Farm yaptığınız zindanın glyph numarasını verirmisiniz rica etsem bende çok farm yaptım ama saadece bitene işe yarar cevher düşürebildim... Mesaja git »
AOD kapalı, konum kapalı oyun oynamam gündüz mobil veri sürekli açık akşam evde wifi açık biraz film ve youtubeden video izledim o yüzden ekran süresi... Mesaja git »
Mobil veri sürekli açık saadece akşamları evde olunca wi-fi de kullanıyorum. Kullanmadığım gereksiz programları devre dışı bıraktım, AOD kapalı, parla... Mesaja git »
Benim ekran sürem bu oyun oynamam internet ve sosyal medya ağırlıklı kullanırım... Mesaja git »
Aynı durum bendede var çok ilginç sebebi ne olabilirki... Mesaja git »
2.5 saat ekran süresi alıyorsanız bir sıkıntı var demektir. Kurduğunuz programları gözden geçirin kullammadıklarınızı devre dışı bırakın. Benim şuan ş... Mesaja git »
Üzerinde gelen romu kullanıyorum değiştirmedim. AOD kapalı, ekran çözünürlüğü HD, parlaklık orta seviye kullanmadığım google programları devre dışı bı... Mesaja git »
Telefonun bataryası bence tatmin edici düzeyde. Hiç oyun oynanamam ama aktif kullanırım. Parlaklık orta seviyede akşam eve gelene kadar mobil veri eve... Mesaja git »
Ben aldım hiç bir sıkıntı olmadı ayrıca kılıfta çıkıyor... Mesaja git »
Bugün telefonu çok kötü düşürdüm tam sol alt köşeden darbe aldı ama spigen kılıf vardı çok şükür birşey olmadı kılıf olmasaydı kesinlikle cam giderdi ... Mesaja git »
Arkadaşlar bu Adhell uygulamasını kurdum ama aktif edemiyorum "submit knox key" istiyor bunu nasıl elde edebilirim... Mesaja git »
Teşekkür ederim inşallah ısınma sorunu bendede olmaz.... Mesaja git »
Benim telefonda arap çıkışlı herhalde çünkü kutuda arapça yazılar var ve telefonda arapça bir program var. Ben mevcut romla kullanayım bakalım şimdili... Mesaja git »
Daha önce denedim olmamıştı siz yazınca tekrar denedim oldu tuşlara düzgün basamadım herhalde. Teşekkür ederim. Ben telefonu bugün aldım harika bir te... Mesaja git »
Arkadaşlar telefonu download moduna aldım knox sayacına bakmak için ama ne yaptıysam bu modadan çıkamadım yardımcı olurmusunuz neyapmam gerekiyor... Mesaja git »
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
Forumuna Hoş Geldiniz !
Bu sayfanın güncelleme tarihi 06 Mart 2018
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
... Mesaja git »
Oyun adı: Nioh Deluxe Pri-Sec: Pri Alındığı ülke: Tr Fiyat: 60 İletişim: PM Ödeme: Enpara, Garanti Diğer hak: Forumda Takas olur oynamadığım ... Mesaja git »
Oyunun başlarındayım ve zorlanıyorum Siblings diye bir görevdeyim yapamadım bir türlü ve bu görevinde bırakamıyorum yapmak zorundayım coop ta bana yar... Mesaja git »
Scofield_Ps sağolsun akşam akşam baya kanyankısı kastık teşekkür ederim kardeşim.... Mesaja git »
Horizon Zero Down Complete Edition daha sonra yeni DLC çıkarsa onuda kapsıyor mu... Mesaja git »
DLC ye girmek için oyunu bitirmek mi gerekiyor. Chanel e gidiyorum ama o eleman yok giremedim DLC ye. Oyunu bir defa bitirmiştim ikinciye başladım... Mesaja git »
Ozaman gerek yok almaya Dark Souls ve Bloodebone bende oynadım efsane oyunlardı halada oynuyorum.... Mesaja git »
Dragons Dogma: Dark Arisen nasıl bir oyun oynayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim almayı düşünüyorum... Mesaja git »
Hem önceki konunun ilk mesajındaki bilgiler PS3'e göre yazıldığı için hem de iki konsolu kullanan oyuncuların yorumları bir arada olduğundan takip... Mesaja git »
Arkadaşlar son sürüm kararlı ve beta güncellemelerinde 3 parti tema sorunu devam ediyormu. Sırf bu yüzden custom rom kullanıyorum... Mesaja git »
Oyunu oynayan ve +3 yüzüklere sahip olan varsa co op ile bana verebilecek olan varsa çok... Mesaja git »
Rehberde öyle yazıyordu diğer türlü soul karşılığı dark sigilleri silmek için 500K soul istiyor bunu kasmak benim için çok zor şuan başka yolu yokmu b... Mesaja git »
Oyunun sonuna geldim üç sonuylada bitirmek istiyorum. The End of Fire ve The Usurpation of Fire sonlarını yaptım ama To link the First Flame sonu ile ... Mesaja git »
-OYUNUN TÜM SONLARINI GÖRMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
Üç ana bir tane de alternatif son var.
The End of Fire
Üç L... Mesaja git »
2 NİSAN 2015 Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, PS4 ve Xbone için yenilenmiş grafikleri ve Crown of the Sunken Ki... Mesaja git »
Çok güvenilir ve dürüsttür kendisi hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz Dark Souls 3 ü aldım kendisinden. Teşekkür ederim kardeşim... Mesaja git »
Öylemi bakalım şimdi iniyor oyun insin hemen bakacağım... Mesaja git »
Dark souls 2 yi kapım bende bloodborne den sonra ilk souls oyunum bakalım becerebilecekmiyiz bloodborne den çok daha zor diyen çok sizce de öylemi... Mesaja git »