Astra H kasa için üstteki bilgi ekranı sökülüp oraya gömülü şekilde tablet konulabiliyor. Eski bilgi ekranını da farklı bir yere uzatabilirsiniz. Tabi... Mesaja git »
Hemen değiştirmenize gerek yok. Benim aracımda daha fazla çatlaklar var hala biniyorum. sizdeki kılcal çatlaklar birşey değil. Önemli olan büyük çatla... Mesaja git »
Opel corsa d mini olan sigortayı kullanıyor. Ben aracımda şuan ekstra çakmaklık yaptım. Sürekli elektrik olmayan bir yerden sigorta almanız lazım. B... Mesaja git »
2. el corsa d alacaksan eğer çok çok sağlam bir araç. Bana hiç sıkıntı çıkarmadı. Sahibinden gibi sitelerden araçlara bakabilirsiniz 4-5 bin hasar kay... Mesaja git »
Bende Corsa D 2008 kullanıyorum kasko yapılıyor. Alacağınız araç özellikle ikinci el olmasına özen gösterin. İlk aracınız olacak ve dediğiniz gibi ara... Mesaja git »
Daha dün araçtaki filmleri yenilettim. Aracın filmleri solmuştu iyice fakat herhangi bir yırtık vs yoktu. Bende rezistanslar söküleceği için filmi hiç... Mesaja git »
Arkadaşa aracı vermiştim kaldırıma sürtmüş bir kısmını tekrardan üzerine spray sıktım tertemiz oldu :)... Mesaja git »
Alacağınız çakmaklık şarj aletini minimum 2.1 amper olanından alın. Benimde Corsa D aracım var spigen kullanıyorum çok memnunum.... Mesaja git »
Çakmaklık ile hiç uğraşmayın hocam. Sigorta kutusundan alın daha sağlıklı. Kesme biçme gerektirmez. Şu videodaki gibi bir aparat alıp bağlayabilirs... Mesaja git »
Vakit ayırır mısınız bilmem ama aşağıdaki videoyu izleyin hocam. 27 dakikalık bir video. Arkadaş çok çok iyi bir şekilde açıklamış birçok şeyi... Mesaja git »
Sakın öyle birşey yapmayın. Yeni alacağınız araçta kaza yapmayacağınızın garantisi var mı ? Yeni almışsınız aracı binin gitsin.... Mesaja git »
Kışın bile 1 hafta 15 gün civarı yatmadı araç. Hiç kullanmasam bile aracı 15 dk çalıştırır beklerim oda bende huydur :) Araçta ekstra elektrik tüketen... Mesaja git »
Max. 2 3 gün yattığı oluyor aracın. Ozamanda bir problem yaşamadım... Mesaja git »
Hocam benim araçta yaklaşık 4 5 aydır OBD soketi takılı hiç bir problem olmadı On Off tuşu da yok benimkinde... Mesaja git »
Corsa D kullanıcısıyım ve sizinle aynı fikre sahibim.... Mesaja git »
N11'den almıştım ben aldığım ürünün linki aşağıda Aracınızın ISO protokol numarasına uyumlu bir OBD2 almanız gerek.... Mesaja git »
Türkiye'de şuan o elektriği sağlayacak altyapı yok. 60bin araç aynı anda araçlarını şarj etse ülkede elektrikler kesilir. Malesef alt yapımız zayıf bu... Mesaja git »
Sigorta'dan çakmaklık yapmak için aşağıdaki iki aparat ile ek çakmaklık oluşturulabilir Araç Aux'unu bluetooth'a çevirerek ayrı direksiyon... Mesaja git »
Göstergeler için Aracın obd soketine aparat bağlayıp aracın beynine bağlanıyor. Verileri ordan okuyor. Tablete Torque Pro uygulaması kurularak bu işle... Mesaja git »
Corsa D'nin üst kasalarında üst bilgi ekran alanı bulunuyor. Onların dış çerçevesini aldım. Çerçeve boyutu 6.3 inç tabletin boyutu 7 inç olduğu iç... Mesaja git »
Jantları sökmeden araç üzerinde iken iskambil kağıtlarını jant ile lastik arasına koydum o şekilde maskeleme yaptım. Disklerin olduğu yere de gazete k... Mesaja git »
Tableti nasıl yerleştirdiğimi mi yoksa göstergelerden mi bahsediyorsunuz ?... Mesaja git »
Resimleri güncelledim.
Araçta tablet gerçekten efsanevi birşey. Herşey elinin altında çok memnunum. Yapacak arkadaşlar bir an düşünmeden hemen uygula... Mesaja git »
18 Martta plasti dip ile boyamış olduğum jantlarım aşağıda. Defalarca basınçlı su ile yıkattım hiç bir sorun olmadı. Sadece yıkamacılara jantlara yakı... Mesaja git »
İşletmeye telefon numaranızı bırakın. Araç sürekli oralarda oluyor ise size telefon açmalarını söyleyin. İş işten geçmiş şuan yapılacak tek şey budur... Mesaja git »
Ucuz açık otoparka çekmek en sağlıklısı gibi.... Mesaja git »
Bana kalırsa kaskodan yaptırın. Sonuçta kaskoya bu tarz durumlar için para ödüyorsunuz. Ayrıca bir sonraki sene için çok fazla artış olacağını sanmıyo... Mesaja git »
Kesinlikle Ankara Hele ki yağmur yağarsa çoğu insan kafayı yiyor. Özellikle de akıcı yolda trafik oluşturanlara çıldırıyorum. Işıklarda durup aynalard... Mesaja git »
Ben yaklaşık olarak 4 5 aydır kullanıyorum. Bir çok farklı şey denedim en sonunda tam olarak bundan memnun kaldım. Şuan aşağıdaki durumda kullanıyorum... Mesaja git »
Öncelikle tabletinizin OTG desteği yok ise geri görüş kamerası bağlayamazsınız. Eğer OTG desteği var ise Easycap aparatı alacaksınız, wifi geri görüş ... Mesaja git »
Benim aldığım ürün aşağıdaki hocam. Aracım Corsa D 2008 1.2 motor Kendim şarjlı matkap ile 4 vida attım yanlardan sapasağlam şekilde oturdu. Çokta kul... Mesaja git »
Bende de Corsa D var universal olan kol dayamalardan aldım 40TL olanlardan taktım gayet memnunum. Ses yapması oldukça normal fiyatına göre. Fakat delm... Mesaja git »
İlk aracımı Opel Corsa olarak aldım. Daha yeni 7 ay oldu fakat çok memnunum. Bir sonraki aracım da opel olacak gibi.... Mesaja git »
Kıbrısta 2 gün kullandım. Otomatik kiralamıştım o yüzden vites konusunda bir problem yaşamadım. Tek sıkıntı kavşak noktalarıydı. Başta kafa karışıklığ... Mesaja git »
Aralarında Grand Cherokee'yi kullandım. Böyle keyif veren bir araç daha kullanmadım. Özellikle de çamur lastikleri ile kışın tam bir kar küreme aracı ... Mesaja git »
Hocam elimde tab 3 t212 vardı otg desteği yok tabletin. Yeni tablet almak istemedim elimde olan tabletle işe giriştim. Zaten Otg'ye sadece geri görüş ... Mesaja git »
Bana fiestanın dizaynı daha hoş geliyor. Ben kesinlikle fiesta alırdım.... Mesaja git »