1 ayay önce c500 aldım casperdan ne bütün oyunlarda tırtıklanma sorunu var bi türlü çözemedim trknik servisde halledemedi çok problemli bi alet gta mg... Mesaja git »
Arkadaşlar formattan önce hiç bir sorun yoktu bi formatt atim dedim pc şuan tüm oyunlarda tırtıklanma sorunu yapıyo nvidia display direct ekran kartı ... Mesaja git »
oyunlar new mario persona ve tarot kartları monster hunter 4 zelda link between Hepsi beraber 200 resim line dan atabili... Mesaja git »
Oyunlar ntsc yazmayi unutmusum kusura bakmayin... Mesaja git »
Konsolu thailand dan aldim amerikan versiyon yaninda 5 oyun monster hunter 4 mario persona ve 5 tarot kartlari zelda link between pokemon alpha amerik... Mesaja git »
FİFA 14 = 40 LİRA TOMB RAİDER = 90 LİRA SHADOW OF MORDOR = 135 LİRA COD ADVANTEC WARFARE = 150 LİRA RYSE = 80 LİRA Sistem Notu : Bu ilan ... Mesaja git »
Hocam pm atamıyorum size yardımcı olursanız sevinirim YAŞ 29... Mesaja git »
Tamam kardeşim ben 12 sinde dönüyorum 11 inde görüşelim senle forumda atarsın Pattaya numaranı... Mesaja git »
Big central karsisinda r con otel var orayi tuttum kardesim... Mesaja git »
3 aralik 19.50 de istanbuldan ucagim var direk pattaya ya atacagim kendimi 15 gunlugune tek gidiyorum varsa tek giden arkadaş grubuyla giden orda taki... Mesaja git »
Yarin aksam 20:50 ucagiyla bangkok ordan pattayaya gidiyorum ayni tarihtegideceklere duyurulur... Mesaja git »
live şuan gireliemiyo nezaman açılacak bellimi?... Mesaja git »
Kardes demirci mucevherci bunlari 12 yapali cok oluyo onlarla alakali deil baska bizo var ama çozemedim.... Mesaja git »
Paragon 140 oldum ama hic guclu deilim.Bazi itemler düşüyo ama alamiyorum biseyler eksik heralde.Ayrica 4 tane plan var bunlari kullanamiyorum hazir d... Mesaja git »
Bende paragon 114 üm xbox one da oynuyosan ekleşelim birader:)) TR Serdar 66... Mesaja git »
Satilik tomb raider definive 100 lira ankaradayim.... Mesaja git »
TR Serdar 66 ekleyin beyler PVZ Titanfall Fifa 14 Fortzaaa Ryse Tomb Raider.... Mesaja git »
Keşke belirtseydin hocam ilana bakanlar benim gibi düşünür haklıyımda yani.... Mesaja git »
Resimdeki telefon ios 7 deil kardeş hayırdır... Mesaja git »
Arkadaşlar haziran ayında twitch den yayın yapabilecektik ne oldu varmı bilgisi olan.... Mesaja git »
Bu arkadastan xbox one ps4 ve 8-10 tane oyun aldim iciniz rahat alisveris yapabilirsiniz... Mesaja git »
Eminimki bundan 1 yada1.5 sene sonra kimse 1080p 60 fps olayini konusmuycak.Zaten bi önceki nesilde ps3 ex oyunlarda xboxsı ezip gecmişti.Ama 2 günd... Mesaja git »
Day one edition daha mi iyi ayrica palmi bu cihaz... Mesaja git »
1080p 60 fps oyunlar geliyo zaten ps4 culer bi onceki nesilde unchardet god of oynayarak gecirdikleri icin grafik manyagi olmuslar oyundan nASIL zev... Mesaja git »
Xbox yine bi onceki nesildeki gibi hardcore multi ve eğlenceli arcade oyunlara ağırlık verdi.Kısacası ps4 single ful detay grafik xbox one multi ve ha... Mesaja git »
Hic Almanya ya gitmedim dogustan gelen bi yetenek:))... Mesaja git »
Dead rising ile takas olabilir ankara dayim satin almak isterseniz 95 lira.... Mesaja git »
Aynisindan bendede var ama bi ryse bulamadim:)... Mesaja git »
Galaxy s4 siyah garantili faturalı arıyorum Ankara içi.... Mesaja git »
FORZA 5 var takaslık Ankara'dayım.Ayrıca alınık oyunlar Ankara içi.... Mesaja git »
Saol burak sen aldın mı aldıysan ekle eski kadroyu tamamlayalım yavaştan.... Mesaja git »