Tucson 1.6 Turbo benzinli 4x4 Ş.içi ve dışı karışık, ortalama hız 30km Depo ağzına kadar benzin doldurup 99.km de tekrar dolum yaptım. Göstergede 7.... Mesaja git »
Kaplamayı vermem evdeki faNyaslara neyim lazım olur... Mesaja git »
Haklısın F30 öyle hakkaten de. Ver bana kurtul!... Mesaja git »
Tekrar selam :) Benim aracım 27.000km de, cam tavanın arkasından bir yerden dediğiniz ses gelmeye başladı bu haftasonu servise götüreceğim sonucu yaza... Mesaja git »
Selam. Aracınızın biraz daha fazla yakma sebebi 4 çeker ölmesinden, 4 çeker sistemlerin aktarmasındaki şaft vb den kaynaklı ağırlık farkı 4x2 ile 4x4... Mesaja git »
Haklısın.
Mondeo ve Focus'um oldu, ikisini de çok sevdim zaten çocukluğumdan bu yana diğer modellerinden dolayı Ford markasına sempatim vardır.
C... Mesaja git »
O gördüğümüz yerler komple sert ve ince bir plastik, parmağınızla -çok da kuvvetli olmasa da- bastırdığınızda kolayca içeri göçüyor yani olaki dirsek ... Mesaja git »
Bence de Alman üretimi Focus 4 ile kıyaslamamak gerek çünkü Focus un leğenden hallice kaplamalarının Corolla ninkiler karşısında kıyaslanabilir yani y... Mesaja git »
Yahu o fotoyla birlikte uzun bir inceleme yazısı atmıştım, sonradan ne fotoya ne iletiye ulaşabildim. Neyse foto çıkmış bi şekilde! Aracı genel olarak... Mesaja git »
Tamam Ben Corolla ile 1 yıl beraberdim, bitmeyen şanzıman sorunları ve dümdüz kullanım özellikleri ile aklımda bir tek klimasının etkinliği kaldı açı... Mesaja git »
Ne Corolla'ymış arkadaş; Whatsapp ile fotolarını atıp "bayıldım" diyen, arayıp fikrimi soran, alamandan başkasını alamam cıların çaktırmadan beğeni it... Mesaja git »
Yani diyorsun ki "yarın Balıkesir'e git test et, test ederken bir de ekonomi kas ve sonucu bana yaz" Peki.... Mesaja git »
Ford bu gidişle Bolu Beyi gibi daha çok selam alır...... Mesaja git »
Yeni focus
başlıklı konuya yorum yazdı
(10 gün önce)
Eski Fordçulardan olduğumdan ve çevremde kalitesine ağır eleştiri geldiğinden birkaç defa bayilerde incelemiştim. İç mekan ferahlığı, boyutlar ve er... Mesaja git »
Evet aslında dediğiniz gibi, kurduğum cümle yarım olmuş.... Mesaja git »
Honda ve Toyota nın yeni 1.5 motorlarını merak ediyorum. Güle güle kullanın.... Mesaja git »
Sorunsuzluk olayını eski ve donanımsız Japonlar ın yeni ve karmaşık araçlar kadar risk taşımaması gibi düşünmeyin, gerek mekanik gerekse elektronik aç... Mesaja git »
Kendi çevremde çokca i20 kullanan var ama bu sorunu yaşayan olmadı henüz, burda birkaç kişiden okuduğumu hatırlıyorum ama.... Mesaja git »
Selam. Ses günde birkaç kez geliyorsa sebepleri farklı olabilir ancak genelde arkadaşların da dedikleri gibi soğuk + nemden kaynaklı disk yüzeyinde h... Mesaja git »
Böyle titiz ve detaycı birinden yorum okumak pek güzel oluyor, güle güle kullan... Mesaja git »
Ön camı içten silmek (böyle diplere doğru bileğiniz dönmez filan) ve buhar olunca ortaya çıkan silme izleri. Nefret ederim.... Mesaja git »
Tucson aracım yeniyken bir miktar soğutma suyu eksiltmişti ben de saf su eklemiştim, kışlar pek soğuk olmasa da yazlar oldukça sıcak geçiyor ve bende ... Mesaja git »
Teşekkür ederim, gerçekten çok memnunum maşallah diyelim. Bende 2 çocuk var bir de 1.92 lik kardeş :) Çocuklar ve kardeşe göre Insignia dan sonra Tu... Mesaja git »
Yakın çevremdeki Golf 6 - 7 ve son iki nesil C serisi araçlarda benzer problemler yaşandı, sorunun ilk üretim modellerine has olmaması ilginç.... Mesaja git »
2017 Kasım ayında nur topu gibi bir dört çeker Tucson'um oldu (halk dilinde tuskon) Golf ü ağırlıklı olarak kardeşim kullanıyordu, alırken otomatik al... Mesaja git »
Benden Tucson u alsalar "başka bir sıfır km Suv seç" deseler önceliği Mitsu'ya verirdim... Mesaja git »
Hayırlı olsun dostum, 15.beğeni benden geldi :) İlk videolardan itibaren kamera karşısında genelde daha rahat olunuyor ki sen de gayet iyi iş çıkarmı... Mesaja git »
2014 Insignia aracıma Primacy 3 den sonra Goodyear F1 Asymmetric 3 almıştım, sportif kullanımda daha başarılı tutunma özellikleri gösteren daha keyifl... Mesaja git »
Güle güle kullanın. Golf 7 ve Insignia varken Elantra yı test ettiğimde kullanım kolaylığı ve bozuk toprak yolda trim sesi yapmamasını çok beğenmişti... Mesaja git »
Aracı tam manasıyla tecrübe etmişsinizdir artık. Genel görüşleriniz nasıl?... Mesaja git »