harici monitör hidpi çözünürlük sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
selam arkadaslar
mac konusunda yeniyim elimde m1 macbook air ve samsung g5 curved monitör var malesef pikselli bir görüntü alıyorum monitör normalde gayet güzel bir ürün
çözünürlüğü kurcaladığımda 2560x1440 olduğunu gördüm ayarlardan gayette yeterli, ancak 1280x720 çözünürlükte hidpi desteği varken 2560x1440 da hidpi desteği yok bunun sebebini araştırdığımda pek bi kaynak bulamadım bana yardım edebilecek birileri varmı? harici programlar ile bu destek verilebiliyormuş sanırım ama hepsi ücretli gibi bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
çağrı kaydetme ios 16
Selamlar arkadaslar uzun zamandır androiddeydim (ip6s den beri). orada bi şekil çağrı kaydetmeyi ayarlamıstık, And9 dan sonra yasaklansa da bi sekilde sonraki surumlerde yolu acıldı ama ios 16 da hala yasaklı diye biliyordum. Derken markette bazı uygulamaların bunu yaptığını ancak ücretli olduğunu gördüm ücretsiz yada düşük ücretli bir çözüm bilen varmı acaba
NOT: yasa dışı bir durum yok meslek gereği cok tel de konusuyorum ve konustuklarımın birkısmını unutuyorum ve devamlı adres, tel vs. kaydetmem gerekiyor ama takdir edersiniz ki her zaman müsait olamıyorum bu nedenle kaydedip geri dönüp bakmak için istiyorum
NOT2: forumda arama yaptım biriki konu gördüm ama hem eski hemde net sonuç yok o nedenle yazıyorum hatalı bir konu açma şekli ise kapatılabilir.
Anime izleme platformu
selamlar
anime izleyebileceğimiz tvbox ve kumanda ile kontrol edebilecegimiz iptv netflix vs benzeri bir platform mevcut mudur?
web sitelerinden takip etmek reklamlı ve zor oluyor netflix gibi bir ücret vererek bir platformdan takip etmek istiyorum açıkcası (Konu yasaksa silebilirim).
arama kaydetme android 9(pie)
|
Ölen USB
|
Navix Video formatı sorunsalı
|
3DSMax 2017 açılmıyor
|
Excel dosyaları hk.
|
Witcher 3 tr sorunsali
|
Uzun boy motor tavsiye
|
Meslek: ayakkabı bağlayıcı
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 593
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 15.996 (Bu ay: 346)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar