evet şikayet edılmış olacak kı sılınmış o konu. ilk konumuz buydu burdakı hedıye sahıbıne ulaştı. 2. çekılıste kazananları orada açıklamıştık, 2 kış... Mesaja git »
Salataliktan tuzu kesin rahat edersiniz hocam... Mesaja git »
Elinize ulaşınca buraya da yazarsanız sevinirim hocam Yeni çekiliş konumuz... Mesaja git »
.........
başlıklı konuya yorum yazdı
(24 gün önce)
Nokia 113 ve 5140 er1710 arkadaşımıza satilmistir... Mesaja git »
Hayırlı olsun Siz verdiğimiz gibi ücretsiz kargo ile yola çıktı hediyeniz... Mesaja git »
...
konusunu başlattı
(26 gün önce)
sunti_ Nickli arkadaşımıza ulaştık hayırlı olsun umarım... Mesaja git »
Ilk tahliye ulaşamadık dün gece konu Sahibi yeni çekiliş yaptı Talihimiz Lütfen bize ulaşın sayın talihli... Mesaja git »
Arkadaş donmedi hala. Gece 12 ye kadar vakti var yoksa hakkını kaybedecek ve yeni talihli belirleyecegiz.... Mesaja git »
tamamen şehır efsanesı hocam, yanlış bılgı. tecrube ıle defalarca sabıttır.... Mesaja git »
açıkçası bu kadar profesyonelce dusunmedık , olurda arkadasa bugun yarın ulaşamayız bır cekılıs daha yaparız. ama acelenın alemı yok bence. arkadasa y... Mesaja git »
KAZANAN BelLI OLDU Arkadaşı tebrık ederız. Bana dh hesabından ve ınstagram hesabından ulaşmasını beklemekteyım hedıye gonderımı ıcın. Bugun yen... Mesaja git »
Çekilişi yaptık talihli arkadaşa ınstagram üzerinden msj attık burdaki nickini hesabını da teyit edip ilan edelim sizlere. Arkadaşlar yarın yine bi... Mesaja git »
...
başlıklı konuya yorum yazdı
(29 gün önce)
Merhaba gönderirim hocam adres bilgisi geçin tekrar bana lutgen... Mesaja git »
Instagram hesabını takip ettiniz degilmi hocam. Isterseniz ınstagram isminizi pm atın kontrol edelim durumunuzu.... Mesaja git »
Bol şans hocam Allah gönlüne göre versin inşallah. Teşekkürler. Genel Not: Bu çekiliş bittikten sonra hafta içi başka çekiliş yapacak sa... Mesaja git »
Hocam selam, 40 50 beğeni kastirsam ne olcak millette 10k takipçi var. Bir rica üstüne gönül yapma derdindeyiz, burdanda biri alsın kulakligi işini gö... Mesaja git »
Ya hocam çok hatri olan elinden ekmek yediğim net özürlü bir arkadaş. Çok heves etmiş belkide hanımı artık bilemiyorum. Hiç tarzım değil yoksa bu işl... Mesaja git »
Suana dek forumdan 25 kisi takip etmiş durumda sayfayi. Sayfadaki sayfa sahibinin arkadaşlarını cekilise dahil etmiyoruz. Şans 25 de bir gayet gü... Mesaja git »
https://mobile.donanimhaber.com/cekilis-var-audio-technica-ath-ck303m-kulakici-kulaklik--132036119#132036317 Arkadaşlar hediye çekilişi var katılma... Mesaja git »
etrafınızda illa bır bayan arkadas vardır hedıye edebılecegınız , tabı sız bılırsınız hocam ne dıyelım.Neticede ücretisz kargo ile kapınıza kadar gele... Mesaja git »
ticari plaka mafyası para ıle kadın tutup uberı karalamak ıcın yapmış resmen.... Mesaja git »
bol şanslar. ben daha önce denk geldım forumdan ve facebooktan kazanıp teslım alan. inşallah yarın bızde açıklayıp burda talıhlının kargo resmını pay... Mesaja git »
Yapmanız gereken Yukarıdaki linkini verdiğimiz 1- Hesabı takip ediniz 2- Hesaptaki gonderilerden enaz 1 tanesini begeniniz.... Mesaja git »
hedıye cekılısımız var arkadaslar katılmak ısteyen buyursun... Mesaja git »
arkadaşlar hedıye çekılısıne katılmak ısteyenler buyursun... Mesaja git »
Tereddüte kalmayın arkadaşlar garantili disbiritor ürünüdür hediyeniz.Talıhlı arkadasa sımdıden hayırlı olsun. not: konuya takıp ettım dıye yazma zoru... Mesaja git »
inşallah bol şans. zaten katılım az, dolayısı ile katılanlarında şans yuzdesı yuksek.... Mesaja git »
Dedigim gibi burasi konu disi her yorum normal ve serbest. 50 liralık bir kulaklık bu, açıkçası alirsaniz sevinirim.... Mesaja git »
Ilk mesajda linki verilen hesabı Takip edip Herhangi bir gonderiyi begenmeniz Yeterli.... Mesaja git »
Olayın farkı bu çekilişi sadece şu forumdaki arkadaşlar için yapıyor sayfa sahibi. Instagramda çekilişle alakalı hiç bildirim yok. Hediyenizin kefili ... Mesaja git »
İlk ve 2. çekilişlerin talıhlılerı bellı oldu. ilk hedıye sahıbıne ulaşmış, 2. çekilitekı talıhlılerden adres bılgılerını topluyoruz yarın gonderım ya... Mesaja git »