenz 8gb(2x4) 2400Mhz) parçalar toplu olarak satılıktır hiç b... Mesaja git »
1800x işlemci ve x370 pro carbon anakart satılıktır.
968+1912=2880tl
benim istediğim fiyat:2300 tl
elden teslim tercihimdir. görüp denenerek alınabil... Mesaja git »
Merhabalar. İnternette araştırdım pek bi bilgi bulamadım benim gibi bir manyak yok her halde :) Buraya sormaya karar verdim. Bende Asus Rampage 3 Blac... Mesaja git »
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Nvidia yerine monitörümün freesync özelliği olduğu için rx580 oc top modelli bişi aldım. sıkıntı yaratmıyo... Mesaja git »
yani genel olarak anladığım şu gtx1070 tavsiye ediyorsunuz ve ramleri yükseltmemi söylüyorsunuz. şu an r7 370 var fps çok düşüyor 144 veriyo fakat gra... Mesaja git »
Örnek olarak wow, cs go, overwatch, lol gibi oyunlarda 144 fps kesintisiz verir mi x990 ramler 2400mhz 8 gb... Mesaja git »
Bendeki bu monitör freesync bi monitör peki amd olarak bi kart tavsiyesi verecek olsanız tavsiyeniz ne olurdu @Ruhsuz__ ?... Mesaja git »
İşlemci x990 monitör samsung 27 cruved 144hz 1ms bi monitör cfg27 iydi herhalde... Mesaja git »
Herkese merhabalar. Bende bitane asus rampage 3 ex blad edition var. Bu anakarta gtx1080 ti alıp taksam sıkıntı yaşatır mı ? Teşekkürler.... Mesaja git »
Kullanmadığım PSU mu satmaktayım fazla kullanılmadı. Psu nun tek sıkıntısı güç çekince ıslık çalıyor. Kabloları sleeve çekildiği için garanti dışı kal... Mesaja git »
Hatay İl Jandarma merkez olanlar özelden bi ulaşsınlar whatsapp gurubu oluşturduk. Tanışalım oraya gitmeden... Mesaja git »
Acemiliği ve Ustayı nasıl öğrendiniz ? Bende sadece Hatay İl Jandarma Komutanlığı yazıyor... Mesaja git »
EGT. MERKEZI : IL J.K.LIGI/HATAY/HATAY KUVVETI : JN.G.K.LIGI SINIFI : JANDARMA HIZMET SEKLI : 6/8 AYLIK ER Aklmda deli sorular. Acemi birli... Mesaja git »
Türkiye Cumhuriyetinde hiç bir şey kesin değildir :) de genelde 10:00 10:30 gibi açıklanıyomuş.... Mesaja git »
Hem de 3 shat absinthe içecem gibi devrem :)... Mesaja git »
millet lisans mezunlarının büyük bi kısmı yedek subay olacak bu darbe girişiminden sonra söylenenlere göre uzun dönem yapmak istemiyorum deseniz bile ... Mesaja git »
Diploma transkript şubeye göre değişiyor anladığım kadarıyla ankara şube de diploma ve transkript istiyolar bilginiz olsun... Mesaja git »
Öncelikle hayırlı olsun. İstenilenler aşağıdaki gibi, 1. Diplomanın aslı ve 2 adet fotokopisi, 2. Onaylı Transkriptin aslı ve 2 adet fotokopi... Mesaja git »
Oraya 365. Dönem yd. Sb. Ad. Alayım :) yaş 29 sıkıntı olmaz inşallah. Oralarıda görmek gerek diyerek bedelli yapmadım pişman etmezler inşallah.... Mesaja git »
fiyat 900 e düşmüştür. 2 hafta içinde satılmaz ise kendim kullanacağım.... Mesaja git »
Sıfır kutusunda internetteki resimlerle aynı... Mesaja git »
Ürün sıfırdır kutusu dahi açılmamıştır. Garantisi vatanbilgisayardan devam etmektedir. Fiyat: 900 TL... Mesaja git »
Arkadaşlar Merhaba, Çok araştırdım ama bulamadım eskilerde MD player lar vardı http://2.bp.blogspot.com/_mEwcyHD-D9Q/TTcx4O2OQjI/AAAAAAAAC... Mesaja git »
Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacamda. Bi kaç konuda uyarmam lazım sizi. Bu işler öyle kazıyodum bulduk ile olmaz şans eseri belki bulanlar olmuş... Mesaja git »
Selamlar arkadaşlar. Bu klavyeyi aldım ben g tuşu ataması yapamıyorum programdan tuşu işaretliyorum ama tuşu kaydetmiyor MR diye bi tuş var bu ne işe ... Mesaja git »
bende bu klavyeden var alıcısıda var. ne kadar verceniz :D garantiside devam ediyor olması lazım :)))... Mesaja git »
:D Töbeler olsun ya. Gollük pas vermiş kardeş golü ataydın sende :), ts ye çağırırlarsada gitmeyin youtubeden küfür rekorları gibi bi video var onu ... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar Elimde, Araf Online, WoN online, Jadde Online promosyon kodları var. Bu Kodları LoL promosyon Kodlarıyla Takas etmek istiyorum. İlg... Mesaja git »
cevaplarınız için teşekkür ederim. sıcak hava havyası ile ekran kartına masaj yaptım açıldı. sorun ya ekran kartında ya da anakart chipset... Mesaja git »
iren boot cd indir cd ye yaz boot et cd yi sonra orda var memtest++ (ms dos ekranda tarıyor) ramleriniz bozuk gibi geliyor bana tabi test etmeden bi... Mesaja git »
kardeş ben konudaki posta cevap yazdım o arkadaşın sorunu %90 hdd. sizin sorunuzada şöyle bi soruyla cevap vereyim. Güvenli Mod'da açıp kullanmayı d... Mesaja git »
monitörü boşver :) harddiskin power kablosunu v.s. çektinmi sadece sata değil powerida söküp denermisin bi ışık sönecek mi ?... Mesaja git »