@go_spurs_go 
konu açıcı
En az 100 Konu Açtı
müdavim
En az 1.000 Mesaj Yazdı
vefalı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
gezgin
En az 100 Forumda Mesajı Bulunuyor
+3
3 diğer rütbeyi gör


Binbaşı
27 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 117 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:

Timothy Theodore Duncan yaklaşık 98.000 kişinin yaşadığı (St.Croix) Virgin Adaları'nda 25 Nisan 1976'da dünyaya geldi. William ve Delysia Duncan çiftinin 3. çocuğu olarak doğan Tim'in Tricia ve Cheryl adında iki de ablası vardı.
Büyük ablası Tricia o zamanlar Seul Olimpiyatları'na katılmıştı. Yüzmede iyi derece yapan ablasını örnek alan Tim erken yaşta yüzmeye başladı ve nerdeyse her gün sadece yüzüyordu. O zaman kendi dalında Virgin Adaları'nda birinciydi. Herkes ilerde rekortmen bir yüzücü olacağını bekliyordu ama 1989'da Karayip Denizi'nde gerçekleşen Hugo Kasırgası, Virgin Adaları'na çok büyük zarar verdi. Bütün adayı mahvettiği gibi Duncan'ı da olumsuz etkiledi. Duncan çalışmalarını yüzme havuzlarında yapıyordu fakat hiç bir havuz sağlam kalmadığı için Tim çalışmasına denizde devam etmeye başladı ama denizden korkuyordu. Nedeni ise ada yakınlarına gelen köpek balıklarıydı. Çalışmasına kısa bir süre devam ettikten sonra ileride olmak istediği rekortmen yüzücü hayalleri bitti ve yüzmeyi bıraktı. Bu inanılmaz kasırga Tim'e asıl başka bir yönden zarar vermişti. Çünkü o zaman kanserle mücadele eden annesi tedavisine devam edemedi. Adada çok az sağlam yer kalmıştı. Anne Duncan'ın direnişi fazla sürmedi ve 1990'da vefat etti.
Bir kasırga Tim'in hayatını oldukça değiştirmişti. Yüzme havuzları adada tamir edildikten sonra bile eskisi kadar yüzmek istemiyordu. Aklına yaşadıkları geliyor ve çok üzülüyordu. O sıralarda kocasıyla Ohio'da olan Tim'in ablası Cher annesinin ölümünden sonra ailesine destek olmak için tekrar adaya döndü. Gelirken Tim'e bir hediye getirmişti. Küçük bir basketbol potası...
Sadece bir hobi olarak evin bahçesinde oynadığı basketbol hayatını tamamen değiştirmişti.
Sistem ve Tercihleri
Basketbol
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Mesaj Sayısı: 1.021
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.297
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.012 (Bu ay: 373)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.