Eğer göz konforu özelliği açık değilse panel ile ilgili bu durum. İki panel kullanılmış telefonda anladığım kadarıyla. Ben ekran ayarlarındaki renk sı... Mesaja git »
Yazılımsal olarak kapatma seçeneği yok diye biliyorum. 5V 1.8A adaptör ile sıfırdan yaklaşık 2 saatte tam olarak şarj oluyor telefon.... Mesaja git »
Ayarlardan açılıyor, Ayarlar'dan Ana Ekran&Son Kullanılanlar'a girin orada belleği gösterme ile ilgili bir yer olması gerek.... Mesaja git »
Alttaki kapasitif tuşların ışıklandırmasıyla ilgili olabilir. Mi Note 3 kullanırken bende de arada oluyordu yaşadığınız durum.... Mesaja git »
Ben batıda bir ilçedeyim, hattım Türk Telekom, çekim konusunda bir sıkıntı yaşamamıştım telefonu kullandığım sürede ama bölgeye ve hatta göre değişebi... Mesaja git »
Kimsenin art niyetli olarak telefonu kronik sorunluymuş gibi aksettirme olayı yok, ben görmedim konuyu takip ettiğim sürece en azından. Herkes daha ön... Mesaja git »
Bilemiyorum, FixSmart'a telefon ile ulaşıp bir sorun ya da e-posta ile sorunu net bi' şekilde fotoğraf veya video ile kaydedip yollayın, bakal... Mesaja git »
Burada bi' sıkıntı yok. Bu da sıkıntının ekrandan kaynaklandığını gösteriyor. Ben başka bir telefon ile fotoğraf çekip video kaydedip göstermiştim... Mesaja git »
Beyaz nokta sürekli sabitse donanımsal oluyor işte, telefonun ekran görüntüsünü alıp başka bir telefondan baktığınızda o beyaz nokta gözükmüyorsa dedi... Mesaja git »
Donanımsal bir sıkıntı gibi gözüküyor ama ben iki ölü pikseli zor gösterdim teknik servise. İki kere kargo ile yolladım cihazı. Bunu görürler mi, bile... Mesaja git »
Forum iyice sapıttı, garip garip yazılar çıkıyor. Bi' düzeltemediler şu forumu. İki bildirim geldi ama bu yazı gözüküyor sadece.... Mesaja git »
İndirme bitince değil bitmeden önce VPN'i kapatmak gerekiyormuş, yoksa bende bi' 386 MB daha iniyor. Kota sıkıntı değil de zaman kaybı oluyor. Teşekkü... Mesaja git »
Adımları birebir yapıyorum da sıkıntı şu ki; 386 MB indirdikten sonra bir 386 MB daha indirmek istiyor sistem güncelleme.... Mesaja git »
Bu şekilde kurulum yaptım, hata verdi güncelleme ama yüklendi garip bir şekilde. Telefon açıldığında da güncelleme başarısız oldu yazdı. Sürüm numaras... Mesaja git »
Geçmiş olsun öncelikle. Biraz komplo teorisi olacak ama ben bu kadar geniş yelpazede telefona garanti sağlayan ithalatçı garanti servislerinde destek ... Mesaja git »
Sizin modemde öyledir, benim VMG3312-B10B'de yok böyle bir durum. DNS değiştirdikten sonra yeniden başlatmak gerekiyor el ile bende.... Mesaja git »
Bende nerede yanlış yaptığımı anlayamadım. Firmware Finder uygulamasında B112'yi indirmek istersem sıkıntı düzeliyor ama öteki türlü L11 modelini görü... Mesaja git »
Öyle çıkmıyor maalesef. Sistem güncelleme kısmında veya eRecovery'de PRA-L11'i indiriyor PRA-LX1 yerine.... Mesaja git »
Ben elle fotoğraf çektiğimde de buna benzer bi' görüntü çıkmıştı ortaya. İlla tripod gerekmiyor yani, fotoğrafın bulanık çıkmaması için sabit tutmak g... Mesaja git »
Sırasıyla böyle yaptım ama şu anda L11C464B175'i indiriyor. Modeller çakışmıyor mu böyle, LX1 ile başlaması gerekmiyor mu sürüm adının?... Mesaja git »
Bende dediğiniz gibi yaptığımda servera erişemiyor eRecovery'de nedense.... Mesaja git »
Benim de çok teknik olarak bilgim yok ama duran nesneleri çekerken çok işe yarıyor, hareketli nesnelerde de örneğin yolda hareket halinde olan otomobi... Mesaja git »
B175'e güncelleyebiliyor musunuz bu yöntem ile?... Mesaja git »
Ayarlarda ben de gördüm onu ama kurcalamamıştım açıkçası. Varsayılan neyse öyle bırakmıştım. Iso ve pozlama süresini değiştirdim ben, onlar çok fark e... Mesaja git »
Fotoğrafını çektiğiniz obje çok yakındaysa odaklama olmuyor zaten doğal olarak da sizde durum farklı sanırım. Kameranın ayarlarına girdiğinizde sıfırl... Mesaja git »
HIZLI İLETİŞİM İÇİN TELEFON NUMARAM - WhatsApp - >>>>> * 05059659045 *
İNDİRİM KODUNUZ SADECE ALDİĞİNİZ GÜN İÇİN GEÇERLİDİR, AYNI GÜ... Mesaja git »
Kontrast değeri ile de ilgili olabilir dediğim gibi. Ben sadece fikir yürütüyorum. Bunlar ile ilgili olmaya da bilir. Panel arızalıdır, bitti. Teknik ... Mesaja git »
Bana aynı satıcıdan iki ürün geldi. Belki satıcıdaki parti ürün ile ilgiliydi yaşadığım sorun, pimpirikli olmakla ilgisi yok bence. İlkinde ışık sızma... Mesaja git »
XZ1'in ppi değeri 424, Mate 10 Pro'nun 402, Mi 6'nın 428 gözüküyor. Mi Note 3'ün ise 401. Bunlarla ilgisi olmaya da bilir tabii ben sa... Mesaja git »
Ben telefonu iade ettim, üç ileti öncesinde yazdığım gibi. Daha önce bu sorunu yazarken videolarda, oyunlarda sorun yaşamadığımı da yazmıştım. Twitter... Mesaja git »
Burada önemli olan sorunu göstermek; A1 videosunu gözardı edebilirsiniz, ben fikir vermek açısından attım linki. Başka cihazlarda da yaşayan var diye.... Mesaja git »
Kırmızı ışık olayı her telefonda yok bildiğim kadarıyla. Gözleriniz hassassa telefonu canlı olarak deneyip öyle karar verin alacaksanız.... Mesaja git »
Full HD demek de doğru değil. HD plus diyelim en iyisi. 18:9 geldikten sonra çözünürlük olayı birbirine girdi iyice. :) Mi Mix 2'de 845 değil 835 var ... Mesaja git »
Ben iade ettim telefonu. Yeni telefonların eli kulağında, eğer bir fırsat çıkmazsa beklemedeyim şimdilik. Sizle de Teknoseyir'de konuşmuştuk sanırım M... Mesaja git »
Yeni sitede yoksunuz sanırım. Ben alışamadım yeni siteye bi' türlü. Eski tasarımı arıyorum. :) Neyse, konuyu dağıtmayayım daha fazla. @osmancan71 ... Mesaja git »
Bende kırmızı ışık, ekran kapanırken gözüküyordu şu şekilde: Bu sorun da farklı Xiaomi modellerinde görülmüş. Yani sadece Mi Note 3'te görülen sık... Mesaja git »
Her telefonda var mı bilmiyorum ama aşağıdaki videodaki AIDA64 uygulamasına bakarsanız kırmızı rengin taştığını görüyorsunuz rahat bir şekilde. Bende ... Mesaja git »
Bildiğim kadarıyla daha önceden kullandığınız ama sildiğiniz bi' uygulamadan dolayı oluyordu bu durum. Önbellekteki veri'yi temizlemeyi deneyi... Mesaja git »
Sorununuzun çözülmesine sevindim, iyi günler.... Mesaja git »