half-life unreal fallout borderlands batman serisi elder scrolls mass effect ilk aklıma gelen bunlar şimdilik... Mesaja git »
ORJİNAL TÜRKÇE GLOBAL ROM YÜKLÜDÜR.
KUTUSUNDA TESLİM EDİLİR.
Kargo Ücreti : 7-8 TL Arası Alıcı Öder.
TAKAS VE PAZARLIK TEKLİF ETMEYİNİZ!.. Global Y... Mesaja git »
detaylı bilgi ve referanslarım için grubuma beklerim.
stok :... Mesaja git »
bir saat değil de en son 7.1.1 güncellemesi ile çok daha çabuk bitiyor batarya. yabancı forumlarda da herkes şikayetçi. servise verirseniz bizlere de ... Mesaja git »
öncelikle hayırlı satışlar mi a1'in imei işlemi yapılmaya başlandı mı?... Mesaja git »
CİHAZLARIMIZ ARTIK 1 YIL GARANTİLİDİR. GARANTİ ŞARTLARI EN ALTTA YAZMAKTADIR. Artık hızlı iletişim için xiaomisefa@gmail.com adresinden e posta atabi... Mesaja git »
bütün linkler facebook sayfanıza çıkıyor. ve A1 için imei sorunu çözüldüğü zaman satış sonrası servis alabilecek miyiz?... Mesaja git »
şimdi sizin mesajı okuduktan sonra kontrol ettim, herhangi bir sorun yok fokusta... Mesaja git »
#MERHABA Takipte kalın güncel. Cihaz tanıtımları, örnek fotoğraflar... ayrıca youtube kanalıma a... Mesaja git »
güle güle kullanın ben de bir soru sormak istiyorum. sizin cihazın batarya durumu nedir? daha cumartesi 2.el aldım cihazımı, 10 aylık ama bataryası... Mesaja git »
o klavyenin bukunduğu kısmısola doğru kaydır, en sonda çıkacak... Mesaja git »
cihazına imei işlemi yapmadıysan herhangi bir sorun yaşamazsın.... Mesaja git »
herkese merhaba ben de bugün 2.el temiz bir moto z alarak aranıza katıldım. ilk izlenimlerim çok iyi ellerim küçük olduğu için 5.5" cihazlar hiç ilg... Mesaja git »
Diplomasi çöktü… Sıfır sorun dediler, sıfır komşu kaldı. Avrupa Birliği'yle temasımız koptu, Arap Birliği'yle aramız bozuldu. *
TSK çöktü… Atatürkçü s... Mesaja git »
bunların Allah cezasını versin. Bir kuruş hakkım dahi haramı zıkkım olsun!!! ama bu millet hala uyuyor ve bunları savunuyor ya ona yanıyorum.... Mesaja git »
arkadaştan bir adet A1 aldım. sözünün eri bir arkadaş. ayrıca hızlı kargo için teşekkürler... Mesaja git »
bu cihazı bekliyordum ama iphone değil de xiaomi A1 aldım ben... Mesaja git »
Satılık çin menşeli. full aksesuarlı. 15 20 gun değil aynı gun Turkiye'den kargo. kargo ucretini siz ödersiniz. Tüm telefnlardan adetl... Mesaja git »
sabırsızlıkla XIAOMI A1 bekliyorum... umarım en kısa zamanda eklersiniz listeye... Mesaja git »
sene olmuş 2017 ama %67.9 ekran-gövde oranı nedir yaa?! ama dizaynı HTC ye bırakırsan olacağı budur.
keşke nexus 5'in kasayla devam etselerdi...
... Mesaja git »
YURTDIŞI KAYITLI
128 GB
MAT SİYAH
4 KASIM'A KADAR GARANTİSİ DEVAM EDİYOR
FATURASI MEVCUT
TERTEMİZ
KUTUSU YOK
VURUK, KIRIK, ÇİZİK VS. YOK EK... Mesaja git »
yanlış aldığım ürünleri P1 model kullanan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. 2 adet mat sert plastik kılıf (siyah & kırmızı)
2 adet cam ekran koruyu... Mesaja git »
Şubat 1992…
ABD “davet edeceksiniz” dedi, bizimkiler “peki” dedi. Barzani tarihte ilk kez Ankara'ya geldi. Cumhurbaş... Mesaja git »
ne kadar yazdak çizsek de bu iş insanımızda bitiyor. herkes keriz bir onlar akıllı sanıyorlar. geçen sene ilk kez abd'ye gittim. araba kiraladım kal... Mesaja git »
kurtulduk diye sevinirken üste para alacağını okuyunca şok oldum ve sinirlendim bunca başarısızlık ve rezillikten sonra istifa edip adam gibi gide... Mesaja git »
adamı daralttılar, bunalttılar. o da terk etti konuyu haklı olarak... Mesaja git »
BANKA HAVALESİ İLE STOKTAN SATIŞ: BEĞENDİĞİNİZ MODELİ SEÇİP SONRA ALTTAKİ BİLGİLERİ DOLDURUP BİZE FACEBOOK MESSENGER DAN YOLLAMANIZ YETERLİ: model: ra... Mesaja git »
en son dominos tan yediğimde içinden cam parçası çıkmıştı zaten artık dominostan pizza mi yenir yaa?? aralarında en iyisi papa john's... Mesaja git »
model koduna göre garanti olayı hala geçerli... Mesaja git »
yanlış değilsem o özellik android uygulamasında var. ben öyle kullanıyodum şarj yemesin diye... Mesaja git »
kılıfa diyecek lafım tabi ama o paraya kılıf koleksiyonu yaparsın aliexpress ten ben neredeyse her gün ayrı bi kılıf takıyorum cihaza millet şaşırı... Mesaja git »
aliexpress ten "iphone 7 4d" yazıp aratırsan ekranı tam kaplayanlardan alabilirsin. orj ekranı gibi duruyor. kılıf olarak da baseus ya da usams mark... Mesaja git »
geçen haftaki bomba indirimlerden belliydi...
100ml + 40ml davidoff seti 67,50 TL ye aldım.
batan gemiden bir davidoff set de bana kısmetmiş... Mesaja git »
son zamanlarda gördüğüm en saçma konulardan bir tanesi.
yahu niye liraya çevirerek örnek veriyosunuz ki??? birim olarak bakın bakalım pahalı mı ... Mesaja git »
cool water aldıysan hafif tam yazlık kokudur. evet çok kalıcı değildir ama 125+125 toplam 250ml o fiyata. sık sık bitmez ... Mesaja git »
internetten yoruma bakarak aldım. kullanmayacağım kadar kötü olacağını sanmıyorum ama olsa da abime veririm. ona fark etmez ... Mesaja git »