gigabyte sitesinden ram uyumluluğuna umarım baktın ? muhtemelen alıp geldin ve bakmadın. uyumlu değildir çünkü. ocz nin ramlerine sanırım anakartı f... Mesaja git »
ben 5-5-5-15 de performans değeri everestte 8600 olacak şekilde stabil 1120 mhz de ayarladım.. 2.1v şimdilik bukadr. ama static read value değeri... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: _prozac_ arkadaşlar bellekleri yeni taktım.sistem imzamdaki gibi.fazla uğraşmadan sistemi 1102 mhz 5-5-5-5 2t zamanlamayla aç... Mesaja git »
big typ 120vx iyi bi soğutucu ama orjinal soğutucu ile arasında en fazla 12 derece far ediyo.. özellikle fazla voltaj verirseniz anlık işlemlerde hiç ... Mesaja git »
gaz soğutma özelliği var mı acaba ? bide anladığım kadarıyla borular direk temas da etmiyo ? performansından şüpeliyim... Mesaja git »
bu ramler en fazla kaç volta dayanabiliyor ?... Mesaja git »
bence üste 4 tane 12 cm fan ve alta yeterince büyük bi delik büyük iş görür. yanları hiç kesme.. bide radyatör ne için? içindeki suyla nereyi soğ... Mesaja git »
güzel yazı olmuş, çok güzel açıklamışsın.. benim gibi tabanı zımparalamaktan mahvedenler için termel macun birebir... Mesaja git »
ex500 ile ex90 aynı olamaz, olmamalı.. yoksa ikiside ex90 olurdu ! 500 den çok şey bekliyorum ben..... Mesaja git »
pardon bi soru ? kabinet nedir? içinde ne bulunur?... Mesaja git »
sessiz bir fan mı? üzerinde gelen fan çok kaliteli ve bence 1500 devirde bile sessiz ..... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: Chaari_H600 Vidalarken en temizi ufak kelebek somunlardan kullanmak; uygun civata alınır ve anakarka aralara lastik conta k... Mesaja git »
eline sağlık.. tasarım güzel ama neden bakır kullanmıyorlar anlamıyorum... Mesaja git »
soğutucu çok güzel aslında, özellikle kasa yanında fan varsa çok çok daha iyi (3-4 derece fark ediyor) ama çivili tutacaklar bu soğutucuya hiç yakış... Mesaja git »
çok güzel bi soğutucu aslında ama vidalı olmaması çok büyük dezavantaj. bende kullanıyorum ama en sonunda vida ile tutturmak zorunda kaldım.. oynamanı... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: otobar Bende de aynı işlemci varda bir soru sorucam.Ekran kartım hd 2600pro,mesela warhead de ekran kartı hızlarını 600-800 d... Mesaja git »
3.0 normal voltajla yaptığı değer zaten. 1.5 volt verirsen 3.6 da stabil... Mesaja git »
ben 4600 ü 12 x 275 kullanıyorum. günlük 1.45volt veriyorum ama ds3r analart ancak 1.41 ini işlemciye verebiliyo.. orthos ile 20 dakika için stabil ça... Mesaja git »
bi sn ısıyı nasıl ölçüyoruz bu kartta ? sensör yok ki?... Mesaja git »
ısıyı yükselten zaten voltaj. voltajı arttırmadan frekansı arttırsanız bile çok değişmiyor. kullandığınız işlemci zaten 100w lık bir işlemci size soğu... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: SAVIAR Ben 4.2 de 70C ile karşılaştım en yüksek değer olarak Bigtype ile.. Sizce yüksek mi?? bigtypoon dan ben hiç... Mesaja git »
gigabyte otomatik voltajda heryere fazla fazla voltaj veriyor. tmm stabil kalıyor ancak voltaj fazla oluyo.. otomatik yerine kendi voltajınızı ke... Mesaja git »
işlemci voltajı az gibi.. 1.325 normal voltajı aslında.. yükte 1.2 ye çıkmış ama yinede düşük bi voltaj. ve bu değer ısınmamasının asıl sebebi. hiç... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN sistem açılıp birkaç program çalıştıktan sonraki sıcaklık değeri. http://img224.imageshack.us/img224/7024/adszy... Mesaja git »
ısı ile ilgisi mi var diyosun? bence yok :D ben sessiz yapılmış karta 8cm lik fan taktım ama değişen bişey olmadı malesef.. 620 mhz çalışıyor! so... Mesaja git »
sony, istediğin fiyatlarda kalitesi yinede iyidir... Mesaja git »
bende core 600 hafızayı 400 de kullanıyorum. biraz daha fazlasını yapıyor ama zorlanınca sorun çıkartıyor... Mesaja git »
Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN Orjinalden alıntı: SAMASRA Sistem resetlememiş galiba. benim bildiğim 80-85 c üzeri sistem resetler.Sensorl... Mesaja git »
iriver clix ve sony yi inceleme imkanı buldum ve ikisininde ses kalitesi birbirinden iyi iriver bass ı süper, srs özelliği güzel sony nin yumuşak... Mesaja git »
arkadaşlar malesef 1.55 volt aşağısında sistem 3300 bile çalışmıyo.. volt biraz fazla ama demekki ihtiyacı var aletin :) bide eğer 1.450 volt v... Mesaja git »
1800 ile 3000 arasında bence en fazla 2-3 derece oynar.. o gürülteye değmez... Mesaja git »
Arkadaki 120 fanı işlemci sogutucusu engeledigi için ön panele takılı ama olmaz.. kasaya girenden çok çıkaran fan lazım ! diğer türlü mont... Mesaja git »
termal macununda belli bi alışma süresi var.. bide en fazla yükte 5-10 derece fark eder bu soğutucular ile, onun için boşta çalışma sıcaklığı çok bi... Mesaja git »
peki vidaları da var mı? nereden alabiliriz? siz mi satış yapıyosunuz? siz mi yapıyosunuz?... Mesaja git »
hwmonitörde benim sistemde bi sorun var gibi.. intelin programı bile fazla gösterirken hw monitör onun üzerine 12-14 derece koyuyor.. diğer ... Mesaja git »
@ s@ldırg@n sıcaklık oda 22 derece iken max 71 derece.. odayı 18 derece yaparsak 65 civarı.. 2 adet önlü arkalı 12cm lik kasa fanları tam hızla... Mesaja git »