bujiden ziyade enjektörleriniz kirli olabilir, özellikle uzun süre şehir içi kullanılmış yüksek km araçlarda devir görmediği için enjektörler tıkanabi... Mesaja git »
lastiğin depo ömrü 8 yıldır, araç üstünde km bağımsız ömrü 5 yıldır, standart kullanıcı için lastik değişimi araç kullanım tarzı ve çevre şartlarına b... Mesaja git »
servis benim aracıma da 0w-30 yağ koymuştu geçen sene, 10000 km yaptım eksiltme olmadı ama yokuş yukarı gazladığımda turbodan bir kaç kez ıslık sesini... Mesaja git »
redbul + kave içerseniz ve bilinmeyen bir aritminiz varsa ölürsünüz, redbull gibi aşırı şeker içeren her içecek kafein etkisi biter bitmez uyku yapar,... Mesaja git »
aydın nazilli üzerinden giderken erken çıkacaksanız nazillide uğur derin dondurucu fabrikasının önünde bi mekan var adını hatırlıyamıcam ama nazilli ç... Mesaja git »
bende de aynı araç var izmir gibi istanbulla tarfiği kıyaslanmayacak bir yerde 11 lt altını görmedim hiç, istanbul trafiğinde yaktığınız değerler dur ... Mesaja git »
bu arada benden başka lpg li volvo kullanan yok heralde, belki merak eden olur dursun kenarda diye bayram tüketimimi yazayım, aracım 2011 2.0t prins... Mesaja git »
şanzıman yağını 80000 km de değiştirdim yaklaşık bir sene önce, eşimin aracını da 5 yaşına girince değiştirmiştim aynı aylarda, tesadüfmüdür bilmem am... Mesaja git »
istanbul için florya beşyolda tam mez in karşısında emrecan özel volvo servisi vardır, rutin bakım balata değişimleri hatta ufak tefek hasarlarımı bil... Mesaja git »
izmir arkaslardan bahsedebilirim, iki servis var biri karşıyaka diğeri gaziemirde izmiri bilen bilir iki servis arası yarım saat ya var ya yok, geçen ... Mesaja git »
merhaba geçen sene karabağlarda alarmon oto da iki aracıma da llumar cam filmi yaptrmıştm, ön cam dahil iki araç için 500 tl ödedim bir senedir hiçbir... Mesaja git »
merhaba evet ben memnun kaldım, dediğim gibi önemsiz sarf malzemelerin ömrüne kadar fikir belirtiyorlar, ekspertizde genel olarak otm vitesin ömrü h... Mesaja git »
deri bakımı için bende meguiars kullanıyorum yarım saati geçmiyor uygulama önce nemli bezle deriyi nemlendirmek lazım sonrasında da kuru bir beze sakı... Mesaja git »
aracınız için 10000 km bakım masrafı benzinlide 30000 km de bir, vergi, bakım, kasko trafik aşağı yukarı aynıdır. ama her 50-60 bin km de kavrama deği... Mesaja git »
insignia ile değişmenize değmeyecek benzer özelliklere sahip arkadaşımda var 1.6 dizel cosmo 7 lt yakıyo hızlanma şanzımandan dolayı s60 dan daha yava... Mesaja git »
kötü çift kavrama yoktur az garanti süresi vardır. hangisini alırsanız alın min 50000 max 120000 km de o kavrama değişir, ortalama ömrünü 240000 km ol... Mesaja git »
tüm bunlar için 7500 tl ödemiş olacaksınız yani, bence çok yada volvo servislerine gıcık olduğumdan kazanmalarını istemiyorum galiba, istanbulda inter... Mesaja git »
s60 dan önceki aracım golf idi 24000 km de aldığımda kavrama bitirmişti ve standart kullanılmıştı, ben kavrama değiştikten sonra tüm beklemelerde vite... Mesaja git »
Verdiğiniz modeli inceledim çok mantıklı sadece agm değil (agm olmasının ne önemi var bilmiyorum) fiyat olarak da benim baktıklarımdan 150 tl daha uyg... Mesaja git »
Aslında orjinal taraftarıyım ama Volvo servislerine özel bi antipatim var, hiç bir işim rast gitmedi kendileriyle, foto için ayrıca teşekkürler, ne öz... Mesaja git »
İlginize teşekkürler, dikkate alıp kontrol etmekte fayda var, bahsettiğiniz açıdan bakmamıştım... Mesaja git »
Aslında aracımda LPG de olduğundan orjinal 70 amper yerine 72 hatta 80 amper mi alsam hem cca değeri de doğal olarak marş basma gücü de daha iyi olur ... Mesaja git »
Start stop yapan küçük 2. bi aküvar evet ama onda sorun olduğunu zannetmiyorum, diğer konvansiyonel akü start stop destekler özellikte ve agm olması g... Mesaja git »
merhaba herkese, aracım geç marş aldığından aküsünü değiştirmem gerekiyor, benden önceki pinti sahibi adını duymadığım saçma sapan düz 70 amperlik bi ... Mesaja git »
İsteyen esnaf istediği fiyatı ister bunda hiçbir sorun yok, sorun biz tüketicilerde 20 liralık yıkama sonrası kaç kişi fiş istiyor? Arkadaşlar yıkama... Mesaja git »
o 136.50 tl tutan şey işçilik, ama ondan önce neden 4.5 lt fıçı yağa 230 tl alındığını sorgulamak lazım, sarf malzemelerin hepsi dışarıda yarı fiyatı... Mesaja git »
lpg ile çok uzun süre 3500-4000 devir üstü yapmamaya çalışın, aşırı ısınmaya neden olabiliyor, ilk ayarınız tuttu ise asla ve asla bi daha kurcalatmay... Mesaja git »
Teşekkür ederim, 2150 Euro 8000 tl ye taktırmıştım, şuanki kur ile 9000 tl demişlerdi, bu araçların 2. el fiyatlarını düşününce bu kalitede bi araba i... Mesaja git »
2.0t araç 203 hp, prins sıvı sistem takıldı, evet çok pahalı, şimdilik sorun yok, pek sorun yaşayanı da duymadım, zaten aracınıza özel üretim şeklinde... Mesaja git »
aynı araçla geçen ay izmir-istanbul-izmir yapmıştım 900 km + istanbul şehir içi yaklaşık 150 km de 3,5 depo lpg x 80 yaklaşık 280 tl 25-26 krş/km ... Mesaja git »
http://www.megachips.com.tr/uygulama-detay.asp?id=362
böyle bişey işinizi görür sanırım, bayiliklerine bakarsınız... Mesaja git »
ecoboost 240 hp inanılmaz güçlü bi motor sizde zaten tadını çıkarmak için alıcam demişsiniz ama o aracın tadı çıkarken 15 litreden aşağı düşmez tüketi... Mesaja git »
Araştırmalarım ve tavsiyeler sonucu iki farklı, sırf şanzıman tamiri ile ilgilenen usta buldum, yoğun olduğum için cumartesi götürebilirsem, sonucu bu... Mesaja git »
aracım 2.0 t, malesef iyi niyet garantisi volvo da işlemiyor, 5 yaş altı olsa tüm bakımları serviste yapılmış olsada yapacaklarını düşünmüyorum, iyi b... Mesaja git »
ciddiyetleri kullandıkları yağın markasını bile belirtmemelerinde gizli, fiyat tabi ki fazla, kendiniz alıp herhangi bi ustada bu bakımı üçte birine d... Mesaja git »
malesef benden önceki sahibi devamlı servis müşterisi değil öyle bile olsa araç 2011 model yani 5 senesi de doldu, servis tamir için fahiş fiyatlar is... Mesaja git »
yaklaşık 2 hafta önce iş için istanbula gittiğimde trafikte iken araç gaz yemedi ve sanki boşta imiş gibi devir almadı ardından "şanzıman düşük perfor... Mesaja git »
aylık yaptığınız 3000 km yol herşeyi değiştirir tabi, hayırlı olsun şimdiden o zaman... Mesaja git »
insignia kesinlikle güzel araç, tabiki işletim masrafları bmw ye göre daha düşük olacaktır ama aslında demek istediğim bmw ile değişikliğe gitmeye değ... Mesaja git »