Merhaba sevgili donanimhaber üyeleri,dslr makinelere ilgi duyan arkadaşlardan lensi bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Bilmeyenler için yazayım, giriş ... Mesaja git »
satılmadı ama uymaz. gamepadlerin alıcıları bununla aynı değil, sadece o cihaza özel diye biliyorum ben... Mesaja git »
Ekstra +1 gamepad ile birlikte olabilir. Olmaz ise tek ds4 ile de olur. Pro ya da slim istemiyorum. Teşekkürler... Mesaja git »
Telefon satılmıştır, ilgilenen herkese(ölücü arkadaşlar dahil) teşekkür ederim.... Mesaja git »
17.01.2017 tarihinde satın alınmıştır. Telefon teyzeme aittir, neredeyse hiç kullanmamıştır,bir tek kusuru vardır, kasanın sağ alt köşesindeki çizik, ... Mesaja git »
farenin switchlerini değiştirdim, sıfır switch taktım, ilk günkü gibi oldu. Yine de teşekkür ederim... Mesaja git »
Bunun bir tık üstü daha var, aynı bahsettiğin şartlarda çalışıyorsun ve işe yeni başladıysan ilk iki haftalık emeğinin karşılığını, işveren sen kaçma... Mesaja git »
motorların,giriş kablolarının vs bağlantı yapıldığı dikdörtgen şeklindeki kartı soruyorsanız, hayır... Mesaja git »
mesjınıza cevap verdim, ödemeyi tarafınızdan aldım, pztesi günü de ürünü kargolayacağım inşaallah. Hayırlı olsun iyi geceler... Mesaja git »
Forumu kirletmemek adına, eski bir ilan, referans ilanına çevrilmiştir.
3X 6+2pin PCI-E VGA kablo
1X Sata kablo (sıfır)
1X IDE kablo (sıfır)
1X 4+4... Mesaja git »
3X 6+2pin PCI-E VGA kablo 1X Sata kablo (sıfır) 1X IDE kablo (sıfır) 1X 4+4 pin 12V CPU kablo (sıfır) kablolar Kubilay beye satılmıştır. Şuan için e... Mesaja git »
Merhaba hala satıştadır. Orjinal üründür, farenin kendi alıcısıydı zaten. Çekim gücünü bilmiyorum, ama standart logitech unify alıcı. Ve son sorunuz i... Mesaja git »
Sony DCR-DVD109
Orijinal çantası
Orijinal Şarj Aleti
problemsiz sıfır kondisyon. Şarj aletini 1 ay önce servisinden ORİJİNAL olarak aldım ve 170 TL ö... Mesaja git »
Siz benim fotoğraflara bakmadınız sanırım. Neyse ben baktım sizin attıklarınız ile karşılaştırdım. Burada önemli olan, o 8tane pinin içinde olduğu pla... Mesaja git »
Merhaba sevgili forum üyeleri, kasayı Ocak 2016 tarihinde teknobiyotikten sıfır olarak satın aldım. Hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum. Resmi site... Mesaja git »
Merhaba, evga güç kaynaklarını seasonic üretiyor zaten. Ben kablolarin uçlarını paylaşmıştım ilk mesajda. Diger tarafina ihtiyaciniz yok, çünkü onlar ... Mesaja git »
Yazıldı mı bilmiyorum ama, İstanbul Fatih'te İsmail Ağa camii tuvaleti cok uzun zamandir ücretsiz ve görevlisi var. Takunyalar var. Girişe kocaman yaz... Mesaja git »
rica ederim, iyi gunlerde kullanın. Bende tanıştığımıza memnun oldum... Mesaja git »
Sizden sonra yorum yazan arkadaş ta elektrik ile alakalı olabilir demiş. Uzatmalardan bahsetmiş. Elektriği bir kontrol edeceğim... Mesaja git »
yaklaşık 10 sene önce eletrikçide yaptırdığım 2 metrelik uaatma kullanıyorum. Çok kalın bir kablo. Bilemiyorum şimdi acaba bundan olabilir mi ki? kard... Mesaja git »
4 parça kablo(24pin atx,8pin cpu ve 2adet vga) Dinçer beye satılmıştır. Teşekkür ederim.... Mesaja git »
2x (6) + (6+2) pin kablo ysakay adlı kullanıcıya stılmış ve kargolanmıştır. 1x (6+2) pin kablo samtual adlı kullanıcıya satılmış ve kargolanmıştır. h... Mesaja git »
hayır, o bende de var. İsmini yanlış yazmışım, bahsettiğim oyun, bu oyunun devamı olan shadow of war.... Mesaja git »
Alıcılardan bir tanesini satıştn çektim arkadaşlar. MX performance farem için omron marka switch sipariş ettim, bu sayede fare sıfır gibi kullanılmaya... Mesaja git »
tekerlekli olanı parçaladım. mavi topunu hatıra diye saklayacaktım. Diğeri duruyor. Ama kullanamazsınız, çift tıklıyor... Mesaja git »
Kart satılmıştır, yeni sahibine kargolanmıştır. Hayırlı olmasını, ve kullanım ömrünü tamamlayana kadar da yeni sahibine herhangi bir arıza çıkarmaması... Mesaja git »
Arkadaşlar steam hesabınızda bakiyeniz var ise, bahsettiğim iki oyunu hediye olarak almaya da razıyım takas şeklinde. Bu oyun(destiny2) benim ilgi ala... Mesaja git »