Benim sonradan cikan herolar arasinda en hedefe yonelik buldugum hero oldu ve kesinlikle gerekliydi diye dusunuyorum. Biraz Overwatch League de dusunu... Mesaja git »
Ama kings row`da ki otobüs atak yapan takımın avantajına olan bir pozisyonda saklanabilme açısından ve duvarlar çok daha alçak Volskayada pharah ile o... Mesaja git »
Aslında haritalarda kazanma oranlarını açıklamışlardı aşağı yukarı hepsi yüzde 49 yüzde 50 istatistik olarak iyiler ama yok ben bu Volskaya ya takığım... Mesaja git »
Blizzardin yaptigi ankette en begenilen haritalarda Volskaya yuzde 1 ile sonuncu. Ben diyorum bu harita sadece insani kanser etmeye yonelik hazirlanmi... Mesaja git »
Bence yeni hero Türk olacak zaten o belli ama oyuna direk istanbul haritası gelmeyecek, operasyonun adı White Dome, yani beyaz kubbe yabancılarında en... Mesaja git »
Valla asiri sevindim ben, bir istanbul haritasi da cok yakisirdi bence mesela istiklal caddesinin biraz futuristik versiyonunda gecen ama binalarin vs... Mesaja git »
Bu Overwatch liginde, mantığı bilen var mı? Divisionlar ne ifade ediyor neye göre birbirleriyle maç yapıyorlar ve stage şampiyonu neye göre belirleniy... Mesaja git »
2CP tamamen oyuncuyu kanser etme üzerine kurulu bir mod ben de nefret ediyorum. Uzadıkça uzuyor 20 dakika sürüyor bir maç neredeyse. İlk pointi almak ... Mesaja git »
Bu blizzard world un cikisi neden bu kadar uzadi ben hic anlamadim tanitilali kac ay gecti hala yok. Comp icin cikmadigi surece cikmadi gozuyle bakiyo... Mesaja git »
O rez ya kalkacak ya kalkacak. Bu oyunun mantığına rez uygun değil emeklerin boşa gitti hissine kapıldırtıyor insanı çünkü. Birisi çıkıp tek ultide bü... Mesaja git »
Mercy hala çok güçlü, hala çok güçlü. Bu oyunun mantığına rez uymuyor işte 6 kişi olan bir takımda ben gidip rein`i zar zor eritip öldürmüşüm sen kald... Mesaja git »
Renkler ayrilmadan once daha kotuydu bence dunya kupasi falan izlenmiyirdu hic kimin hangi takimdan oldugu belli degildi. Ama simdide renk koru gibi h... Mesaja git »
Sizce Overwatch League rahat izlenebiliyor mu? Renkleri vs değiştirdiler iyi hoş ama bence hala team fightlarda neyin ne olduğu belli olmuyor hele böy... Mesaja git »
Arkadaşlar ben telefoncudan amerikadan alinmis a1901 model aldim. Almadan once imei kontrol ettim ve iphone etkinlestirilmedi yaziyordu. Jelatin falan... Mesaja git »
Geleneksel lose streaki yemeye başladım yine bakalım 9. maçı da kaybettim şuan üst üste 2 günde bakalım nerede oyun kazansın artık bu diyerek tekrar w... Mesaja git »
Mercy ultisi demek gir bir team fighta sana %90 ihtimalle kazandırayım demek. Ayrıca bence öleni diriltme özelliği bu oyuna uymuyor ben binbir güçlükl... Mesaja git »
İnsallah resurectin oyundan kaldırıldığını da göreceğiz. Mercy hala daha op bence, bi lucio ile kıyaslayın birinin yeteneği takımı hızlı koşturmak diğ... Mesaja git »
Mercy`e bir nerf daha hahahahaahha Valkyrie No longer makes Resurrect instant No longer grants a bonus charge of Resurrect The speed boost that Guar... Mesaja git »
Türkiye sunucuları vardı zaten Battlefield 4 zamanında ama cok kullanılmıyordu bence o yüzden kaldırdılar.... Mesaja git »
Oyun oynatmıyorki zaten bu op olmanın çok ötesinde bir durum, oyunda op bulduğum başka şeyler de var benim hanzonun scatter arrowu gibi mesela ama jun... Mesaja git »
Öyle yada böyle ne zaman bilmiyorum ama mutlaka nerflenecek çünkü kabul edilemez durumda şu anda zıplatması vs iyiden iyiye çekilmez bir heroya dönüşt... Mesaja git »
Mercy ufak bir nerf daha almış artık rez süresi 1.5 saniye falan olduğu için mesela adamın tekrar doğmasına 1 saniye kala rez etmeye çalışırsanız rez ... Mesaja git »
Kendime vpn sunucusu kurdum sadece bana tahsis edili olduğu için çok hızlı yani ve şansa onu açık unutup overwatch`a girmişim ve ping sabit 60 paket k... Mesaja git »
Oynayan herkes biliyor zatwn o anlamda demedim o yonlerini begendigim icin oyunu cok birwkmsk istemiyoruma getirdim, ben junkrat silinsin istemiyorum ... Mesaja git »
Map secememek mantikli cunku herkesin daha iyi oldugunu dusundugu bir harita elbet vardir bu sefer surekli herkes kendi haritasini secerek girmeye cal... Mesaja git »
Silmiştimde bidaha yükledim sonra falan işte, sinirle sövdüm öyle işte... Mesaja git »
Yok bak yine girdim yine çıldırıp çıktım resmen. Bu allahın belası junkrat denen karaktere bu buff neden yapıldı allah askına biri açıklasın ya atakta... Mesaja git »
Genelde son 2 sezonda 2600 ile 2000 arasında gidip geldim hep, bu son yediğim lose streak ile 2050 lere falan düştüm 2500 civarından ve oyunu sildim i... Mesaja git »
Bende 2 gün önce oyunu sildim bütün sosyal medya hesaplarını falan takipten çıkarttım battle.net i bile sildim Blizzard denen firma ile hiç bir alakam... Mesaja git »
Son bir haftadır 450 sr kaybettim inanılmaz bir lose streak yedim ve hala yeniliyorum artık inanılmaz boyuta geldi bu sanırım yediğim en büyük lose st... Mesaja git »
Mavic pro alsam ve gumruge takilsa gumruk vergisini odemeyi kabul etmezsem param iade edilir mi?... Mesaja git »
Etki olarak iyi aslında ama ulti halindeyken aşırı korumasız, pharah da aşırı korumasız ama en azından cok yuksek damage cıkarıyor... Mesaja git »
Oyunun en kötü ultisi bariz şekilde moira, ne heallediği anlasılıyor ne damage verdiği anlasılıyor üstüne asırı derecede kolay sekilde ölüyor ulti hal... Mesaja git »
Bu adamlar her şeyi yapar zaten güvenim sıfır benim bu oyunda bilerek yenildirttirmeme ihtimali falan yok neden kimse lol hakkında falan böyle şikayet... Mesaja git »
Junkrat maçta olupta tab a bastıgınızda on fire konumunda olmadıgı oluyor mu acaba? Çünkü aksi mümkün değil bütün oyunun içine etti oyunun en op karak... Mesaja git »
Onun sebebi için düşüğe atıyorduk çünkü yendiğinizde daha fazla sr vererek olmanız gereken yere geldiğinizde daha cok ilerleme hissi almanızı istiyord... Mesaja git »
Mercy denen illete yapılanlar az bile keşke oyundan silseler tamamen bu kadar adaletsiz bir hero daha yok bu oyunda... Mesaja git »
Bu moira cok garip geldi bana ya oynaması falan, böyle can doldurdugumu falan anlamıyorum sanki rastgele oynuyormusum gibi hissediyorum... Mesaja git »