hocam skinin aynısı bende mevcut ama çıkartmalar çok a'''a görüntüsü veriyor... Mesaja git »
Hocam sıkıntı olmaz ama birsüre silmezsen boş yer kaplar... Mesaja git »
euro truck şöför yapmadı pes fe fifa futbolcu yapmadı need for speed yarışcı yapmadı minecraft inşaatçı yapmadı surgeon simulator doktor yapmadı Ve... Mesaja git »
Beyler şu takas bekletme süresi gıcığıma gitti napabilirim?... Mesaja git »
İsterseniz ekleyin 1.6 bende mevcut... Steam: TheSilentGhost271... Mesaja git »
Eline kalbini alıp da ölmek de var acaba kalbimin görüntüsü nasıl [\&o]... Mesaja git »
Aşık olunca iq yükselişi duruyor aşk bitince olması gereken yere çıkıyor... Mesaja git »
Hocam silip tekrar yükle Olmadı mı? tüm abonelikleri iptal et steam atölyesindeki tüm abonelikleri sil Bunlarda olmassa sistem sürümüyle alakalı... Mesaja git »
Birtane şişman asosyal vardı adı neydi yahu?... Mesaja git »
Donanımhaber'in Steam Gurubuna Katılın! ________________________
Diğer Başlıklar:
Steam ve Dijital İndirme Kampanyaları [ANA KONU]
Steam-O... Mesaja git »
Benim bildiğim gerçek para olmaz ama steam pazarından yada biryerden sat oyun alırsın steamden anca... Mesaja git »
Hocam steamden gir modları teker teker çıkar pc kaldırmıyor ise modları açılmaz yada sil yeniden yükle... Mesaja git »
camın önüne yere oturmak da var kenara yaslanarak duvara dayanmak da var ama bu benim görüşüm... Mesaja git »
Krdeş adres ver... Ben profosyonel hesap kitleyiciyim istersen kapışalım [8\|]... Mesaja git »
Bu dünya bir imtihan herkesin yaşaması garanti bir olay değildir [>:]... Mesaja git »
şuan harbi düşünüyorum oto büste neden kenara oturulmuyor diye?... Mesaja git »
Şeytanın işidir... Ya da Elindekinin kıymetini bilmeyeceksin... Mesaja git »
Bence Kendi istediğini yap araştır ve bilgili insanlara danış... Mesaja git »
Millet şu saçmalıklar için neen ağlayacak? Normal hayatın bir parçası, ANLA ARTIK KIZLARI CAHİL... Mesaja git »
Filede 1 tl lik eti crax var bitmesi uzun sürüyor... Mesaja git »
Hocam demek istediğim dediğiniz gibi herkesin kendini haklı görmesi... Mesaja git »
Hayır herkes kendini haklı görüyor bebim demek şstediğim... Mesaja git »
Hocam Teşekkürler Peki şuan For Honor dışında neler ücretsiz... Mesaja git »
Beyler oyunlar ücretsiz olunca nerden haber alcam hızlı bir site veya dc... Mesaja git »
Dolar bile senin yüzünden korkup dağlara çıkıyor sil çabuk konuyu [:\-]... Mesaja git »
Direk koşarak oynayamaya çalış birşey çıkarsa takma speed run yap işte... Mesaja git »