Forumdan satabilirsin. Tavsiyem elden alışveriş yap. Ortalık dolandırıcı kaynıyor.... Mesaja git »
Gördüğüm kadarıyla harici ekran kartı yok. Onunla ancak çok eski veya basit grafikli oyunları oynayabilirsin.... Mesaja git »
hdd 2.5 inç ise o kablo olur ama 3.5 inç ise olmaz. Onun için hddye güç veren ayrı adaptör olması lazım.... Mesaja git »
Ekran kartı aynı olduktan sonra işlemciyi değiştirsen de bir işe yaramaz. Onu sat yeni sistem al.... Mesaja git »
Oynadığın oyunlara bakılırsa 15ms sorun olabilir. 21:9 ekranda 16:9 izlersen yanlarda siyah bar çıkar. Filmlerin çoğu 21:9 oranında oluyor ama diziler... Mesaja git »
İ5 8400'ün içindeki ekran kartıyla marıo oynarsın ancak.... Mesaja git »
O iş boş iş. Laptobunu satıp üstüne 1060, psu ve diğer aparatara vereceğin parayı eklesen kendine yeni 1050ti'li laptop alırsın zaten.... Mesaja git »
Oraya yanlış yazmışlar. O kartların ikisi de aynı ve ikisi de aynı güç tüketimine sahip. Yani eğer psu yetmediği için aldığın kart çalışmadıysa diğeri... Mesaja git »
Onun 75w diğerinin 35w olduğunu nerden çıkarttın ki? Onların ikisinin de güç tüketimi aynı. Ayrıca güç kaynağının yetmediğini nasıl anladın? Bozulan k... Mesaja git »
3. kablo fanın devrini görmeye yarıyor. Kablosu renkli olanlarda sarı renkte olandır.... Mesaja git »
Biri 16:9 diğeri 21:9 oranında çözünürlük. Öncelikle hangi oranda monitör alacağına karar vermelisin. 3440x1440 olan üstten basık yanlardan uzun olur.... Mesaja git »
1080p monitördeki 1080p görüntü, 2k monitördeki 1080p görüntüden daha nettir. Monitörler tv kadar görüntüyü işlemediğinden upscale kalitesi kötüdür. Ç... Mesaja git »
Öncelikle hoparlör doldurma seçeneğini kapat o özellik sesi bozuyor. Resimdeki hoparlörlere basınca ses gelmiyorsa jackleri yanlış bağlamışsındır dene... Mesaja git »
t6300 3. kanala sahip. Ses kartına ön, arka ve center olarak 3 adet kablo bağlanıyor. Ben sesinden memnunum tavsiye ederim... Mesaja git »
Görürüz çünkü gelecek yıllarda bir oyunun türkçe olması için insanların çevirmesine gerek kalmayacak. Google translate gibi yazılımlar bunu otomatik y... Mesaja git »
Cities skylines da o fpsleri aldigina eminmisin. rx570 ile full hdde goremedim.... Mesaja git »
Freesync hdmi ile de çalışıyor. Ayrıca 75 hz de olur. Windowsun ayarlarından yapman lazım.... Mesaja git »
10 yıllık parçalar onlar. 1000 lira bile etmez o sistem.... Mesaja git »
O sensörle ilgili bir durum çözebileceğin birşey değil.... Mesaja git »
Hem çok eski hem de çok fazla metni olan bir oyun. Kısaca boşuna bekleme.... Mesaja git »
Steamdb sitesinden hesaplayınca oyunlarının indirimli fiyatı 304 lira görünüyor. Vac banı da düşünürsek 100 lira bile etmez.... Mesaja git »
Bu monitörle ilgili bir sorun değil, üreticilerin müşteriyi kazıklama yöntemi. Sırf monitörün teknik özelliklerine 1ms yazabilmek için saçma sapan yaz... Mesaja git »
Otomatik olarak 60hz olur geri kalanını kendin ayarlayacaksın.... Mesaja git »
Oyunu ilk kez oynuyorsam açarım, uygun fps-grafik ayarını bulunca kapatırım.... Mesaja git »
Fandan ışık gelmeme gibi birşey olmaz. Işık gelir ama ışıkları kontrol edemezsin. Bazı anakartlarda rgb fanların renk kontrolü için çıkış vardır ama s... Mesaja git »
Masaüstünde sağ tık - görüntü ayarları - görüntü bağdaştırıcı özellikleri - monitör Burdan 75 hz yapabilirsin.... Mesaja git »
O dandik psuya o kartı takarsan çalışmaz tabiki. Bir incelemede kartın çalışması için 2 ayrı 8 pin kablodan güç verilmesi gerektiği söyleniyordu. Yani... Mesaja git »
Kasanın sessizi veya seslisi olmaz. İçindeki fan sesli çalışır, onu da anakarttan devrini düşürürsün. Sessiz diye pazarlanan bazı kasaların içinde bul... Mesaja git »
Pc çöp, para etmez. Power ve dvdrom 100 lira eder.... Mesaja git »
Laptopların anakartları o bataryayla çalışacak şekilde yapılıyor ve diğer bütün bileşenlere anakart güç veriyor. Normal bir sistemde ise 24 pin, sata ... Mesaja git »
2. el bölümüne konu aç ama o fiyata satamazsın. Kimse 900 liralık üründe 70 lira için 2. el riskine girmez.... Mesaja git »
60'dan 40'a düşmesi gayet normal. Sabit 60 fps de oynamak istiyorsan ya sistemi yenileyeceksin yada ayarları kısacaksın.... Mesaja git »
Televizyona bağlamayla oyunun açılmaması arasında bir alaka olmaz. Aldığın hatalar ekran kartının yetmemesiyle alakalı. Yukardaki arkadaşın dediği gib... Mesaja git »
Sistem gayet iyi. Burda atıp tutanların yeni fiyatlardan haberi yok galiba. O paraya 1060'lı sistemi ancak rüyanızda alırsınız.... Mesaja git »
Veletler internette yazarken 2 kere düşünür.... Mesaja git »