ekran parlaklığı artık otomatikliğini yitirmiş. her ortamda nasıl ayarlı ise o şekilde ya çok aydınlık ya çok karanlık bir şekilde duruyor. Normal şar... Mesaja git »
iOs 11 Developer Beta 1 çıktı. (5 Temmuz 2017)
iOS 11 Developer Beta Link Arkadaşlar Merhaba. Telefonuma iOS 11'i yükledim. Merak edenler için k... Mesaja git »
merhabalar, Bende oğlumda kullandığım biogaia damlayı önermek istiyorum ; Biz bunu kullandık çok faydasını gördük, ama her çocuktan bireyden fark edeb... Mesaja git »
Merhaba, yeni dıgıturk üyesi olmak istiyorum,
evdeki interneti kapatıp dıgıturk ile bağlantılı internet+filmin yıldızı patketine geçmeyi planlıyorum.
... Mesaja git »
Günaydın, ben yeni üye olmayı planlıyorum. Geçen Mh ile görüşmemizde plus kutu artık yok, bein connect olduğu için geçmişe yönelik ne varsa internet ... Mesaja git »
Günaydın, günlük internet kullanımını gösteren bir program yada böyle bir özellik var mı acaba ?... Mesaja git »
Günaydın, Filmin yıldızı paketi / internet dahil 99 TL dıgıturk üyesi değilim, bu paketle giriş yapmayı planlıyorum. Bu paketi kullanan var mı derdi... Mesaja git »
Merhaba; Az önce Mh ile görüştüm, filmin yıldızı ve internet kampanyasının 99 TL den 24 ay taahhütle fatura edileceğini öğrendim. Şöyle bir yöntem u... Mesaja git »
Merhabalar, Dıgıtürk üyesi değilim.
Evde kullandığım ttnet taahhütüm 10.08.2017 tarihinde bitiyor. Dıgıtürk' e katılmayı ve aynı anda da interne... Mesaja git »
Merhabalar, Dıgıtürk üyesi değilim. Evde kullandığım ttnet taahhütüm 10.08.2017 tarihinde bitiyor. Dıgıtürk' e katılmayı ve aynı anda da internetin... Mesaja git »
Merhabalar, Dıgıtürk üyesi değilim. Evde kullandığım ttnet taahhütüm 10.08.2017 tarihinde bitiyor. Dıgıtürk' e katılmayı ve aynı anda da internetini ... Mesaja git »
ben hiç saat kategorisi göremedim. hiç bir ürünü ana sayfadan giderek bulamıyorum sürekli kampanya sayfasına yönlendiriyor ? link atarmısınız ? hiç b... Mesaja git »
Günaydın, 40C650 tv için güncel yazılım linkini gönderebilir misiniz ? Bulduklarımdan tam emin değilim, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. teşekkürle... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar. Sosyal Ağ uygulamaları dışında, bugüne dek vazgeçemediğiniz, kesinlikle her kullandığım iPhone'umda olmak zorunda di... Mesaja git »
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler,
bende de 2011 clıo 1,2 benzinli var klimayı açtığımda arabanın jiglesinin devri yükseliyor, ve gaz pedalına ... Mesaja git »
Ebeveynler ve ebeveyn adayları olarak bebek ihtiyaçlarının paylaşılacağı bir konu açmaya karar verdik. Bebek Maması ve Bezi için bir konu vardı fakat ... Mesaja git »
ben hala yanıt alamadım ? Bu imzayı nereye kopyalayacağım açıklayarak yazar mısınız ?... Mesaja git »
sıfır araç alanlar ,sıfır araç teklifi alanlar , aldıkları araçların markasını modelini ARACIN LİSTE FİYATINI ,ARACI NE KADAR ALDIKLARINI varsa adıkl... Mesaja git »
çözüldü
başlıklı konuya yorum yazdı
(11 ay önce)
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.
Bu tür durumlarda olmuş olaylar için malesef ki yapacak bir şey yok, sizin ne yaşadıklarınızı neler hisse... Mesaja git »
Günaydın,
Dünkü ücretsiz uygulamaları kaçırmışız, bugüne kısmet olanları bekliyorum.... Mesaja git »
Öncelikle hayırlı olsun,
inşallah istediğiniz gibi bir iş alanı olur.
Apple için yenilikleri sizden de bekliyoruz :)... Mesaja git »
Merhaba,
Bu durumu bende bir kaç ay önce fark ettim ama önemsemedim, telefon numarasının son numarasında bende oluyordu arama esnasında milisaniyel... Mesaja git »
Merhaba, Bizde tam tersi kahve makinası alacaktık, sepette geçerli bir indirim lazımdı. Yine de teşekkürler.... Mesaja git »
Merhaba
tchibo.com da kullanabileceğim kod elinizde var mı acaba ?... Mesaja git »
Merhaba,
Oynadığım bazı oyunlar esnasında seviye geçtikçe yada ilerledikçe sıkça reklamlar ve oyun fragmanları geliyor ve en az 30sn mecbur izletti... Mesaja git »
günaydın, bu alan tam olarak nerede bulamadım ?... Mesaja git »
Merhaba
IP7 için arama kayıt edici kullanışlı, sorun çıkarmayacak, kaydedilen konuşmaları daha sonra başka bir yerde kayıt edecek yada belirli bir... Mesaja git »
3 Farklı kart ile bir çok kod elde ettim,
dün akşam migros! a gittiğimde sadece kart ile 1 tane oreo alabildim.
Algida ile aralarında sıkıntı varmış, ... Mesaja git »
Evet kontrol ettim, o kısım aktif başka bir yerde sorun var ama nerede ?... Mesaja git »
Günaydın,
Bu sorunuma bir yanıt bulamadım;
dün akşam biraz telefonu karıştırdım.
Biraz değil bayağı karıştırmışım ki facebook da videolar otom... Mesaja git »
öncelikle teşekkürler ama o bahsettiğiniz ayarlar söylediğiniz şekilde aktif. sanırım başka bir şeyden kaynaklı ??... Mesaja git »
Günaydın,
dün akşam biraz telefonu karıştırdım.
Biraz değil bayağı karıştırmışım ki facebook da videolar otomatik olarak açılıyordu şimdi tıklaya... Mesaja git »
şu an elimde 12 kod bulunuyor
nogger : 3
Magnum duble : 3
Bom bom : 2
Cornet Classic : 4
bunları farklı günlerde mi almam gerekiyor ? Aynı... Mesaja git »
aynı tlf numarasından sadece 1 kod veriyor,
ikinci girildiğinde NE YAZIK Kİ BİRDEN FAZLA KOD ALAMAZSINIZ ibaresi çıkıyor !
birde her migrosda geçer... Mesaja git »
Merhabalar,
Öncelikle Skoda oktavia 1.2 Optimal manuel araç kullananlardan araç ile ilgili her türlü yorumlarını bekliyorum..
Bu aracı son zamanlard... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun.
Eski konu kilitlenip, paylaşımlara artık bu başlıktan devam edilecektir.
Sizden ric... Mesaja git »