Dünya çapında müşteri memnuniyeti ile ün salmış markalar bile ülkemize gelince cortladıkları için, buradaki en yetkili kişilerinin ağızlarından çıkanl... Mesaja git »
windows derecelendiresini çalıştırır mısınız? win 7 ve 8 de zaten yeri kolay ancak win 8.1 var ise Çalıştırı açın ve "Winsat formal" yazın. (T... Mesaja git »
Açıklama için teşekkürler vatanın günahını almışız , Soğutucu olayını kendi değişim nedenim için izah etmiştim, coil whine'ı kast etmedim. Ta... Mesaja git »
Evga gtx 760 superclocked kullanıyorum. Elimdeki 2. ürün. İlk üründe coil whine yoktu diyebilirim. 2. ürün de ise biraz var. Şöyleki crysis menüsünde... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hero4262321 Orijinalden alıntı: aminoss Bende Küçükyalı'da giriyorum sınava. Sadece bize... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ahmetfx merhaba arkadaşlar benim tecil bittiğinden dolayı haziran da herhangi bir işlem yapmadım. muhtemel sevk tarihi 1 ağus... Mesaja git »
ÖĞRETMENLİK okumayan (yada formasyonu olmayan) formda öğretmenlik işaretliyebiliyor mu yav?... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: emre_sn Herkese selam, ben de aranıza yeni katıldım. Arkadaşlar bu kpds sonuçlarını falan vermek zorunda mıyız? Sanırım ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: emrecorduk Orijinalden alıntı: revenger11 @emir18rebrov yabancı şubemiydi senin izmir? yerli şube olunca diplo... Mesaja git »
@emir18rebrov yabancı şubemiydi senin izmir? yerli şube olunca diploma istemiyorlarda bir daha. Bende bugün tepecikte konak askerlik ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Itachi Uchiha Orijinalden alıntı: Norman Cook Arkadaşlar, bende sizinle birlikte 341. dönemde silah altına giriyoru... Mesaja git »
silinsin
başlıklı konuya yorum yazdı
(8 yıl önce)
temmuza askerlik şubesine gidince durumu belirt, muhtemelen bir dilekçe isteyeceklerdir hastaneye sevk için. 1 ağustostan sonra ancak acemi birli... Mesaja git »
Arkadaşlar bu WD20EARS 2TB SATA2 64 MB GREENPOWER Harddisk'i Wiindows XP'de Depo amaçlı kullanan var mı? "Kullanmayın" diyenler var Advance Forma... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Turkcell'in Cep-T Paracard hizmeti ile DealExtremeden alışveriş yapmamız kolaylaştı. Ve bu kart steam, dealext... Mesaja git »
Yahu fakeleri engellemek için yeni üyeliklerde isteyinde 5 yıllık üyeyi de aynı sınıfa sokuyorsanız orda ayıp etmiş oluyorsunuz.... Mesaja git »
4-5 yıllık üyeyim, ne telefonundan söz ediyorsunuz? Yardım ettiğim/yardım gördüğüm, alışveriş yaptığım birsürü kişi varken eski üyeleride böyle bir ka... Mesaja git »
O telefonu hak etmek için ne yapması gerekiyordu bunuda bir açıklığa kavuşturalım.... Mesaja git »
1-)Güz Alacakaranlığın Ejderhaları 2-)Kış Gecesi Ejderhaları 3-)İlkbahar Şafağı Ejderhaları 4-)İkizlerin Zamanı 5-)İkizlerin Savaşı 6-)İkizl... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: VGroove Orijinalden alıntı: GR33K adam bunu ebay üzerinden satıyordu maket bu Yok hocam maket falan ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: NihatDoğan Orijinalden alıntı: LuNatich Bu adami seviyorum ya valla mal felan ama goturuyo programi tek basina:) ... Mesaja git »
Böyle yaratıcı bir nick sahibi elbette bu problemi de yardım almadan çözebilir.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Volkanbaba Dun cenazesindeydim ugurladik allah rahmet eglesin basinda falan fazla yazilmadi yanliz 3 5 cumleyle gecistirmisl... Mesaja git »
oyun bölümünde sayfalarca konusu var, her sorunun cevabıda orda var.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx Orijinalden alıntı: frt-_-ctn Açıklama kopya olmadığı anlamına gelmez. Orijinalden alıntı: frt-... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates Banada bu aralar hocalar çok dalgınsın felan diyip duruyor aşıkmı oldun diyolar. Ama sanırım oldum kaç... Mesaja git »
imamin ordusuna yeni askerler lazım değil mi? Bknz kpss deki şakırt kopyacılar. Bknz badem bıyık ösym başkanı. Bknz ygs de göz boyayan çok sıkı güvenl... Mesaja git »
bir kitabı bulundurmayı örgüt üyeligine eşdeger kabul eden muhteşem ileri demokrasimiz.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Whocares azmış. ben daha çok biliyordum. Yeni girip 4000 tl beklemiyordun heralde.... Mesaja git »
Zaten kartı yerden yere vurmuşlar, baş harflerden epic fail yazısı finishim yapmış adeta.... Mesaja git »
Telefon neydi? Büyük ekranlı bir tel ile bol resim görüntülemek gibi faktörler önemli. (yani küçük ekranlı telefonla insanın resim göresi gelmiyor o a... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: chucky45 up hadi beyler bu işten anlayan biri söylermi fiyatı acil lazım Senin kafandaki fiyat nedir bi söyle bakalı... Mesaja git »