Olup olmadığını bilmiyorum, o nedenle sormuştum.... Mesaja git »
Hocam origine eklenmiş oyunu nasıl oynayabiliriz? Mümkün müdür böyle bir şey?... Mesaja git »
KİTAPYURDU
www.kitapyurdu.com sitesinde geçerli siparişinizde %10 ekstra indirim sağlayan (kitapların %80'inde), hergün 25 TL üstü verilen ilk sip... Mesaja git »
Üstad Hesaplı 4 Gb tarifesine dün geçiş yaptım, 1 GB HEDIYE yazıp 7000 e gönderdim ancak "30 günlük aktif paket süresi içerisinde değilsiniz" diye mes... Mesaja git »
Hanım için ikinci kez başvurduk ama yine çıkmadı. Düşük limitli de olsa çıkması için ne yapmak gerekiyor? Ben ek kart gibi kullansın diye almak istiyo... Mesaja git »
üstad dün hesaplı 4 gb 28 tl için başvuru yaptım, 3 ay 1 gb hediyesi var dediler. internet hediyeli L diye bir tarife vardı sanırım kaldırıldı mı o? ... Mesaja git »
Burada yazılanları gördükçe evet bende fazlasıyla akıl var bunu görmemek için kör olmak lazım. Tereyağı, ayçiçek yağı, şeker, fıstık, ceviz, un....bu... Mesaja git »
Allah akıl fikir versin, bu paraya dürüm bile vermiyorlar... Mesaja git »
Prima gereksiz pahalı, aynı kalitede molfix var uyguna bulursanız onu kullanın. Huggies olmadığı için piyasada tavsiye edebileceğim bu olabilir yoksa ... Mesaja git »
Altta ikinci alışverişe 25 tl yeterli oluyormuş evet 75/25 ediyor.... Mesaja git »
Düzeltme: Evet ikinci alışverişte 25 TL ödenmesi yetiyormuş. Yani 75/25... Mesaja git »
Anladım teşekkür ederim. İlk sayfadaki tabloyu incelediğimde de bana en uygunu faturasız 4 gb paketi görünüyor. 1 gb da ek verirse 28 tl ye 5 gb olur,... Mesaja git »
VODAFONE MEVCUT ABONELERE ÖZEL TARİFELER ( DEĞİŞİKLİK OLDUĞUNDA GÜNCELLENECEKTİR) ÖNEMLİ AÇIKLAMA! Not: Arkadaşlar lütfen konuyu tam okumadan soru sor... Mesaja git »
turkcell faturalıdan vodafone faturasıza geçmek istiyorum. en mantıklısı 23 tl ye 3 gb veya 28 tl ye 4 gb uyumlu paket duruyor gibi. abim şuan vodafon... Mesaja git »
Tam alakayı kuramadım ama, yani temiz bir sicili var, 300-00 tl de olsa verirler sanmıştım.... Mesaja git »
Hanım için kredi kartı başvurduk çıkmadı, neden çıkmadı anlamadık da. Üzerine ne bir kredi var ne de bir kredi kartı kullandı. Normal maaşı var başka ... Mesaja git »
Marka çok sağlam, servisi ve garantisi Türkiye'de ender firmalardan biridir. 1240 modeli vardı bizde, arıza olunca 1250 verelim dediler. Ürün çok başa... Mesaja git »
Bezin bağlama kulakları tutmuyor, cırtlar yapışmıyor, kendini bırakıyor.... Mesaja git »
Yanlış bilgi. Aynı ölçüyü vermez. Ayrıca KBB doktorlarının da dediği kulağa asla bir şey sokmayın, kulak çöpü, ateşölçer vb. cisimlerden bahsediyorum.... Mesaja git »
Alakası yok. İsterseniz herhangi bir sağlık çalışanına sorun, onların da diyeceği şey en doğru ateş makattan ölçülen ateştir. Kulaktan ölçme de tam do... Mesaja git »
Ben de n11'in 11.11'inde düdüklü arayışına girdim. Tefal alacaktım 400'e, epey araştırdım sonra önce annem ikaz etti o da almış zamanında sonra yazın ... Mesaja git »
Ocak 25'te yıllık taahhtüm bitiyor. Hotspot'a para alacaklarını duyunca değiştirme kararı aldım. kimse ses çıkarmadıkça daha çok bindiriyorlar.... Mesaja git »
Bitti
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 ay önce)
App store banka kartı geçmiyor sanırım doğru mudur... Mesaja git »
milleri shell de iki kat puan olarak kullanabilirsiniz yılsonuna kadar.... Mesaja git »
Evet uzun boru çıkıp el süpürgesi olabiliyor ama kablosu var tabi.... Mesaja git »
150'lik şuan 119-TL ye alınabiliyor kargo ücretsiz şekilde. Ben dün GG'den 150 'lik no.5 molfix i 119-TL'den aldım ancak 20 tl indirim çeki + 20 tl c... Mesaja git »
Aktif bebek no.5 sızdırdı. Molfix e döndük tekrardan, herhangi bir sıkıntı yok.... Mesaja git »
İndirim kuponu sayılmazsa hep bu fiyatta son 1-1,5 aydır.... Mesaja git »
Steam üzerinden gta 5 aldığım için gta 5 social club hesabımı satıyorum fiyat 30 tldir. ödeme enpara sürekli onlineyimSistem Notu : Bu ilan her türlü... Mesaja git »
buzdolabından daha kötü performanslı, daha berbat tasarımlı, daha dar hacimli... allah akıl fikir versin diyeyim.... Mesaja git »
.
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 ay önce)
4 yıldır modül kullanan biri olarak tavsiye ederim. Bu paketi kullanın, ya da çağrı merkeziyle mega paket alın tertemiz kullanın.... Mesaja git »
Video harici ceza yazmıyorlar. Fotoğrafta oynama vs ihtimalini de düşünürseniz.... Mesaja git »
Tutku'da da bisküvler çapraz diziliyor, aynı oyun.... Mesaja git »
aliexpress'te qualcomm 3.0 özelliği olan şarj aleti diye aratırsanız çok rahat bulursunuz.... Mesaja git »
Sünnet yaptırmayı düşünenler için size de bilgi olması adına 4 ile 8 hafta arası sünnet yaptırmak en sağlıklı yöntemmiş. Biz de oğlanı 5.haftasında ya... Mesaja git »
Yeni Ford Focus Fiat Bravo Hık demiş, burnundan düşmüş. Berbat tasarım, berbat fiyatlar. Ford sen araba yapma, sen Tourneo yap.... Mesaja git »
5 numara olsa efsane olurmuş. bakmak lazım aslında.... Mesaja git »