Arkadaşlar malatya da 6.20 si için usta bulabilir miyiz acaba. Bilgisi olan var mı.... Mesaja git »
Mehmet bey kolay gelsin öncelikle. Ben sizden tek kişilik yatak ve sandıklı baza için fiyat istiyecektim.Daha önce çift kişilik yatak ve baza almıştım... Mesaja git »
klavyeyi çözdüm sağol.Operatör ismi nasıl görünecek peki bir önerisi olan var mı? Birde arkadaşlar türk telekom kullanıyorum normalde kullandığım hatt... Mesaja git »
arkadaşlar ben z17 mini kullanıcısıyım bir haftadır. bir konusu olmadığı için buraya yazıyorum.bende market yüklü geldi ve imei kayıt işlemleri halled... Mesaja git »
bu televizyonu alan arkadaşlar açıkçası bir soundbar almayı istiyoruz. Acaba bu üründe ki ses çıkışları hangi tip oluyor yani alacağımız herhangi bir ... Mesaja git »
uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum ve sonunda abime az önce bir tane sipariş verdim.2800 tl olandan 150 tl çek ve 75 tl çip para ile satın aldık.... Mesaja git »
hocam cevap vermediniz acaba takas düşünür müsünüz? birde fiyatı nedir telefonuun.... Mesaja git »
Arkadaşlar 20.07.2017 tarihinde garantisi dolacak olan, sıkıntısız,çiziksiz G7 telefonumu artık daha ufak ekranlı ve yeni bir modelle yenilemek istiyo... Mesaja git »
Tanzer beyin ?aracı çok güzel ama fiyatı bütçemi aşıyor. Yoksa gözüm kapalı alırdım. Birde dikkatimi çekti şu aralar Rover araç fiyatları biraz arttı.... Mesaja git »
sahibinden sitesinde ki 447733577 nolu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. Eğer biliyorsanız durumu nedir. Sahibi Mustafa Efe Öztürk adında ... Mesaja git »
hayırlı olsun aracın. ne kadara aldınız aracınızı sorması ayıp.birde resim eklerseniz seviniriz.... Mesaja git »
niye kimse bir cevap yazmaz merak ediyorum doğrusu. Bu kadar mı ilgisizsiniz burada sorduğum soruya.... Mesaja git »
Burdur da elden teslim alabileceğimiz yada direk gidip satın alabileceğimiz bir yer var mı acaba. Birde xiaomi 5 serilerinde radyo kullanılabiliyor mu... Mesaja git »
dediğin gibi face den bir mesaj attım Tanzer beye bakalım ne cevap verecek.Teşekkürler.... Mesaja git »
Tanzer bey ilanı kaldırmış ya sattı yada satmaktan vazgeçti. Sizin irtibatınız varsa sorabilir misiniz acaba sattı mı aracı. Şimdiden teşekkürler...... Mesaja git »
Vallahi ne yalan söyleyeyim bende tanışıp arkadaş olmak isterim. Nasip kısmet bu işler. Tanzer beyi bir ararım yarın müsait bir zamanda . Ama sanki bi... Mesaja git »
Sevgili hemşerim Yavuz, cevabını okudum. İlgi ve alakam beni çok mutlu etti. Dediğin gibi bu iş masraflı ve zaman istiyor bunun farkındayım ve o yüzde... Mesaja git »
Öncelikle burada paylaşımda bulunan bütün herkese çok teşekkürler. İsmim Evren ve burdurda orman mühendisi olarak görev yapıyorum. Bugüne kadar 3 arac... Mesaja git »
Huawei G7 telefonum var ve garantisi ağustosta sona eriyor. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve telefonumu hep kılıfla kullandım. Sadece pili bir... Mesaja git »
Arkadaşlar dağ bisikletim için 2,5 yaşındaki çocuğuma uygun koltuk arıyorum. ön kısma monte edilenlerden olacak. Elinde olup satmak isteyenlerle görüş... Mesaja git »
Kuponu almak istiyorum. İş yada Halkbank ta hesap varsa havale yapabilirim şu anda... Mesaja git »
3 gün önce panasonic genel merkezini aradım ve hem Burdur hem Trabzon daki servislerin rezilliğini ve benimle dalga geçer gibi konuştuklarını anlattım... Mesaja git »
Televizyon Burdur da ve kıytırık bir servisi var. Dediğim gibi adam TV yi görmedi bile ve dediği direk çöpe at oldu. Yani ilgi bu kadar. İnsan önce bi... Mesaja git »
Arkadaşlar 3 sene önce aldığım panasonic tx 55st50 plazma televizyonumuzun ekranını küçük oğlum kumanda fırlatarak kırdı. Artık açılmıyor. Servise sor... Mesaja git »
Vallaha arkadaşlar turkcell de 45 lira ödeyip 100 dk 1000 sms ve 4gb internetim vardı bu pakete geçtim. süper paket. digiturk sinema paketiimi iptal e... Mesaja git »
peki şöyle yapabilirmisiniz acaba. ben parayı havale yapsam siz telefonu şehirler arası otobüs firması ile gönderebilir misiniz bugün. mesela bakıyoru... Mesaja git »
burdurda elden teslim imkanınız var mı acaba?... Mesaja git »
ben burdur da yaşıyorum burda elden alma şansım var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.... Mesaja git »
imei işlemi ne kadar ustam. koolay gelsin ve hayırlı satışlar.... Mesaja git »
100/20 olan hesabı nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim... Mesaja git »
Arkadaşlar ben Burdur da yaşıyorum. Egeşok diye bir marketimiz var ve burda 9-17 mayıs tarihlerinde Tarişin Ege lezzetlerinden 5 litrelik soğuk sıkım ... Mesaja git »
rusyanın almadığı domatesleri dün 10 kuruştan tırlara yüklüyorlardı arkadaşlar yani bu kada ucuz olması normal aslında. ha tadına birşey diyemem orası... Mesaja git »
Bebek koltuğu alacağım eğer çek müsait ise kullanmak istiyorum. Kolay gelsin.... Mesaja git »
Arkadaşlar Hepsiburada.com dan alacağım bebek oto koltuğu'nun fiyatı 650 lira. Bu alışverişten 1-5 nisan arası kullanılmak üzere 250 lira alt limitli ... Mesaja git »
dakika sayacı gibi birşeydi ama o değil. çünkü belirsiz periyotlarda geliyor dııt sesi. bazen sinir edici oluyor :) neyse bakalım yeni sürüm gelince d... Mesaja git »
arkadaşlar şöyle bir durum oluyor konuşurken, sanki karşı taraf bir tuşa basar ya dıııt diye bir ses çıkar işte öyle oluyor. uzun konuşurken bu sıkınt... Mesaja git »
cevaplarınız için teşekkürler ama kargo süresi bayağı çokmuş. Burdaki çantayı başka bir sitede bulamıyorum bulsam alacağım. Bu konuda alıp kullanan va... Mesaja git »