Depo kapağında takabileceğiniz lastik ölçüleri yazar. Hepsi en fazla %1-2 toleranslı ve mühendisler tarafından belirlenmiş ölçülerdir. Herhangi birini... Mesaja git »
Stok bir TSi'da bu kadar düşük hızda, bu kadar az gazla; arabayı yürütecek tork üretemezsiniz. Bunu yazılım yapıyor. NOT: Fotoğraftaki araç Polo ... Mesaja git »
1.2 TSi motorda yazılım nasıl farkediyor videodan görebilirsiniz: Sormak istediklerinizi de cevaplarım.... Mesaja git »
Hızınıza göre 1.vitesin denk geleceği devre kadar gaza basın. Debriyaja basmadan bile geçer.... Mesaja git »
Sadece İstanbul civarı biliyorum. Bir de Erzincan VAG Center var. Muhtemelen onlar da işinizi yaparlar ama yine uzak kalıyor size tabii.... Mesaja git »
İstanbul'a kadar gelirseniz APO'yu bırakın. Kamera işinin ustası Dursun Keleşcan'dır.... Mesaja git »
Bir yazılım ile 185hp oluyor. Stok gücünün ne önemi var?... Mesaja git »
3.0 TDi'lar bir yazılım ile 320hp oluyorlar. Stok gücüne niye takılıyorsunuz anlamıyorum.... Mesaja git »
Rolldayken 3'ü bitirip (150km/h) 2'ye atmışlığım var. 1sn sürdü sonra boşa aldım. Üzerine 50.000km kullandım, sürekli de gazlıyorum problem olmadı.... Mesaja git »
2015 Polo kullanıcısıyım. Farlarım şu şekilde: Kesinlikle göz almıyor ve selektör yemiyorum. Çünkü montaj ve ayarı mükemmel yapıldı. Led Xenonda iş... Mesaja git »
Benim de 1300TL ve artmıyor. Aylık 2.5-3bin harcayıp, günü gününe ödememe rağmen arttırmıyorlar.... Mesaja git »
Egr, dpf, katalizör veya turbo ile ilgili bir problem oluşmuşsa, araç kendini korumaya almıştır. Arıza ışığının kodunu öğrenin.... Mesaja git »
Ben kodlamadan anlamam. Dursun Keleşcan'a ulaşın.... Mesaja git »
Bileşen korumayı nasıl kaldırdınız? Bluetooth olayında son gelişme nedir?... Mesaja git »
Para yükledikten sonra tekrar kartı okutun. Orada aktivasyon veya vizeleme diye görülecektir zaten. Kartınızda para yokken kabul etmiyor.... Mesaja git »
Konuyla pek alakası yok ama araç en fazla 2014 model olabilir. 2015'te makyajlandı.... Mesaja git »
Tabii ki öyle ama sizin benim gündüz yanmayan, gece yanan cinsten. Bu şekilde bağlayan pek arkadaş görmedim. Onlara fikir verir en azından.... Mesaja git »
Ben parklara bağladım. Muayene 5 ay sonra. Kesin belli olur.... Mesaja git »
Pek alakası yok ama tasarım olarak gördüğüm en iyi arabalardan. Müthiş bir arka kısmı var. Alırsanız şimdiden hayırlısı olsun.... Mesaja git »
Herkese teşekkürler. Zaten kendim yapmayı düşünmemiştim, sizden yer tavsiyesi istemiştim aslında. Yaşadığım yer civarında bildiğiniz ustalar var mı? Ç... Mesaja git »
1000TL'den fazla vermek istemiyoruz. Ama mümkün olduğunca uzun süre etkili olmalı tabii. Aracın en anlamadığım noktası kaporta kısmı, o yüzden biraz t... Mesaja git »
Selamlar. Ailemizde bir Amarok bulunuyor. Araziye girmekten, çalıların ve otların vs oluşturduğu çizikler var. %90'ı derin değil, tırnak takılmıyor. A... Mesaja git »
Led trafo
başlıklı konuya yorum yazdı
(5 ay önce)
Diyotsuz direk bağlamayı tavsiye etmiyorum. Yüksek akım kaldırabilecek sağlam bir diyot olmalı arada.... Mesaja git »
Ledlerin tipi ne bilmiyorum ama 5050 veya daha yüksek akım çekeni ise 5 metreden fazla bağlamanız sağlıklı olmaz. Trafoya en yakın kısmı çok yüksek ak... Mesaja git »
Daha önce elimdeki malzemeler ile yapmıştım ama sizde yoksa pahalıya gelebilir. Malzemeler: -İstenilen uzunlukta RGB şerit led -RGB sürücü devre -12V... Mesaja git »
Selamlar. Fotoğraftaki devre 5-10tl ye satılan RF Led Dimmer devresi. Üzerinde yazdığına göre max 12A, kitapçığında yazdığına göre max 6A akım çıkış v... Mesaja git »
Filtre kahve. Geri kalan içeceklerin %80'i şekerli, şuruplu, sütlü vs. Gerçek kahve filtre kahve.... Mesaja git »
Mümkünse hibrit, değilse i10 1.0 LPG, daha fazla fiyat+kalite için Polo 1.0 MPI veya 1.2 TSi olabilir. Filtreleme seçeneğiniz; 1-Hafif olmak zorunda ... Mesaja git »
İş bankası aidatsız kart kullanıyorum. Aylık 3-4bin tl harcamama rağmen 1300TL üzeri limit vermiyorlar. Tüm bankalardan alabileceğiniz maksimum limit ... Mesaja git »
Dr.Ecu gibi yazılım firmaları istek doğrultusunda böyle bir şeyi "yapabilirler." Standart dışı bir istek olduğu için, yapılamıyor veya uzun sürüyor ol... Mesaja git »
Selamlar. 2015 Polo Comfortline aracımı deri kaplatmak istiyorum. Amacım konfordan ziyade içinin daha ferah ve aydınlık olması. Beyaz veya ona yakın b... Mesaja git »
VW farları da kapatıyor. Ama garip bir durum var tabi. Park konumunda bırakırsanız küçük ledleri yakıyor. Led olduğu için sorun yok bitirmez aküyü ama... Mesaja git »