merhaba arkadaşlar..s7 edge resmi 7.0 nougat yüklü..hiçbir işlem yapmamama rağmen bugün ota ile güncelleme kontrolü yaptığımda ''cihazınızın yazılımı... Mesaja git »
ben zonguldak ta yaşıyorum..Karadeniz ereğli de garaj 67 adında multimedya servisi var.Halil Usta.son derece profesyonel bir arkadaş..orada yaptırdım... Mesaja git »
daha önce resimlerini paylaştığım multimedya uygulamasını yaptırdım bir problem dışında hiçbir sıkıntı yok hem kozmetik hemde fonksiyonel açıda... Mesaja git »
benim araç trend x..yukarıdaki saat konusunda problem yaşadınız mı?ustam saat ne olacak bakacağız dedi elektrik çekeriz falan dedi ama sadce o konuda... Mesaja git »
Kuga için farklı bir sistem önerebilirim..ben yakında bunu uygulayacağım..üst ekran yerinde kalıyor..
teyp çerçevesi..teybin tuş takımı ve arkasındak... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar..kısa bir süre önce 2013 model manuel 150 hp trend x ford kuga aldım..bu araca göre tavan çıtası arıyorum..bildiğiniz bir yer var m... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar..bugün 7 plus aldım..aldığımda hiçbir ayar yapmadan ana ekran telefonu çevirdiğimde dönüyordu.eve geldim eski telefondaki verileri ... Mesaja git »
son güncellemeden sonra bluetooth bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorumdaha önce sorunsuz bir şekilde araç kitine bağlanan telefon artık bağlandıktan ... Mesaja git »
bendeki 3d bluray player usb den de half-sbs leri oynatmıyoryani oynatıyor da 3D şeklinde değilsıkıntı orada zatendiski geçtim usb üzerinden oynatsa d... Mesaja git »
merhabalarşu an kullandığım lg BP-325 blu-ray player üstüste teknikle oluşturulmuş 3D filmleri sorunsuz olarak oynatabilirken half-sbs şeklinde ola... Mesaja git »
merhabalarşu mr.maker temalarının nasıl uygulanacağını izah edebilirmisiniz acababir yerlerde yanlış yapıyorum ama çözemedim... Mesaja git »
note 5 romu olarak hangisini yüklediniz acaba?... Mesaja git »
http://yesilcin.com/galaxy-s6-smg920fq-turkiye-511-factory-firmware-4-dosyali-t31116.0.html burada var ama denemedim... Mesaja git »
maalesef öyle bir özellik yokben denediğim için biliyorumtelefonda kart desteği olmadığından hafıza seçimi menüsü de yok bu yüzden kamera uygulama... Mesaja git »
hem csc hem ana bant sürümü değişir.xef olur.ilk açıldığında değişmemişse bile wipe yapın değişecektir... Mesaja git »
win 7 de bazen o problem oluyorsamsung ile ilgili herşeyi kaldırınusb driverlar dahilkies varsa onu da kaldırınsmartswitch i yükleyin... Mesaja git »
öncelikle zaten o zaman da Türkiye csc sine sahip rom bulamazdınız çünkü fq modelinin resmi romu yayınlanmadı hiç. bir kaç forum sitesinde 4 parça... Mesaja git »
madem csc kodu değişmiş cihazın(tekrar fq olması şu an mümkün değil) son çıkan fransa yazılımını yükleyin sammobildengüncellemeleri de alabilirsiniz... Mesaja git »
csc ile ilgili tartışmalara şöyle bir şey söyleyeyim öncelikle root harici csc değişimlerinde 4 dosyalı firmware gerekirtek dosyalılarda csc değişme... Mesaja git »
buyurunapk olarak yükledikten sonra dil ve giriş ayarlarından aktifleştirmeniz gerekiyor http://s6.dosya.tc/server2/j6q5as/XperiaKeyboard.apk.h... Mesaja git »
iki ayrı tv de aboneliğim varikisinde de aynı marka model cihaz takılı.düzensiz aralıklarla zaman zaman iki cihazda kendini sıfırlıyorşöyle ki cihaz... Mesaja git »
29 mb lık yeni bir güncelleme geldicihaz sürümü OH4 oldu... Mesaja git »
hafıza kullanımına bir örnekbenim cihazımda yaklaşık 2 GB multimedya dosyası kayıtlıbazı uygulamalar devre dışı.güncellemeleri yapılmadı yerleşik uy... Mesaja git »
note 2 çekmeli kılıfı uyuyor mu cihaza?ben uyduruk bir gözlük kılıfına koyuyorum şimdilik tamamen kapatıyor ama bol biraz... Mesaja git »
telefonun en hoşuma giden özelliği s-pen ile ekran kilitliyken dahi not alınabilmesiben siyahını aldıms6 dan buna geçtiğim için parmak izi lekelerini ... Mesaja git »
s6 ve s6 edge in hiçbir versiyonunda yok zaten o ayarışıklar sürekli yansın veya kafama göre ayarlayabileyim istiyorsanız marketten galaxy button li... Mesaja git »
ilk soru için birşey diyemeyeceğim ama 2.sorunun cevabı resimin çözünürlüğü ile alakalı.yüksek çözünürlüklü fotoğraf koyarsanız tam ekran görünüyor... Mesaja git »
yok değilarama esnasındaki sesli uyarılar ile ilgili ayarlarbağlantı tonu vs... Mesaja git »
evet.5.1.1 henüz sadece ota ile ve fransa ülke kodunda yüklenebiliyorbu yüzden root şimdilik mümkün değil5.1.1 sammobile düştüğünde root da yayınlanac... Mesaja git »
aşağıdaki konuyu bir inceleyin http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/root-pingpongroot-s6-root-tool-t3103016... Mesaja git »
5.1.1 de benim görebildiğim tek fark telefon uygulamasına arama sırasındaki sesler ile ilgili bir ayar eklenmiş olmasıbir de geliştirici seçenekleri m... Mesaja git »
marketten galaxy button lights adlı uygulamayı yükleyintamamen kapatıp açabilirsiniz... Mesaja git »
alliance rom için s6 paketinin linki varmı elinizde ve ne gibi değişiklikler var?... Mesaja git »
ilk soru için marketten silent cam s6 uygulamasını indirin 2-3-6 nolu sorular için launcher uygulamalarını kullanabilirsiniz 9. soru için play s... Mesaja git »
daha güncel bir yazılımmodem ve bootloader dosyaları farklı... Mesaja git »
var (telefona almanya yazılımı yüklü) http://img.donanimhaber.com/upfiles/38741/c45e3346-c051-4fea-b130-d353eecb8cad.png... Mesaja git »