Nette araştırmama göre : Abgas werkstatt: Lambda sensörü uyarısı.Yakıt kirliyse, zengin ya da fakir karışım çalışırsa bu uyarıyı verir.Bazen de sens... Mesaja git »
:) bugün aracı sıfır araç satan yerde beğendiğim bi araçla takasa giriyim dedim adamlar aracıma değer biçmek için bi eksper yapalım dediler biraz dü... Mesaja git »
bobinleri kendim aldım hadi ilk aldığım şüpheli belki ama son aldığım bobin bremi idi markası ve sıfır dı.... Mesaja git »
bu sabah lamd sensörlerini söktürüp würt le temizlettin özellikle egzozun ortasında bağlı olandan sıvı dolu kabın dibine pislikler birikti, tekrar b... Mesaja git »
güzel cevap :) biraz araştırdım nette nedir bu lamda sensörü şuna karar verdim bence çok önemli bir parça imiş ve benim sorunumu çözebileceğine k... Mesaja git »
işte o lamda sensörü arızası LPG li araçlarda genelde oluymuş (ustaların demesi) ancak işin ilginçi aracımda LPG sistemi pasif durumda çoğu parçası ... Mesaja git »
https://lh6.googleusercontent.com/-mUHlsyG-WZc/Ud82i77pI9I/AAAAAAAAEWM/IaKteYM7b2Q/w940-h563-no/IMG_20130711_185924.jpg ilk mesaj yazdıklarımda... Mesaja git »
geçmiş olsun, Allah bidaha göstermesin ne diyim, attan düşenin halinden anlarsın yani .) satmayı düşünmüyorum ama şuan ki durumuyla satmadan da bin... Mesaja git »
giydirme durumu mümkün değil, bugün tanışmadım son 3 arabamın ustası, para ustası olsa zaten ikinci kez gitmezdim. teklifin için teşekkürler aracım... Mesaja git »
aracım da distribitör yok bobin den bahsediyosun sanırım onuda iki kez değiştim. tırnak aralıkları konusunu usta saçma buldu .... Mesaja git »
motor değişimi mi? bunu gerektirecek bir durum yok ki. henüz işçilik vermedim. 1300 kadar motor la ilgili işlemler için verdim içinde yukarda yazı... Mesaja git »
ilgine teşekkürler, öncelikle krank sensörü nedir diye düşündüm saolsun gıgıl:) anladımki devir sensöründen bahsediyorsun ilk msja ekledim, yazma... Mesaja git »
aracın km si orjinal, muayene giriş tarihleri ve o an ki km leri göz önünde bulundurulursa ayrıca ilk günden buyana servis kayıtları bunu doğrulu... Mesaja git »
Aracın yaşında modelinde ne varmış onu anlamadım? birde bu tür arızalar ; kullanıcı hatası kaynaklı (aldığım eleman marifeti, ben daha 5-6 bin km... Mesaja git »
şazımandan olsa araıza verir herhangi bir arıza kodu makineye düşmüyor... Mesaja git »
bende şüpheleniyorum özellike enjektörler den şüpheleniyorum bir değişmeyen onlar kaldı sadece dışarda denenip temizlenip takıldı ve bu işlemden s... Mesaja git »
satma konusunda tabi ki düşündüm Fakat bu haliyle yedi kat yabancıya dahi satmam.... Mesaja git »
nedir bu selenoid ? ne işe yarar? biraz açarmısın... Mesaja git »
Bobin iki kez yenilendi iki farklı marka denendi. ilk mesaja yazmayı unutmuşum (ekledim)... Mesaja git »
merhaba aracım 2004 GOLF 5 1.6 (102ps) otomatik şanzuman LPG li (80bin km'de) (73bin kmde LPG takıldı) aracımda 1 aydan fazladır devam ed... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: doenitz Kasko dan yaptirabilirsiniz. Neticede araç hasar gormuş , amortisorleri patlamış. Kasko dan yaptılabilecek bir ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: scudetto Eibach Prokit'ler en yumuşak yaylar. Amortisörleriniz orjinalse ve jantlarınız çok büyük değilse çok fark olmaz. Ta... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: scudetto Orijinalden alıntı: KUKART merhaba beyler 2004 Alfa Romeo 147 dist aracım var 2 senedir biniyorum Bele... Mesaja git »
merhaba beyler 2004 Alfa Romeo 147 dist aracım var 2 senedir biniyorum Belediyenin kazdığı mezara düşürdüm aracı :) amortisörü patlattık bu ar... Mesaja git »
arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır 147 kullanıcısıyım 3. aracım ama ilk aracım gbi özen gösteriyorum... bir sorum (sorunum) var aracıma BRC marka tüp ta... Mesaja git »
aynı durumdayım bende yarın alacağım aracı.. araç hakkında bilgim az .. çevrenin aklına uyarsam alamam ama kendimi dinleyecem umarım mahçup düşürmez b... Mesaja git »
slm bende Alfa Romeo147 dist.. alıyorum 2004 110 binde ne dersiniz km sorun çıkarırmı.. 104 binde ağır bakımı yapılmış aracın beyni değişmiş (akü ya... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: reyta hocam kaça sattın aracı? bende bi gp araıyorum 90ps lik düşünüyorum dizel. fiyat aralıgı nedir? bütçem 20 bin l... Mesaja git »
arkadaşlar ben 2006 GP multijet diynamik 5K 75ps lik aracımı sattım şimdi 18 milyarı geçmiycek uygun km de, firemotor olmayak! multij... Mesaja git »
yukarıdakileri ikisinide almadım son anda http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/78009/F3SV240DR_277.jpg ASUS F3sv 240 modeli (800MHZ) ... Mesaja git »
birde bu var DATRON TW7A CORE 2 DUO T8300 2.4GHz 2GB 160GB ( PARLAK EKRAN ) İşletim Sistemi:FREEDOS İşlemci:INTEL PENRYN Core 2 Duo T8300 ... Mesaja git »
BENQ JOYBOOK A53-N09 LINUX CORE 2 DUO T8100 2.1Ghz 1GB 160GB 15.4" + 2GB NOTEBOOK MEMORY HEDİYELİ !!! Donanım Özellikleri Chip Seti Sis ... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: Rádèøή Orjinalden alıntı: KUKART Kyoto 9600 DCI_10.02.2007_DOK versiyonu attım makineye denedim yine olmuyor an... Mesaja git »
Kyoto 9600 DCI_10.02.2007_DOK versiyonu attım makineye denedim yine olmuyor anlamadım gitti... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: reko ıste dostum o satır bıss satırı bız yaptık oldu bende o satır ntv den cıktı...zaten sadece ıkı bıss ıcın yer var..bırı ... Mesaja git »
http://img369.imageshack.us/img369/8645/92cx.jpg bu resimde ki ekran gibi ekran geliyor fakat okların gösterdiği üsteki yazıların olduğu kısım ge... Mesaja git »
olmuyor ntv kanal1 nba tv hepsini actım girili herhangi bir şifre yok verileni girdim tek tek bu kanallarda kapadım açtım yine yemedi emu yüklü olup... Mesaja git »
bir de benim key girdimiz ekranda herhangi bir biss veya diğer şifres sistemleri ile ilgili bişe cıkmıyo sadece key girebileceğim kodlama gel... Mesaja git »
kyoto 9600dci plus larda şifre olayı nasıl oluyor verilen şifresyi netten buldum şöyleki: Kyoto Serisi NBA biss şifresi hanesine girin.Burd... Mesaja git »